Dediğim gibi yorum yapamam ben buna
Printable View
ben çöpe atacak parası olmayanın riske girmesi taraftarı değilim.
Önce uzun süre demo hesaplarda uğraşılmalı öğrenilmeli. Sonrasında yinede eğer mundar olursa üzülmeyeceğiniz paralarınızla uzun zaman takılınmalı diye düşünüyorum.
Kumara bağımlılık riski olanlar, yada herhangi bir online oyun oynarken bile bağımlı olup tonla para harcayıp oyun oynayanların dahi fx işlerine bulaşmaması gerektiğini düşünüyorum.
Gerçekten uzun uğraşlar sonucu kazanılan paraları riske edilecek bir ortam değil gibi geliyor bana forex. Yani batsa bile sana koymayacak durumdaysan risk alınmalı sadece. bence :)
Forex'e bulaşmak istemiyorum ancak geceleri de işlem yapabilmek adına tfxtarget.com.tr düşünüyorum kullanan var mı ? yada alternatif önerisi ?
Eğer fx işlemi düşünen varsa kendi çalıştığım aracı kurumumu tavsiye edebilirim. Sonuçta sıkıntılarınızda direk içerden tanıdığınızın olması çözüm için daha iyi olur. Aracı kurum seçiminde sizin kaybınızdan mı kazanıyor yoksa sadece alış satış farkından mı kazanıyor bunuda dikkate alın. Türkiyede alış satış farkından kazanan sadece 3-4 aracı kurum var gerisi hep kayıptan kazanç. Mesela motorsikletli sürekli reklamları dönen aracı kurumlar full kayıptan kazanır. Müşteri kazandığında da cebinden öder. Ayrıca ben bu siteden gelenlere de kuruma yurt dışından ne fiyat geliyorsa ekranında da onu görmesini sağlayan ECN hesap verebilirim bilginiz olsun.
bugün dolar alınır mı ne diyorsunuz arkadaşlar ? yarın döviz artışı olur mu kesin ?
Suan fıyatlara yedıtılıyor ve eger borsa da cıddı dusus olmazsa,haftaya yenı alım yaparak kagıt bazında %2-3 alırız dıye dusunuyorum.
yarınki not açıklamasından sonra 92-93leri görür diye sallıyorum yine
Bende 3.73 den alayım dedim 2-3 gün önce ben alayım diyene kadar 78-79 lara çıktı bekleyim dedim beklemez olaydım. Şimdi daha çok çıktı. :)
Yine niye azdı sabah sabah 3.9 gecti
Dolar ve euro peak yapa yapa kol çıkartma yönünde gidiyorrrr :):)
Halka olumu gosterip sitmaya razi etmeye calisiyorlar... Insallah bu kirli oyun bozulacak.
Tab gıda yakında halka açılacak.
Yhaa bari şu konuya siyaseti alet etmeyin yhaa lütfen rica ediyorum sizden .s.s.s
"Türkiye'de 15 yılda bir Türkiye'yi üç Türkiye yaptık" diyen Başbakan Binali Yıldırım ise "Dünyada kriz günden güne derinleşirken Türkiye art arda büyük projelere ya başlıyor ya da hizmete alıyor" ifadelerini kullandı.
Milletin gözünün içine baka baka hergün tv lere çıkıp taş.. geçiyorlar olan durumun tam tersini anlatıyorlar ve işin garibi insanlarda sevilmeye doymuyor daha fazlasını istiyor şaşkınlıkla takip ediyoruz :D
Bankacılar için piyasa kapandı. Haftasonuna altın ağırlıklı pozisyon aldım. TL oranını %20'ye çıkardım. Fitch konusunda tahminleriniz nedir? Piyasanın çoğu not düşüşü bekliyor ama beklentiler alınır, gerçekler satılır realitesi nedeniyle ilk defa kararsız kalmış durumdayım. Sanki, notu sabit tutup oldukça karamsar açıklama yapacak. Referandumu da bir nevi erken seçim olarak algıladılarsa da bu noktanın altını çizip referandum sonrasında karara bağlayacak gibi.
