Hahahahahailk giriş cümleleri ; merhaba hakan bey nasılsınız efenim ? Forexle ilgileniyoruz galiba ?? Aha !! Yok amk ben ağır demir sanayi ile ilgileniyorum ama forex de demo hesap actım !! İşte o soruya evet ılgılenıyorum diyip bide azınızdan fed napcak dıye bısey cıkarsa şıctığınız an
akabinde dar dar dar dar dar
![]()
Gedik yatırım Gedik holdingin iştiraki. Lisansı iş yatırımdan sonra 2. alan aracı kurum. Geçen ay FX işlem hacminde bankalar dahil 1. oldu son aylarda hep ilk 3 de. zaten hisse bölümü yıllardır var ve banka kökenli olmayan aracı kurumların içinde yine vob ve viopda birinci. Çok reklam yapmıyor çünkü zaten bu piyasanın içindekiler için tanınan bir aracı kurum.
Evet marbaşla altlı üstlüyüz zaten aynı binada. Zincirlikuyu tarafından etilere doğru gelirken hemen 3. bina aytar caddesine girer girmez sağda premium motors falan var karşısında oto galerisi. Gelirseniz gelmeden önce mutlaka haber verin![]()
İsviçre parasını devalue ettiğinde 2 dev Forex şirket batmıştı , yatıranlarında parası uçmuş haber öyle diyo... Onun için sanki devlet bağlantılı olanlar yada işbankası kuruluşu daha sağlam gibi....
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...e-gecti/11735/
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Ben dahıl 3,06 dan 2,90 lara gevsedıgınde,2,93 den ıtıbaren alım onerdık.Kımse 3,06 ya gelınce bozun demedı.
Oyle sevıye vermekle olmuyor.Surda sat surda al demek onemlı ancak kımse 3,06 larda sat dıye cesaretlı yorum yapamadı,ben bıle.
Neyse,2,93-90 arasında bol bol aldık,2,94-95 lere yukselırkende kımse satın demedı.
Sımdı bu sevıyelerden BENDE alıyorum,ama kımse su kadar daha gevser dıyemez,dıyebılırmısını?Abd den enflasyon verılerı gelıcek.Bıraz daha asagı yapabılır,ama ortak gorus kurun 3,10 lara gıtmesı. Bunu bılmek soylemek ıcın ekonomıst olmaya gerek yok.
Vectra ne guzel ornekler vermıs 2 sayfa oncesınden;bır sabah bır bakmıssın,3,05 den alım yapıyorsun,her hangı bır haer ıle zaten sığ olan pıyasamız allak bullak olur.
Sevıye vermek,bızım ulkemız ıcın "falcılık" olur.bır tuatar ıkı tutar ama bır bakmıssın tuttugundan fazlasını vermıssın...
Cok gerıye gıtmeyın,daha 8-9 ay once,2 hatta 2.15 ve 2.25 psıkolojık dırenc,kırmaz,bak degdı dondu,bu bounce harketı gevser vs denılıyordu,hoooppp merhaba 2,35 vs devam ettı....
Ters kose su oluyor;3,06 dan kımseye bozduramadık,2,90-93 lerden aldırdık,95 lere gelınce 98 lere order verdık ama suan 2,88 lerden yıne alıyoruz.
Hakan ne guzel yazmıs,TL kalmadı vallahı alıcak
Sırketım zaten dolara bagımlı yada mahkum,her hafta ortalama 3 milyon dolar alıp,odeme yapmalıyız,bu oynaklık ulkemde oldukca,bız sanayıcılerın burnu boktan cıkmaz...
Parite 1.1480 di sabah şuan 1.1370 lerde..ben bu halk bankasının taa................. hayvan gibi para kaçırdık..
Şimdi de Abd'den işsizlik verileri geldi ve oldukça iyi hemen borsa aşa döviz yukarı oldu... Ama sorun şu bu fed dünyanın anasını ağlattı artık kur hareketleri çok sert,emtia hareketleri çok sert eskisi gibi değil. Beni asıl korkutan da bu., Fed'in mutlaka çok küçük bir miktar da olsa faizi artırması dünyanın hayrına olur diye düşünüyorum ve ondan sonra diyeceklerki bundan sonra faiz çok sonra çok küçük küçük artıcak diye ne biliyim işte piyasaları rahatlatıcak bir şekilde...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Dahada düşmez diye bende aldım bakalım neler olacak. Seçim öncesi ülkeyi dahada karıştırırlar diye düşünüyorum.
FX de en korktuğum zaman herkesle aynı pozisyonda olduğum andır sabah 2.88 den aldık bekliyoruz yatırımcıların çoğu alımda serbest piyasada da çok fazla alım var edindiğim tecrübe de bu piyasanın herkese aynı anda para yedirmeyi sevmediğidir. Yani 2.83 ler teknik olarak radar da olmasına rağmen bende düşük kurun cazibesine dayanamadım ve aldım ama dediğim gibi piyasa longcuları stoplatıp ondan sonra yükselebilir dikkat edin derim.
Ülke karışaçağına dolar eurodan kar edeceğime hepten zarar ederim daha iyi çocuklarımız için korkuyorum
always AT by AT
ben türkiye finans dan işlem yapıyorum tfx programından hem 24 saat işlem yapılabiliyor hem de alış satış emri veriliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)