285binde audi a6 sattım, deri döşemesinde ya da direksiyonda çatlak bile yoktu.
Şimdi 140-200 bin bandındaki audilerin durumunu görünce dehşete kapılıyorum acaba bunlar kaç kilometrede diye.
285binde audi a6 sattım, deri döşemesinde ya da direksiyonda çatlak bile yoktu.
Şimdi 140-200 bin bandındaki audilerin durumunu görünce dehşete kapılıyorum acaba bunlar kaç kilometrede diye.
Yapana da yaptırana da hapis cezası gelmediği sürece bu iş malesef böyle devam eder ülkemizde. Sanayide "kilometreci" olarak anılan ve bu iş ile aile geçindiren insanlar var![]()
kesinlikle ağır yaptırımları olmalı resmen dolandırıcılık hapis cezası para cezası olmalı...km düşürenler acaba kendi başlarına aynı olay gelse ne yaptırımları olur bende onu merk ediyorum ?
@Ranthor
Aynen öyle abi. Herkes birbirini düdükleme peşinde. Kimsede saygı kalmamış, olan saygıda paraya pula gelince karşındakini canavara dönüştürüyor. Hoşgörü,yardımseverlik falan filan tüm anlamıyla kaybedilmiş durumda.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
#92 Hondaya sesli güldüm..
Fark etmeme ihtimalleri olduğu gibi belkide uyandırmak için koymuşsa olabilirler..(Ramazan mode on)
Bizler de garibiz tam istediğimiz gibi temiz kullanılmış ve kmsi düşük araç buluruz bu seferde bu parayı etmez deriz
Valla bu piyasada temiz araç almak isteyen 2-3 bin fazlasına acımayacak verecek.
Km takıntısı bizde olması normal aslında daha önceki postlarda bahsettik birde şu yönü var.
Bizde otomobiller pahalı. Avrupada 500-600 bindeki araç 500 dolara alınıp motor yada şanzıman bittiğinde araba çöplüğüne bırakılıyor.
Aynı aracın bizdeki fiyatı 20 bin liraya çıkıyor. haliyle araç yatırım aracı oluyor. Bu seferde alırken kazanma mantığıyla az ve temiz kullanılmışı ucuza almaya çalışıyoruz.
E bu da tabi pek mümkün olmuyor, kmye odaklanıyorsun üçkağıtçılarda oraya odaklanıyor, direksiyon, pedalların yıpranmasına odaklanırsan onlarda oraya odaklanır, ne var bi kılıf bi körük bi pedal takımı almak çok mu zor?.Bu sefer; 350k üstündeki aracı 100kda alıyorsun 200k gelmeden motor kucakta oluyor ondan sonra bu araçlar 200k civarı motor yiyor aslında araç 500k devirmiş.![]()
km takıntısının bır nedenıde yapan yaptıran usta musterının aracı sallamaması. sımdı adam sıfır motor yapılmıstır dıyor sıfır motor yaptırdıysa ıyıdır dımı ama guvenemıyosun nasıl yaptıgına rastgelemı yaptı duzgunmu yaptırdı. belkı adam aracı satmak ıcın gecıcı yaptırdı ondan dolayı ınsanlarda dusuk km ıstıyor.
2006 yılında 97 model 92.540 km'de aldığım Tipo aracımı 2010 yılında 115.000 km'de sattım, 4 yılda 23.000 km yapmışım.
"muayenesi yeni yapıldı" yazan araçlardan uzak durucaz bu gidişle ya düşürüp muayene ettirdiyse diye.
Bu karşılaştığınız duruma o kadar alıştım ki. Telefonda ısrar ederek sorduk bak emin misin diyeYanına gittik benzer bir facia. Araçta değişen yok dedi ölçtüm boya makinesi ile en çok az çıkan yer 400 en çok çıkan parça 1050 micron , doğru değişen yok ama parçalar macundan imal edilmiş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)