Altın düşmüşken dolar bozdurulup altın alınırmı öyle yüksek bir mebla değil 1500 tl felan.
Altın düşmüşken dolar bozdurulup altın alınırmı öyle yüksek bir mebla değil 1500 tl felan.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Merkez Bankası döviz rezervi;
2008 yılı sonunda 70 milyar 75 milyon dolar
2009 yılı sonunda 70 milyar 689 milyon dolar
2010 sonunda 80 milyar 696 milyon dolar
2011 sonunda 78 milyar 330 milyon dolar
2012 sonunda 100 milyar 320 milyon dolar
2013 sonunda 112 milyar 3 milyon dolar
2014 yılı sonunda 106 milyar 315 milyon dolar
16 Kasım 2015 100 milyar 506 milyon dolara
http://www.finanstrend.com/haber/161...usus-gosterdi/
Dolar ağzıma s..tı![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Oyunumu kaldı aqFED bile faiz artırmasakmı demeye başladı. Tüm ekonomik ABD değerleri iyileşiyor. İşin garibi Türkiye ninde tüm değerlerinde bir nebzede iyileşme var. Kısacası biz yanlış ata oynadık gibi
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben de alacağımı dolar olarak aldım. 1 haftadır rehin para. Tl ye dönersem içerdeyim, bekleyebildiğim kadar bekleteceğim bakalım. =)
Instagram: mutusgarage
acele etmeyin derim. Peki gelişme yolundaki bizimle aynı statüdeki ülkelerde durum nedir bilen var mı ? TL ayrışıyor mu ? Benim bildiğim kadarı ile diğer para birimlerinde usd değerlenirken TL de düşüyor gibi.
Dolar düşüyor ama Borsa yükselemiyor ilginçtirki faizler de düşemiyor, 1 Kasımdan beri yurt dışı yabancıdan Türkiye'ye para girişi yok... Amaç doları baskılayarak borsayı yukarıya ittirmek içeride güven ortamı oluşturmak,halkın döviz tevdiat hesaplarını panikle bozdurmasını sağlamak... , Şimdi yurt dışından yabancı Türkiye'ye neden gelsin? Hukukmu var? Mal güvenliğimi var? Ülke çokmu iyi durumda... Güney Afrika Politika faizini %6'dan 6.25'e çekti.... Buraya yazdıklarım son çünki kimse ile ileri geri düşüp ne kendi canımı sıkıcam ne başkasının... Sadece Oltaya gelmeyin diyorum.,, Faiz neden düşmüyor sizce? Eskiden her akşam Merkez bankası döviz satım ihalesi sonrası Usd gevşediğinden borsa toparlanırdı şimdi ise tam ters birileri kaçıyor!!! İyi takip ederseniz neyin ne olduğunu anlarsınız... Kabile nasıl olucak ? Kimler olucak kabilede? Spekülasyon yapıp para kazanan insanlar var hemde işte bunu yazamıyorumki siyasete giriyor... www.hisse.net'den / Borsa / Durum topiğini -- Borsa index kısmını - Makro ekonomi Faiz kısmını takip edin, Yurt dışı para girişlerini takip edin ....
Farzedinki madem piyasalarla aynı yönde olmamanız lazım, O zaman Usd alım vakti gelmiştir...
Paranızı Kravatlı üç tane üçkağıtçıya kaptırmayın ; Ölmüş eşeğe yatırım yapmayın Heleki Fed varken , Fed faizleri küçük küçük de artırsa sonuçta bir devrin sonuna gelindi, Artık fed piyasaya para felan vermiyor.. Ve Amerika'dan gelicek her iyi veri Usd'yi yükseltip borsaları aşağı iticek... Sadece Bist için değil Abd Dow Jones için de geçerli
Saygıları
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Borsada halen teknik çalışıyor. 81100 kısa vadede kırması ve 3 kapanış yapması lazım. 83500 den sonra ise
Havada ralli kokusu var
![]()
セルカン+レーラ=愛
Dolar alımı için ay sonunumu beklmeliyiz yoksa zamanımıdır?
Borsa islem hacmi yok gecen hafta 204 milyon dolar yabanci çıkışı var.
Artışlar inandırıcı değil dolarda satış baskısı kurmaya calisiyorlar.
2.75 bekliyorum gelirse alicam altinda 95 i bekliyorum
Borsada kağıt olarak bankalar her zaman cazip 7.90 7.95 Garanti alinabilirdi bugun biraz yukariya tasidilar ilk harekette 8.20 ye tekrar getirecekler.YTD
Borsa suriye ve fed oturmadikca 79 83 arasinda gidip gelir dusuncesindeyim
Bencede dolar gevseyeme basladi 27++ kusura inerse iyidir tekrar yukselice gecicek diye dusunuyorum bence parasi olan 27** alim kazandirir dusuncesindeyim kisa vadede
gariban 106 gti....
Sanirim bu ay icinde 2.7x ler olucak. Aralik 20 sonrasi 2.9x bekliyorum. Insallah olur. Elimde yüklü dolar var bunu yil sonu kazancina dönüştürme pesindeyim. P.tesi sali max 2.8 den dolar almayi dusunuyorum. Bu konuda yorumlari merak ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)