Çok sessiz buralar
Iran ambargosu falan var mi hareket?
Printable View
Çok sessiz buralar
Iran ambargosu falan var mi hareket?
MB vadeli hamlesi geldi yıllıkda stopaj kaldırıldı.
Dolardan vazgeçin bak deniz güzel diyor MB.
Halk ise yok anam babam biz inandık dolar çıkacak sonra gelecez diyor.
Bakalım nereye kadar dayanacak bu dolar/tl
Mb başkanı olmak istemezdim Rezv turşuya bağladı...
eur/trl düşüyo bu ne anlama geliyo dolar yükselişte
bu arada yazmayı unuttum
eur/usd de düşüyo
yani dolar yuro karşısında deger mi kazanıyo ? dolar alış yapayım mı ?
mesaj alındı pusudayız :D
Neden ve nıye yaptıgımı bılmıyorum,bosta duran tl ile euroaldım. Pazartesıyı dusunuyorum kafa dumanlı.
mart ve nisan fiyatları karşılaştırılınca (tüikin açıkladığı) nisan enflasyonu 2.50 civarı çıkıyor
ama tüik 1.69 açıkladı
hesaplama da kalite oran vs gibi saşma sapan şeyler koymuşlar yeni başkan bu iş için gelmiş belli ki
Herseyı manıpule edıp,içine sahtekarlık bulastırmasalar olmaz mı?
Hiişştt,gammazcı arkadas,bunu da soyle lan.
Bıraz once AA haber gectı. Feto baglantı suphesı olan 43 sandık baskanı belırlenmıs...
Götun sıkısınca feto...
Yarından sonra cok hareketlı gunler gelıyor,eyvah dedım ıcımden...
Bu kadarına da pes! artık ya..
Kur 5,99 a gelmiş.
Haftaya nasıl başlayacak kim bilir..
Yarinki durumun bir benzerini TCMB faiz arttirimi zamaninda yasadik. TCMB, cumhurbaskanina ragmen faizleri yuksek oranda arttirarak aslinda bir anlamda kendi bagimsizligini da gostermis oldu.
Acikcasi yarin icin YSK’nin secimlerin tekrar edilmemesi yonunde karar vermesini bekliyorum. Ama cevremdeki cogunluk iptal olacagini dusunuyor bir yandan.
Şehit haberleri İsrail gazze seçim tekrar ı yine bir şeyler dönüyor
seçim tekrarı olmayacak kendi ayağına sıkar yaparsa
imamoğlu gerekli adımları attı bu hafta halka verdiği müjdeli haberler istanbulda oyu arttır
anketlerde 55 konuşuluyor tekrar seçim olursada imamoğlu.
akp seçimi yenilemeyi çıkartırsa bu piyasa dayanamaz.
ibb meclis onlarda zaten onların derdi imamoğlu değil istanbul u kaybetmek isimlerle işleri yok
istanbul psikolojik simge hatta başkent onlara göre
Son cümlen yanlış :)
İbb demek vakıf dernek nema demek
Trump çinle savaşında yeni bir cephe açıyor
Beşiktaşım bülent yıldırım itine yenilmiş
Siz burda İstanbul seçimlerinden mi bahsediyorsunuz?
Gerek büyük İrlanda kıtlığında gerekse 2. Dünya Savaşı sırasında patates milyonlarca insanın hayatını kurtarmıştır ama biz bir süre sonra patates bile bulamayacağız muhtemelen
Dolar yarın 6 üzerine atar hele birde seçim yenilenirse 6.24 falan filan
Yatırım tavsiyesi değildir
Ama top canere değmiyor bunu bülent yıdırım iti de biliyor o yüzden vara gitmiyor
Her şey dizayn edilmiş gs şampiyon oluyor fb 20 yıldır gsye yenilmediği için seviniyor bize ise hiç bişi vermiolar çünkü bizim yönetim kendini ucuza satıyor çünkü kendileri ucuz karakterler o yüzden gsnin şampiyonluğu hayırlı olsun bu ülkede düzen böyle işliyor..