Ben olsam türkiyenin bitmiş olarak nitelendiririm
Ben şimdi ne oldum faiz lobisi mi :):)
İş biteli tren kaçalı çok oldu. Özelleştirirken, Kuzey Irak'ı inşa ederken, tahvil alım sürecinde her şey yapay olarak güzeldi. Sadece Cengiz, Limak, Ağaoğlu'na parayı katlayarak yönlendirerek işler yürümez. Özelleştirme konusunda Bist'i de satma peşindeyiz. Gene yapay geçici iyileştirme. Hala reform yapmak için yazı bekliyoruz. Ocak-Nisan ayları arası enflasyon ve işsizlik oranları muhtemelen çok can yakacak. Ekonomi konusunda elle tutulur tek durum Mehmet Şimşek'in varlığı, kamu durumu, bankacılık(onu da bir iki seneye kalmadan kaybedebiliriz). Hedef olarak Malezya iken sırasıyla Hindistan, Güney Afrika, Brezilya'nın altına düştük. Sadece kur bazında değil göstergeler bakımından da. Ekonomi olarak koltuk rehaveti sebebiyle de yanlış yönetildik. Ülkemize yazık. Babacan ve Derviş zamanı sayesinde ayaktayız. Özellikle de bankacılık konusunda.
S&P not durumu durağan
Ama görüşü negatif
Fitch de açıklasada bşr baksak şu kura :)
Fak ye.....
Pazartesi 4 olur mu :)
Beklenen Fitch kararı acıklandı - Ekonomi Haberleri
3.90 ı geçer sanırım :)
3.80 ile 4.20 arası bir grafik gördüm
Valla gidişat berbat :)
beyler borsayla alakalı değil.
tamamen ev araba bireysel kredilerden bahsediyorum. örneğin 60 bin tl ev krediniz var 0.69 la aldığınız. ama bu yıl diyelimki faizler tavan yaptı örneğin ev kredileri v.s uçtu gitti 2-3 katı faiz oldu diyelim.
bankaların kredi geri çağarma kalan borcu komple kapat yada yeniden yeni faizle yapılandıralım demek gibi bir hakları var mı? böyle bir piçlik yapabilirler mi? geçmişte yapıldı çünkü.
eğer böyle bir ihtimal var ise bi bmw alma ihtimalim vardı almaktan vazgeçip paramı saklıcam bu yıl için ne olur ne olmaz diye.
Ben dolardan çok çok ümitli değilim. Mutlaka pazartesi tepki olarak yükselecek, ancak piyasada puan düşeceğini bilmeyen yoktu zaten. Esas çok ilersi iöin yükselmeme tahminimse dokarın dünyada değer kaybına uğraması. Belki 3.95 ler görülür ama merkez bankası piskolojik sınırı aşırtmayacak hamle yapacaktır.
Diğer yandan hükümet thy güçlensin istiyor çok fazla olumlu haber yayınlandı haftasonu. 5.35-5.40 Aralığından almayı becerebilirseniz pazartesi ciddi yükseliş bekliyorum.
Ytd
Ben kısa vadede 3,65 beklıyorum dolarda....
Bireysel krediler için (ev kredisi dahil) ne yeniden yapılandırma ne de kredi kapatma talebinde bulunamaz bankalar. Ancak siz mevcut kredinin vadesini uzatmak isterseniz güncel faizden yapılandırılır borcunuz. Onun haricinde hangi şartlar için anlaştıysanız öyle devam eder süreç.
Ticari kredileri ise pek tabii geri çağırabilirler. Fakat ticaret zaten faktoring ve ticari kredilerle dönüyor birçok sektörde. Sonrası nasıl olur kestiremiyorum. Umarım öyle bi hamlede bulunmaz bankalar.
Ticari krediler geri çağırabilir
Diğerleri için çağıramaz diye biliyorum
Ne yaptınız aldınızmı THY şuana kadar %2 yi kazandıysanız 1 saatte satın hemen. %2 1 saat için güzel rakam
3.82 ye dustu, fıtch ters teptı sankı
Bu borsa 85.000 neden geldi
Dolar sanki 3.00 aminyum :):)
Mal bir piyasa oluştu :):)
fitch zaten piyasa fiyatladı demiştik. Yinede gereğinden fazla düşüyor. 3.90 larda takılıp klmalıydı bugün en azından.
Borsayada süper para girişi var. İlginç