0.1 gram altın 48TL!!!!!! hüloğğğğğğğğğğğğğ :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Printable View
yatırım soran arkadaşlar vardı bence bu fiyatlardan alınır...
otomobil fiyatlarıyla ilgili fikir alışverişine yönelik bir tartışma başlatasım var
twitterda beğendiğim, takip ettiğim, fayda sağladığım bir kaç kişiden ev ve otomobil fiyatlarının tl bazında bile düşeceğine dair yorumlar okudum son zamanlarda
ben usd bazlı düşüşe eminim ama tl bazlı düşüş için biraz daha fazla bilgiye ihtiyaç var bence
bu noktada araçların 2019 aralık-2019 haziran ve güncel fiyatlarını euro bazlı hesaplayarak talepten kaynaklı karı bulabiliriz bence net olmasa da basit bir şekilde aşağı yukarı..
misal 3008e biz aralıkta 190.000 lira fiyat almıştık şimdi aynı paket araç 340.000 liste fiyatında belki sahibindende daha yüksekten satış görüyor bile olabilir
euro kuru(TRye girene kadar ki maliyeti euro olduğu için) o zaman 6,50; yani bu araç o gün bize 190.000-6,50den 29,230 euroya geliyor
euro kuru bugün 8,50 olduğu için aracın trye giriş maliyeti; 29,230*8,50=248.460 lira
arada 340.000-250.000 fark var dersek kabaca 90.000 tl talepten dolayı extra bir kar olduğunu düşünüyorum
yani bence bayi bu aracı 250 bine satsa yine aralıktaki oranda kar ediyor ama bayi şu an bu aracı 340 bine sattığı için arz/talep eğrisi kaynaklı daha fazla karı var
bu 90 bin extra karın içinde kabaca 60 bini devlete ait yani bayinin extra karı büyük ihtimalle 1/3ü
gerçi burada extra satışları var aracın fiyatını şişiren belki bayi karı 1/3ten biraz daha fazla olabilir
ama yinede bu 90 bin extranın 60nini devletin aldığını var sayarsak ekonomi yönetimi pompaladığı ucuz kredilerle kendisine extra bir gelir sağlamış oluyor tabi bunu yaparken dış ticaret açığını ve kuru artırıyor
devlet kar mı etti zarar mı bir tartışma konusu bu kısma da değinelim istiyorum
ben araç fiyatlarında önce 0kmlerin, sonra da 2. ellerin düşüş trendine gireceğini düşünüyorum hemde tl bazlı
öngörüme dayanağım talebin azalması olacak, çünkü yıl ortasında araç satış beklentisi 450 binlerde falandı şimdi bayiler bunu 800 küsür binlere çekmiş durumda
bu talebi yaratan da düşük faizler ve sürekli artan spek fiyatlardı
düşük faizi devlet yarattı, spek fiyatı ise bayinin elinde o sırada zaten az olan aracı toplayıp bir sonraki parti gelene kadar üstüne 30-40 k koyan esnaf yarattı
haliyle bayide "benim 190a sattığım aracı sen 230a satıyorsan bende 250ye satarım" mantığıyla yeni partiye zam yaptı ve kur artışı da bu zamları destekledi insanlar kurlar arttığı için arabaların bu kadar arttığını ve bir daha bu fiyatlara alamayacakları düşüncesiyle, düşük faizi de görünce extra bir talep oluşturdu
benim görüşüm faizlerin artması bu döngüyü kesinlikle kıracak
konu çok geniş bir konu ama bir de değinilmesi gereken önemli bir nokta alım gücü
evet tr 90lı yıllarda %100 enflasyon falan gördü doğru ama o zaman tüik bunu %100 açıklıyordu ve para o oroanda devalüe oluyor ona göre gelirimiz dengeleniyordu
şimdi ise yaşadığımız reel enflasyon ile bizim gelir artışımız arasında ciddi bir fark var rakamların manipüle edilmesi kaynaklı bu da bizim alım gücümüzü düşürüyor yani talebi azaltan ciddi bir faktör de bu
konuyu başlatmış olayım farklı ve özellikle de sektörden kişilerin fikirlerini ve hesaplamalarını merak ediyorum ben dışarıdan birisi olarak kabaca hesapladım gözümden kaçanlar varsa düzeltirlerse sevinirim
amacım forumda al/sat yapan arkadaşların işini baltalamak falan değil ki öyle bir gücüm de yok :) üstün körü absürt yorumlara da gerek yok konuyu geniş çaplı ele almak en azından iyi bir sohbet olur
Bir miktar etki de vergilendirme diliminden kaynaklanıyor olabilir.