Su konuya futbolu bulaştırma :)
Ama sana Galatasaray taraftarı ve macı ızleyen bırı olarak cevabım. Ilk 20 dakıka 7 faul yap,75.dakıkaya kadar tehlıkelı pozısyonun olmasın,ilk yarı gerıye yaslan hatta kalecınız topu oyuna sokmamak ıcın ugrassın... Sonra taç bızımdi....
Yahu hakem yanlıs taç,korner vs vermıyor mu? Sen yanlıs karar verdı dıye,oyuna baslamıyormusun? Bana ne dıyıp elın belınde beklıyormusun? Hoş bjk liler kosuyor ama konsayrasyon cok dusuk...
Yanı bır taça baglarsan ve düzen bu dersen bende derım ki,ilk yarı Galatasaray a cekılen operasyon neydı? Lig tarıhının en buyuk cezalarını aldık,ilk 11 kutamadık,5 tane alt yapıyla cıktık. Kavgayı bız baslatmadıgımız halde doğrandık,7 sakatımızın yanına 6 da cezalı eklendı,bile isteye.... Keşke o zaman da yazsaydın...
Bu lig ibb ye gore dızayn edıldı,onlarında yemı martdan ıtıbaren kesıldı,***** hukumette para bıttı,ibb ye kaynak aktaramıyor ibb.... Bu da oyunlarına yansıdı.
Yani kısaca yarın insallah kendı ayagımıza sıkmayız. İnsallah Bir şizofreni mutlu etmek için koca ulkeyı yakmazlar....
Futbol paylaşımlarını silmek zorunda kalacağım.
Bilginize
psikolojik sınıra geldik 5.99 günaydın
neyse konuyu sulandırmak istemiyorum :)
seçim tekrarı çıkarsa girebildiğiniz yerden girin dolara
ama imamoğlu tescillenirse tepki satışı gelecektir o zaman girmek daha sağlıklı
bunun dışında çinle ticaret savaşında açılan yeni cephe tabiki bizi de vuracak buna şüphe yok
bugün borsada "malı olanın canı çıksın" günü olabilir..
6 piskolojik sınır kırıldığı an ve üstünde kalırsa 6,10 ların üzerine kısa sürede atacaktır.
YTD.
Bugun 6 gelir gibi bence. Enpara'da olan varmı? Alım Satım makasını çok açık tutuyor hem alırken hem satarken geçiriyorlar güzel :)
Flood olacak kusura bakamayın.
İlave not;
Bist açılışı ile tırmanış artacak gibi:
Satış yerse çok fazla ateşi artar doların.
YTD.
Altının gramı yükselirmi sizce bugün?
Portföyün küçük bir kısmı TL faizde idi, sürekli boz dolara geç diyip durdum kendime, yapmadığıma pişman oldum. Bugün itibari ile TL faizi zarar etmiş oldu kur farkı ile. Döviz vadeliye çevirmiş olsam kısmını saymıyorum bile.
ramazan bereketiyle geliyor galiba.
açıklama akşam 18:00 de ama biz 3. dünya ülkesi olduğumuzdan haberi alan büyük trader öncesinde piyasayı fiyatlayacağını düşünüyorum. bu kadar saçma bir olay olamaz dün borsa kapalıyken yapsaydın açıklamanı mis gibi sabah piyasa açılınca fiyatlama yapılsaydı. şimdi akşama kadar herkes kumar oynuyor.
Sonucu bilenler vuracak yine voleyi alıyorlar mı satıyorlarmı haberimiz yok bilen biliyor bizde loto oynayalım burda..
sizce USD daha fazla yükselir mi?
havuzda biriken ufak tefek miktarları USD' ye dönmelimiyim bugünden itibaren?
fikirlerinize ihtiyacım var. sürekli TL' de bırakıp, fakirleşmekten bıktım :)
ing şifremi yenileyeyim öğle arasında. her an giriş yapabilir hale geleyim.