TR lehine olumlu toplu iğne ucu kadar olay kalmadı
dün bir rapor okudum usd/ars artık doyuma ulaşmıştır diyor çünkü arjantin halkının %93 ü dolara geçmiş isterse ars 100e düşsün
Printable View
TR lehine olumlu toplu iğne ucu kadar olay kalmadı
dün bir rapor okudum usd/ars artık doyuma ulaşmıştır diyor çünkü arjantin halkının %93 ü dolara geçmiş isterse ars 100e düşsün
5,94 ortalamam ile pusudayım. Bakalım bu iş nereye varacak.
piyasa kontrolden çıktı :D
daha bunun abd açılışı var
Pusu musu hiç bir şey fayda etmez. olanı tutun kendinizi bir nebze koruyun. Yok, yani rebelh de söylediği gibi olumlu hiç bir konu kalmadı. Zaten dış basın pusuda bekliyordu, şimdi seyredin memleket aleyhine yapılacak haberleri, hak hukuk adalet bitti v.s full gaz kötüleneceğiz. Asıl kriz başlıyor maalesef. Şimdiden işsiz kalacak eş dost arkadaş forumdaş herkese geçmiş olsun diyorum. Matematiğin dini imanı olmadığını çok iyi anlayacaklar.
Tek diyeceğim, yazıklar olsun. Belki tekrar kazanır imamoğlu ama kazanması birşeyi değiştirmiyor. Bu yapılanın cezası kesilecek. Fırsat verildi birkere, zaten yabancı yatırımcı bilenmişti. Şimdi daha da kötü boyuta geçti.
4.88 TL ye ne kadar kaldı şimdi
bizim gibi üretimi olmayıp da ayakta duran ülkeler, doların fırlamadığı ülkeler var mı? bir sürü var. Peki nasıl oluyor da onlarda fırlamıyor da bizim gibi büyük sayılan bir ekonomide sürekli dolar artıyor? Aradaki en büyük fark, hak hukuk adalet. Yani üretimin olmasa bile ülken yatırımcı cenneti olursa, vergiler makul, hak hukuk adalet işler olursa, sen bişi üretmesen bile yatırım alırsın. Malesef bizim ekonomimiz hak hukuk adalet gibi kavramlar binali deyimi ile yeterince murdar edildiğinden, artık sürekli oynar böyle. yani aslında hiç biri bahane değil. hepsi yanlış yönetim kaynaklı.
Şuan tfx alım satım yapmıyor acaba sadece bende mi durum böyle
Bist 91.000 lere gelmiş yine pahalı buralar
1saat once bıraz sattım. Hedefım 6.20 ıdı ama bekleyemedım.
6.20 yi kırarsak,o zaman ki acıklamalara gore satarım yıne.
Yakin zamanli hareketler ne durumda olur ? Bu seviyeden girip elde olanin daha fazla pic olmasini engelleyebilirmiyix
bu arada yapıkredi bu sefer atm kartını takınca %22.25 faiz ister misiniz dedi dün yazmıştı
22.50 250.000 tl ustu icin gecerli en parada
20.50 gecelik olmuş o çok iyi :)
Aynen bende bir gazla baktım enparaya 22,5 250k üzeri.
20 alıyorduk günlüğe.20,5 ile yola devam.
İşin komiği dün ykb dan aradaılar. Bana %20,5 ile 1 ay bağlamayı teklif ettiler.
İyi de ben %20 zaten günlükte alıyorum niye vadeyle uğraşayım deyince hiç bir şey söyleyemedi..
bu günlük yüzde 20 hesabı nasıl yapıyolar her banka aynı mı yapıyo ? bana daha pratik bi cevap verin :D
misal 250 bin koyduk bi günde net ne alırız
Teb 23.5 gunluk veriyor yaklasik 2 haftadir
şaka maka seçimleri olduğu gibi kabul etselerdi kur şu an 5.70lerde seyrediyordu
göz göre göre ülkeyi fakirliğe teslim ediyorlar 3-5 yandaş belediyenin passatıyla gezsin arda turan aylık 300bin euro kazansın diye..
bu arada geri çekilmeye başladı dolar...? devam edermi bu çekilme sizce?
Vadeli Mevduat Yuksek Faiz Oranı | Enpara.com
ben her ay ayın en paralısı olduğum için +2 veriyor birikim hesabına
Hesap isletme maliyeti yok. Sadece vadesizde 3.500₺ duruyor. Herhangi bir sure siniri da simdilik yok denildi. Hatta 22 den girdik banka 23.5 yapti.
@Yigit-Y
Ayrica sure siniri olsa bile 45 gunluk 23.5 bence gayet guzel.
CB Erdoğan’dan Tüsiad’a: Nerede olduğunuzu gösterdiniz. Bizim de size bakışımız değişecek.
ekonomi canlanıyormuş öyle diyor