Dolara bu seviyeden girilir mi?
4,488 den bir miktar almıştım.
Printable View
Dolara bu seviyeden girilir mi?
4,488 den bir miktar almıştım.
Pardon pardon pardon 5,488 olacaktı..
5,33 den gireyim mi ?
Bugün iran merkezli bir firma yatırımları orta doğuda kobi sayılır 10 milyon usd yatırım yapmak istiyor garip kısmı ise iç anadoluya :) sadece daire almak istiyor bu şekilde çok firma gelmek istedi sizce durum nedir?
Biz kendimiz de inşaat işi ile uğraşıyoruz sadece garip geldiği için paylaşmak istedim ama bölge sorarlarsa samsun ve keçiören kısmı aklımda bulunsun :)
Algida secicilik şu yoklukta birisi 10 milyon$lik daire almak istiyor diyince nedenini falan hiç merak etmedim;)
dolar kuru tahmini kimse yapamaz yaparsa cevabı burda Trump ile gazeteciler arasında ilginc diyalog - Dunyadan Son Haberler :D
Amerika isterse indirir isterse kaldırır hıyar ister yersin ister yemessin :D
YouTube
Güzel bir açıklama
Pence YouTube
Unutulacak, unutuldu bile. Herkes ekmeğinin peşinde.
Soma'da faciadan sonra, Rize'de çaycılar, Giresun'da fındıkçılar, şeker fabrikalarının satıldığı illerde vs vs vs hep AKP kazandı.
Emeklileri geçtim, sadece emeklilikte yaşa takılanlar ekibi bile oy vermese kazanamazlar.
Neyse derin mevzular.......
Hiçbir zaman bu toplumu bir futbol fanatiği gibi herhangi bir parti oluşumuna endeksleyemessiniz
not : Libya kaddafi gitti çünkü biliyordu bu salaklar gidersem dağilir ayni suud ailesi gibi çeteleşir
Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır......
Halk kendini iteleyene ayri bir sevgi duyuyor...
Acimiyorum artik kimseye...
@uygarr watsapa bağlamış konuyu.
Bu günkü yükselişin nedenini nedir bilen var mı?Birde Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Kasım'da Katar Emiri ile Türkiye'de bir araya gelecekmiş. Bir etkisi olur mu acaba düşeşe?
Fed sabit tuttu bakalım nasıl bir gün bekliyor
Nedir ongoruler dip bekleniyor ama 5.50 ye dayandi
dolar koptu gidiyor. 5.54
Keriz.avi mi acaba ytd
Murat abim yolumuzu aydınlat@997TT
rebelh @ konuya bekleniyorsunz:)
35 40 45 ve 49 ortalama alımlarla devam ediyorum. Düşüş trendi bitmiş olabilir. Dün bir analizci 49 52 56 dirençlerinden bahsetti gün içinde o dirençleri izliyor olacağım 56 sonrası tamamen düşüş trendi bitmiş gibi varsayıp gene alım yaparım.
Şu linkten tüm bankaların alış satışlarını takip edebilirsiniz.
Guncel Doviz Kurları, Gram Altın Fiyatı | Dovizz
Merhabalar
Ben şu an şehir dışındayım bilgisayara da uzağım
Ama 55ler kritik halen daha düşen kanal içerisindeyiz
Daha öne yazmıştım 30larda ya da bir ihtimal 27lerde son dalgayı tamamlayacak diye şu an 30larda tamamlamış gibi görünüyor ama düşen kanaldan çıkması gerek
Yeni girecek veya ekleme yapacaklara önerim şu an teknik olarak giriş seviyesi değil beklemek gerek 55 üstü günlük kapanışta pazartesi girilebilir biraz daha yukarılara da olsa garanti olur
Aksi takdirde tekrar alt bandı zorlayabilir