Yani aralıkta 190k tl olan arabai euro ile memlekete geldiği için, geldiği günün kur değeri ile TL'ye çevrilince, üst vergi matrahına girmiş olabilir.
Bu da diğer tüm vergileri etkileyerek, fiyatın durduğu yerde artmasına neden olmuş olabilir.
talepten katnaklı fiyat artışını daha kesin hesaplamak için bayi çalışanı arkadaşlardan yardım alabiliriz
mesela e200d amg nin aralık 2019 fiyatı 490bin tl idi şimdi liste fiyatı 642 bin
490/6,50=75.380 euro çıkıyor onu da 8.50 güncel kurla çarpınca 640bin tl çıkıyor
yani mercedeste oranlar liste fiyatı bazında tam olarak kur maliyetine denk artmış
yani bir e serisi mercedes 150 bin lira zamlanırken peugeot 3008 de 150 bin lira zamlanıyor nominal bazda
demek ki mercedes daha mantıklı hale gelmiş :)
Investing te dünden beri hisseleri göremiyorum, sizde de aynı mı?
Turkiye Hisse Senedi Piyasası - Investing.com
Evet buradan yola çıkınca Mercedes'te sorgulanacak bir şey yok gibi
Peugeot'daki örnekte diğer arkadaşın söylediği vergi dilimi mevzusu geçerli olabilir, VW grubundaki araçlarda öyle şeyler olunca duyuluyordu genelde, detaylar aklımda kalmamış ama ilgilenmediğim için :D
Ben faizler yükselecek, sonrasında üretim kapasiteleri eski haline gelecek ve bu seneki yok satmalar dolayısıyla da önümüzdeki yıl, TR distribütörlerininin fabrikalara tavan sayıda sipariş geçmeye başlamasıyla otoparktaki sıfır araç sayısı da artınca o zaman düşüşler meydana gelebilir diye düşünüyorum. Üretim kapasiteleri düştü araç başı maliyet arttı diye biz çok etkilendik artan kurlarla da beraber.
He ama seneye üretim maliyeti düşer, gavurlar bunu fiyatlara %10-15 yansıtsa da kurlarımız buna izin verecek mi, "lan hazır fiyat düşmüş, ben şu ÖTV'yi bi tık daha çıkarayım" diyen bir babamız olur mu başımızda, bunu zaman gösterecek :)
Türkiyeye girişi 119.999 liralık araba % 50 vergi dilimde olur. Yani Vergilerle fiyatı : 212400 TL bu araca 2 TL opsiyonla sticker yapıştırsan . 226.602TL oluyor.
Altın düşüşe geçti. 475 civarında bozduk altını. Şuan 452. Kaça kadar düşer, kaç olunca tekrar alış yapalım ?
Bende ilk etapta vergi dilimi mevzusuna katılırdım ama Mercedes hesabında vergi dilimi işlemiyor
Kaldı ki işlese bile total fiyatı %10dan fazla etkilememeli
Madem Peugeot'tan örnek verildi bende vereyim. Bende 3008 var zaten. Eşimin 208 ini 2008 ile değiştirmeyi düşünüyordum. 160 bin tl lik araç 260 bin TL oldu 2020 yılı içinde. Yeni 2008 in il satışı Ocak sonu Şubat başı olduğu için geçen sene fiyatı yok ama hem zamlar hem kur hemde fiyatın artması ile ÖTV'de bir üst basamağa geçmesi yanında ciddi talep sebebiyle stokta olmayan araca 1 ayda listesine 3 kere zam geldi. Son 15 günde 2 zam daha geldi. Ayrıca pandeminin en cafcaflı zamanı olan mart haziran arasında doları 6.85 civarında devlet baskısı ile tutarken Euro da ona yakındı ama o zamanda zam görüldü. Ve liste üzerinden yapılan indirim ve kampanyalar bitti. Reelde %50 ye yakın zam oldu TL fiyatında. Bayi ve distribütör karını arttırdı. Bende vazgeçtim araç değiştirmekten. Zaten 3 ay sonrasına teslim ve ne donanım ne renk garantisi var. Ne gelirse onu alırsın diyorlar. 2021 de işler bence de tersine dönecek ama bu sefer kur yüzünden gene çok pahalanacak.
