Bence bu kıdem tazminatı reformu ilerde daha çok sorun çıkaracak.Çünkü hep halk üzerinden kemer sıkma uygunması istenmekte.Devlet erkanından böyle bir adım yok...
Printable View
Bence bu kıdem tazminatı reformu ilerde daha çok sorun çıkaracak.Çünkü hep halk üzerinden kemer sıkma uygunması istenmekte.Devlet erkanından böyle bir adım yok...
Herkese selamlar, Hayırlı Cumalar dilerim,
@rebelh merhaba, öncelikle nasılsın? İyi olduğunu düşünüyorum. İlk hedefime ulaştım. 2.yi bekliyorum ne dersin? Onayın var mıdır tekrardan? :D
şimdi yukarıda alıntıladığın yeri benim "5.71den kar alan alsın" yazıma yamıştın yanılmıyorsam
gözden kaçırdıysan diye söylüyorum 5.71den kar alanlara 5.64-65ten yerine koyun yazdım koyan da koydu
7 kuruş güzel kar senle kar alma işini daha öncede konuşmuştuk o konuda bir özeleştiri yapmadın
ben 5.55ten kar alın dedikten sonra kur 5.30a kadar düştü sen kar almamayı savunuyordun..
Ben sana eleştiri olsun diye yazmadım. Yanlış anladın sanırım. Baştan beri yüksek makasla işlem yapanların al sat yapmasına karşıydım, bunu dile getirdim.
5,28'e ve birkaç noktada daha geri gelebileceğini ve zor olsa da o noktaları bekleyeceğimi yazmıştım. Tam nokta atışıyla da lakin geri geldi de.
5,66 yukarı kırıldıktan sonra satış kovalayanların boşuna uğraştığını ve geri koyamayacaklarını bildirmiştim. Ondan sonra da daha yazmadım. Lakin eminin viop vb. piyasada işlem yapmayanlarda yerine koyamadılar zaten...
bu işin sonu 6 lar gibi görünüyor
mb şu an ne yapabiliriz acaba diye kara kara düşünüyordur..
birde mazbata olayında kararsızım verilmeyeceğinden emin olan alsın verileceğinden emin olan satsın :D
ben tahmin etmek yerine sonuçlarına göre pozisyon almayı tercih ediyorum
70 altı zor gibi. Aşağısında zaten 66 güçlü bir destek. Orayı hacimle kırarsa, o bölgede alım yapmaya çalışılmamalı, aksine pozisyon kapatılmalı...
Eğer trader(5d, 15d, 1h, 4h olarak bakmıyorsan) değilsen, günlük grafikler ve daha ileri vadeli grafikler, hala pozitif yönlü yukarı trend güçlü bir şekilde devam ediyor.
Ben bir süre yazmam. Şimdilik elinde mal varsa kaptırma derim. Sonrasında burada ki arkadaşlar, büyükler sürekli bilgi veriyor, aksi bir haber, durum, düşüş eğilimi, trend değişimi vs. olursa sizleri zaten bilgilendirirler...:icon_tup:
Tekrar Hayırlı Günler, Hayırlı Cumalar dilerim...
@909 Yukarıda ki alıntıları önceden cevap olarak yazacaktım. Silmeyi unutmuşum. Cevapla ilgisi yok. Kusura bakmayın...
5,84 psikolojik sınır gibi geliyor bana bu aşılırsa bir müdahale olabilir mi?Yada bakan Albayraktan olumlu bi haber gelir mi sizce?
ekonomik tedbir deyip çalışandan sürekli birşeyler alıp kodamandan kurumlar vergisine imtiyaz tanımak sonucunda ekonominin e'sinden anlamamasına bağlı olarak piyasa fiyatlandırmaya girdi. bir yer de yine stop verirler gibi diyorum ama uzun dönem de frenlemek zor gibi duruyor.
https://www.supermarket.istanbul/159...-12gr-45x6.jpg
bakın burası çokomelli
Zaman tekerrürden ibarettir.Sanki 1950/60 larda olan olay tekrarlanıyor gibi geldi bana.Öğrenmek isteyenler için link aşağıda.Sanki aynı pozisyona geliyoruz...
Stalin, Kruşcev Menderes ve bugun
geniş bir tartışma konusu
evet tarihsel süreç aynı işliyor ama tüm bu yönelimler ordu içerisinde bir temizlik yapıldıktan sonra başladı özellikle 15 temmuz sonrası..
menderesin hatası oradaydı orduyu kontrol etmiyordu ve ordunun hareketini hesaba katmamıştı
birde o darbeyi planlayanların gerçekleştirenlerin falan türk siyasetindeki geçmişi hayat hikayeleri falan hiç bir zaman tam tartışılmadı
Bu 5.82 hangi banka ya da kurumdan satış yaptınız acaba ??
Son olarak borsayla ilgilenenler SODA'yı takibe alabilirler. Geçen haftalarda güzel bir düzeltme sürecinde olduğunu belirtmiştim. Önümüzdeki günlerde düzeltmesini tamamlayacak gibi duruyor...İsteyenler önümüzdeki günlere hazırlık olarak kademeli olarak toplayabilirler...:icon_wave
gecelik swaplar %110 civarında yine tl kısılmış anlaşılan
ama hayvan terli yabancı mutlaka b planı hazırlamıştır bakalım..
84 beklerken çok pis terste kaldım...
biraz gevşedi mi ne son gelişmeler neler ?
güzel kar fırsatı verdi yakalayabilene. keşke vadeye bağlamasaydım dedirtti bana da. elim mouse da bozup satasım geldi :D
neyse böyle de heyecanlı oluyormuş uzaktan izlemek.