Bugünü alım fırsatı gibi görüp bi para bağladık, alır almaz daha da düştü anasını satıyım. Daha da düşer mi zararın neresinden dönsem kar mı ne dersiniz
belki yasın denk gelmeyebilir ama biz cocukken vardı bilmem hatırlayan olur mu yerli malı haftası kutlanırdı. o kadar onemliydi ki o şu an o kultanmıyor. her seferinde yinelenicek belki ama biz üretip yaratmazsak batmaya her daim mahkumuz. bu ülke hepimizin. ayrıca bu soylenmleri uzun süreden beri söyleyen tek kişi ozgur demirtaş. kimse bunları soylemedi uzun süredir. sattık sattık sattık. kolay yoldan para kazanmanın yolunu aradı bu ülkedeki herkes. bu ülkede hersey mevcut ama kafayı kullanmıyoruz. herseyimiz var ama işlicek çalışkanlık yok vs vs.
Bu iniş 5.500'ü bulur mu? Veya en dip nereye kadar iner fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
bu arada 6.40 başarıya bak. millet gene kazandı. 15 ağustosuda tarihe yazın ulen. tüm 15 ağustoslarda da metrolar v.s beleş olsun. yine döner ayran dağıtılsın.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ABD sene sonuna kadar ters gidilirse
10 TL üstü garanti
ABD ile bayram sonrasına bırakıldı
Cumaya sağ sağlim düşmek istiyor başkan
5.99 kapatsa ona 2. 15 temmuz destanı ilan edecek
En çok ne koydu biliyormusunuz
18 mart destanı olan Çanakkale de her yerde 15 temmuz pankartları vardı
Gülüyorum
mübah müstehak hatta biz hak ettik herşeyi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dolar endeksi artıyor, onun etkisi olabilir mi bugünkü düşüş?
Okumadan imzalamam.....
Altın ons artsın artık biraz.............
Okumadan imzalamam.....
Altın için düşünceleriniz nedir ? Bu hafta biraz nakit ihtiyacım olacak bayram sonrasınımı beklemek daha mantıklı yoksa şu fiyatlardan bozmakmı ?
Gerçekçi bir artmanın ötesinde dolar artışı var dı gibime geliyor. Yani evet zaten TL değer kaybetti, buna ardınsıra kötü haber ve medyada meydan okumalar destek verdi. Bir sağlam destekte dolar artıyor bizde bu trene binelimciler yarfımcı oldu. Ama şuan birdaha kötü haber alalım olmaz zaten en kötüleri duyduk. Tekrar çoook yüklü dolar alalım olmaz, alan aldı zaten. Hatta bozan bozdu, bozamayan hala elinde hodl yapıyor. Kısacası 7 üstü artık kolay değil, hatta düz 6 lar gelebilir diyorum ben. Çünkü kritik ve piyasaya çok para pompalanacak bir bauram tatiline giriyoruz. Herkesin para harcayacağı bir dönem
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bayramdan sonra yükselişe geçer mi yine ne diyorsunuz ? düşüş biraz günü kurtarma gibi suni geldi.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Doların bu ülkede gördüğü zirveyi hiç bir zaman unuttuğunu ben hatırlamıyorum der ve susarım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Doların ben de 5'lere düşüp kalacağını sanmıyorum, istisnai düşse de en kötü 6.xx'i yer edinir artık. Düşmesi için o kadar akıllı ve şanslı olmamız lazım ki, ve de birkaç yıl lazım, o çalışmayla da anca birkaç sene sonra 10 olacağına 7'de falan tutmuş oluruz yani daha iyisi mümkün değil.
Mevcut manzarada hiç iyimser değilim ben, her görüşten makaleler okuyarak geçiyor günüm, bir sentez yapmaya çalışıyorum ve pozitif olamıyorum. Ya TR'de döviz kazanacağım, ya da döviz kazanacağım yere gideceğim. İlki için çalışmaya başladım hayırlısıyla.
Hemen her kurumsal global ve Türk firmalarında arkadaşlarım var; en az 1 senedir küçülmeden dolayı işten çıkarılan arkadaşlarım oldu veyahut genişlemeyi durdurma kararı almıştı bir çok firma, globaller daha sert tedbir aldı. Yeni bir durum değil.
4.60 aldigim dolar faizi arkadaslar,oyle bir dolar kuru beklentim yok.
Suprizler henyz bitmedi ancak saba bir miktar bozdu .
Tahyip konustukdan sonra boZma firsati herzaman gelir...
Son dakika verdi trt 1 yaptırım koyduk abd’ye pirinç , alkol , taşkömürü,otomobil , makyaj malzemelerine , ek vergi getirildi. Umarım sert bir karşılık gelmez
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)