Evet pejo biraz extra zam yapmış gibi ama merso'da vergisiz fiyatı yükseldiği halde matrah artışından etkilenmemiş olabilir. Zira vergisiz fiyatı da sınırlar üstünde olabilir.
1600 cm3 silindir hacmine kadar, Vergisiz satışı 70.000 TL'ye kadar olan araçlarda %45 ÖTV
1600 cm3 arası silindir hacmine kadar, Vergisiz satışı 70.000 TL - 120.000 TL arası araçlarda %50 ÖTV
1600 cm3 arası silindir hacmine kadar, Vergisiz satışı 120.000 TL üzeri olan araçlarda %60 ÖTV
1600 - 2000 cm3 arası silindir hacmi olan ve Vergisiz satışı 170.000 TL'ye kadar olan araçlarda %100 ÖTV
1600 - 2000 cm3 arası silindir hacmi olan ve Vergisiz satışı 170.000 TL üzeri olan araçlarda %110 ÖTV
2000 cm3 üstü silindir hacmi olan ve Vergisiz satış tutarı sınırı olmayan araçlarda %160 ÖTV alınacaktır.
https://www.koalay.com/blog/detay/yeni-otv-oranlari
Evet pejo biraz extra zam yapmış gibi ama merso'da vergisiz fiyatı yükseldiği halde matrah artışından etkilenmemiş olabilir. Zira vergisiz fiyatı da sınırlar üstünde olabilir.
1600 cm3 silindir hacmine kadar, Vergisiz satışı 70.000 TL'ye kadar olan araçlarda %45 ÖTV
1600 cm3 arası silindir hacmine kadar, Vergisiz satışı 70.000 TL - 120.000 TL arası araçlarda %50 ÖTV
1600 cm3 arası silindir hacmine kadar, Vergisiz satışı 120.000 TL üzeri olan araçlarda %60 ÖTV
1600 - 2000 cm3 arası silindir hacmi olan ve Vergisiz satışı 170.000 TL'ye kadar olan araçlarda %100 ÖTV
1600 - 2000 cm3 arası silindir hacmi olan ve Vergisiz satışı 170.000 TL üzeri olan araçlarda %110 ÖTV
2000 cm3 üstü silindir hacmi olan ve Vergisiz satış tutarı sınırı olmayan araçlarda %160 ÖTV alınacaktır.
https://www.koalay.com/blog/detay/yeni-otv-oranlari
boltladığım kısmı hesaba katınca vergi dilimi en lattan en üste çıksa bile aracın maliyetini tl bazında %10dan fazla etkilemiyor büyük ihtimalle pejoda
yani 90 bin talep karı demiştik yukarıda 20 bin vergi için düşsek bunun yine 70 bini talepten kaynaklı kar yani köpük bence
Bence asıl ve en etkili faktör sizden alıntıladığım kısım, bayiler kendi karını büyütüyor olabilirler ama bu aşılamayacak bir durum değil veya vergi dilimi vs. hatta vergi oranın arttırılması bile bence bir problem değil çünkü enflasyon doğru hesaplansa bu kalemlerin hepsi enflasyon oranına etkide bulunacak, e bu enflasyon kalemine göre de herkesin gelir düzeyi yukarı taşınacak. Fakat şuan ki durum herkesi vuruyor, sadece çalışanı değil, patronundan okul işletmecisine, işletmeciden amelesine, ameleden mülk sahibine; çünkü bilindiği üzere bir çok sözleşmede zam kalemleri enflasyon baz alınarak yazılır ve üstüne çıkılmaz, günümüzde yaşanan sıkıntının tam olarak sebebi bu bence. Bir çok kalem sadece açıklanan oranda zamlanıyor ve biz de gelirimizi adapte edebildiğimiz oranlardaki zam kalemlerini pek hissetmiyoruz(veya normal karşılıyoruz), fakat bazı kalemlerin kontrolü yasaların elinde olmadığı için bu kalemlerdeki fiyat artışları reel oranlarda gerçekleşiyor ve bu sebepten ötürü bize sanki orantısız zamlanmış gibi geliyor.
Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım, bence en etkili sebep bu. İlerleyen dönemde bende fiyatların en azından döviz bazında aşağı yönde ilerleyeceği düşüncesindeyim fakat bu sefer de hayat koşulları/faiz/döviz vs. sebebiyle yine erişilemez olacağını düşünüyorum.
Hatta yayalaştırıyoruz, çok çevreciyiz vs. ayağına kasko,mtv,sigortaya ciddi zamlar yaparlarsa şaşırmam :)
https://youtu.be/-zwVoUTlCmo
Güzel anlatmış
altın bugun çakıldı resmen,$ da ındı ben şunu bunu yap dıyemem,cuma surprız var demiş tayyip,ya uzaya cıkartır ya düşüşe devam eder kıymetli kagıtlar,metaller,$ 2 yaz öncesi seviyelerinde su an,ne kadar var elinde bılmıyorum ama altına cevırıp yılbasına kadar rıske belkı gırılebilirmi ? çıktımı ıyı cıkıyor öngoruler de yılbasına kadar dalgalana dalgalana 500 ler dıyorlar,anne baba beklerde bız kaşınıyoruz ya zarar edıyoruz ya az kar görünce satıyoruz :)
sabit kura geçilir mi sizce? geçilir ise artısı ve eksisi neler olur acaba?
konu çalışıyor mu acaba
son postu okuyamıyorum
Arkadaşlar herkese selam.
Merak ettiğim bir konu var. şimdi tatil zamanı, fabrikalar bakımda, üretim minimum seviyelerde. Covid-19 mart ayında hayatımıza girdiğinden beri ikinci dalga gelecek, eylül ekimde ikinci dalga yaşanacak dendi (1 hazirandan itibaren vaka sayıları çok arttı).
Eylül ayına az kaldı, piyasalar ikinci dalga için reaksiyon verecek mi?
Ülkemizde ve dünyada vaka sayıları artmaya tekrardan başladı. Grip mevsimi geldiğinde insanlar daha da panik olacak ve tekrar evden çalışma düzenine geçeceğiz. Tabiki fabrikalarda yine üretime ara verecek. Bu sebeple kışın yine sıfır araç temin sorunu başlayacak diye düşünüyorum. Benim Eylül 2. hafta teslim aracım şimdiden 2 hafta gecikti bile fabrika 1 hafta ara verdiği için.
Bu süreçte yine devletler para basıp vatandaşa dağıtacağı için değerli metaller ve ithal mallar değerlenecektir diye düşünüyorum.
