Şucu nedir benin yakalanırsa?
Şucu nedir benin yakalanırsa?
Hayır anlamadım olay benim acık acık ilana herseyini yazdım aracın aldıgımdan beri 5 binde bir yag degisimi yaptm ki 3 tane oldu simdi degişirsem 4 olucak hepsinin belgesi vs var sadece yaptıklarımı hesaba vursak 12 13 e geliyor ama millet hala pazarlık pesinde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7807854/detay/
Ne yani yalan dolanmı söyleyelim 2 parcada boyamı var garaj arabası + km cekipmi satalım ne yani..Araba alıp satmaya korkar oldum yeminlen
2002'de kuzenime 0 civic almışlardı 2008'de 82.xxx km'de satmış 2-3 ay kadar önce sanayide görmüş 91.xxx km2014 mayıs başında aldığım 8v a3 henüz 6 binde bu haftsonu 6200-6300 km'yi görücez ama
Muayne kayıtlarına da ben çok inanmıyorum, adam gitmeden düşürür girer burası Türkiye... Sırf göstergede km düşük diye yaşarken mezara girmiş arabaları millet almaya devam ettikçe bu işin sonu gelmez, denetlenebileceğini de sanmıyorum.
bu km dusurme olayı mercedes bmw gıbı araclarda kumandaya sanzumana motora kaydedılıyor sanırım. vw de bende vag comdan kontrol ettım bı yerde motor beynınde kaydedılmıstı.tabı adam oraları sılıyorsa ayrı. bıtane galerı yetkılı satıcıyla baya muhabbetım olmustu vıto ıcın dedı yetkılı servıse expertız yaptır alacagın arabayı km ye orda detaylı bakıyorlar demıstı. kumandaya vs de kayıt oluyor dıye. kısaca mılletımızın akıllanması lazım.tabı eskı araclarda motor beynınden vs okuma yoktur buyuk ıhtımal.
2014 haziranda sıfır leon fr almıştık altı ay sonra satarken 6 bin kilometredeydi. İki gün öncede mk2 leon fr aldık 10 bin kilometrede bazen böyle rahatsızlar denk gelebiliyor![]()
Benim 2010 model Focus'um şu an 320k'yı devirdi. Aldığımda da km'si yüksekti, pert kayıtlı araçların satıldığı fiyata boyasız yüksek km'li araç aldım. Hiçte pişman değilim. Zaten bütün bakımları serviste yapılmış, her şeyi açık. Daha ne olsun.. 90 binde ne olduğu belli olmayan araçtan iyidir.
2013 megane 1.5 dci aracım var 189bin km'de
piyasadaki 70-80 bin km'de gözüken araçların hepsinden iyi çok şükür
97 model tavanı ve sol ön çamurluğu güneş yanığı olan, sadece sağ ön çamurluğunda boya olan ve 250+ bin km'de Rover 200vi'ım var. İlk sahibinden aldım. Arka paspasları kullanılmamıştı ben aldığımda. Motoru da cıncık gibi. Satacağım zaman ne olacak çok merak ediyorum.
öyle işte.
Valla biz çizgimizi bozmadan devam edelim..Elbet kendimiz gibi insanlar kalmıştır diye düşünüyorum,düşünmek istiyorum
Sattığım focus'ta tavandaki kuş pisliği izlerini ilana yazmış,elimle gözüne sokmuştum alan arkadaşın..Lastiklerin değişmesi gerektiğine kadar bilgisini vermiştim.
11 yaşında pederin astrası 55 binde 18 yaşında polom 220 bindeBen senede ancak 10 bin yapabiliyorum. Peder her yıl Kuşadası'na İzmir'e gitmese 15 bin filan ancak yapmıştı araba.
![]()
99 Skoda Felicia var 201.000'de bu hesaba göre normal o zaman benimki![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
istisnalardan birinede bizim ailemiz örnek galiba 1.5 clio almıştık 54 binde 5 sene kullandık 67 binde verdik
vti aldım km orjinaldi kesinlikle124 binde falan almıştık 130 küsürlerde sattık 1 sene binip şuan ise s2000'im var 1 sene oldu 2 bin km daha dolmadı yarın öbürgün ben nasıl inandırıcam
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bazı ilanlarda tramerden gelen km bilgileri paylaşılır.
İşte kanıtı km orjinaldir diye periyodik olarak arttığını görürsünüz. Aslında bu olay bile kanıt olamaz çünkü periyodik olarak düşürülüp muayeneye girilebilir.
Fakat bu ilandaki arkadaş olayı yanlış anlamış galibahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18585892/detay
Araç 2010 da 188 bin kmde.
[IMG][/IMG]
Ahaha çok iyi ya. Farkında değil mi ki acep![]()
Berberlerin galericilik yaptığı ülkede
km sınırına cok takılmamak lazım
adam berber sanatkar kimsenin yapamadıgı için yapıyo fakat
3 tane arabası var kapıda al sat devam diyor ben arabadan daha çok para kazanıyorum![]()
190 kmde araba satıcam ınsanlar öcü gözü ile bakıyor
ben arabama bakım yapıyorsam o araba 500 binde olsa kime ne
herkes arabayı almadan satamayız diye araba almaktan cekınıyor
alfa romeo aldım satamazsın dıyen oldu
3 gun sonra kardesım bı gezelım cok guzelmıs bunlar diyen aynı kısılerdı ıste ınsan oglu *** misali yapacak birşey yok![]()
valla kul hakkiysa bu millet toptan gunahkar, piyasada kmsi dusuk araba yok. Israil mi dusuyor km leri? Yada emperyalist amerika.
milletimin en az yarisinin kani bozuk, sutu bozuk, ahlaksiz, riyakar, dolandirici...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)