pandemide 2. bir dalgadan ziyade bitmeyen bir dalga var gibi daha çok ve herkesin bildiği bir şey mart ayındaki kadar şok fiyatlamalara sebep olmayacaktır
Ha borsalardan bahsediyorsanız zaten olmaları gerekenin çok çok üzerindeler o yüzden iyi bir bahaneyle gelecek ilk satışa ben kar satışı derim pandemi krizi demem
işler bu defa daha da karışacaktır tabi çünkü borsaları ayakta tutan basılan paralar
Peki o paralar çöpe giderse ne olacak? daha mı fazla para basılacak? o zaman sınırsız para basalım herkese verelim bütün dünya refah içinde yaşasın :D
Pandemi ilk başladığında burada sistemin çökmesi ihtimalinden bahsetmiştik süreç ona uygun bir şekilde ilerliyor
Bezosun serveti pandemi sırasında 2 katına çıkmış :hehe:
Fakirler ölsün yaşasın sermaye sınıfı:icon_rule
Otomobil fiyatlarına ise yukarıda değindim şu an fikrim "artabildiği kadar artsın amk" şeklinde
Devlet borca girebilecek veya elinde boşta parası/dövizi olandan extra vergi alma yolu buldu. Alsın kullansın güle güle harcasın 40 yaşında emekli olup sefa sürenleri görmekten sıkıldım 3 liralık arabayı 10 liraya satsın devlet ona aradaki 7 liranın 6sı bütçeye vergi olarak giriyor sonuçta
Bütçe için olumlu :)
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...03754984628226
Euro sanırım olayı yanlış anladı hazirandan bu yana ay sayıyor ve ay başına kendine 1tl ekliyerek ilerliyor bu gidişle 2021yılına bangladesh alım gücüyle giriyor olacağız..
Bakalım altın ne zaman fırlayacak? Ons düşük
7,85 hayırlı olsun
buradan sonrası bana ürkütücü geliyor
1 yılda usd %36 euro %47 arttı
1 yılda %50 fakirleşen bir ülkenin vatandaşlarıyız artık asgari ücretimiz çin seviyesinde
başka ülke vatandaşları bizim için "günde 10 dolar" kazanıyorlarmış diye konuşacaklar
ve bunun engellemenin hiç bir yolu kalmadı artık
Birazdan 500 bin kelime harcanıp, nasıl hiç bir şey anlatılmaz, bunu izleyeceğiz.
Kısaca "boş konuşma sanatı" da deniyor buna. Öyle herkes beceremez haaaa, gülmeyin.
altın öngörünüz nedir bu seviyelerden alım işlemi mantıklımıdır
Önceki konuşmalarına göre biraz daha az buçuk "somut" konuşuyor sanki, hayret :)
Ama yaramadı tabi, detay vermiyor hiç ya, öyle olacak böyle olacak. İyi de nasıl?
ben size formülü yazıyorum ne diye canınızı sıkıyorsunuz.
euro şimdi 9.16mı? ne kalmış 10a? emin ol 3-5 aya 10dayız eeeee zamanında 6 sıfır atan 1 sıfırmı atamayacak? :) geldikmi yine 1.2lere?
abi sanki zamanındaki 1.2 gerçekten 1.2miydi yooo hepsi fake oğlu fake zaten, bunlar 6 sıfırı atarkende göğüsünü gere gere sanki uzaya roket yollamış gibi anlatmıyormuydu? kendilerinin düşündüğü birşeymiş gibi?
hiç tarihe baktınızmı ilk kim bunu yapmış diye? cvp İsrail 86 hatta okadar kopyaladıkki adamların tanımlaması bile eski shekel yeni shekel aynı bizim yeni tl eski tl gibi
Old Israeli shekel - Wikipedia
Israeli new shekel - Wikipedia
eee nolacak euro isterse 100tlye çıksın atarlarrrrr 2 sıfır adınıda koyarlar YEP YENİ TL oldu bitti..
Geçtiğimiz ay alınan karar doğrultusunda İsviçre'nin batısında bulunan Cenevre kantonunda dünyanın en yüksek asgari ücreti için halk referandumda oy kullandı. Oy kullanan seçmenlerin %57.8'i Cenevre kantonunda saatlik asgari ücretin 23 İsviçre frangına yani yaklaşık190 Türk lirasına yükselmesine evet dedi. Böylelikle Cenevre kantonu dünya üzerinde asgari ücretin en yüksek olduğu bölge unvanını kazandı. Cenevre'de asgari ücret aylık 4 bin 100 İsviçre frangı yani 33 bin 880 TL oldu.
4 kişilik isviçreli bır grup genç ege bölgesıne yerleşseler,ülkelerinde de 4 ayda 1 vardiya usulü çalışarak (senede 3 ay kafa bası) gelip türk halkının %70 ınden iyi yaşarlar.
yaşı genç olanlar götü nasıl kurtaracaklarını düşünsünler
bugünden daha iyisi olmayacak..