10 yıl önce 220 binde sattıgım si yi gecenlerde ***** sitede 200 binde gördüm sahibine mesaj attım adama agbi satmaya çalışıyoruz falan diye geri döndü haram sadece çalarak olmaz !
10 yıl önce 220 binde sattıgım si yi gecenlerde ***** sitede 200 binde gördüm sahibine mesaj attım adama agbi satmaya çalışıyoruz falan diye geri döndü haram sadece çalarak olmaz !
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
KM basamakları yükseleceğine, bizim ülkede fiyat basamakları yükseliyor.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Alt komşumda 2001 Toledo var 49.000'de emekli abimiz satmıyor![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bu iş artık çok basitsenerek yapılıyor.geçenlerde bi müşterimiz utanmadan "siz bu beyin işlerinden anlıyorsunuz.hazır yazılım yapıyorken km'yi de düşürebilirmisiniz" dedi.kanım dondu kovacaktım adamı.
Dr.Ecu
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Yazdıklarının tamamına katılıyorum ve Arz/Talep meselesini düşününce bana göre asıl hatalı olan taraf bu taleplerde bulunandır yani "Hatasız olsun, nokta boya olmasın, değişeni olmasın, km'si düşük olsun ha birde sudan ucuz olsun"10 ve üzeri yaşlarda araçları satma/satın alma kriterleri gözden geçirilmeli, istisnai durumlar elbette mevcut "yukarıdaki kriterlere uygun fakat fiyatı haliyle yüksek fakat benim aracımın nesi eksik deyip aynı fiyatlara çekince ortaya bu manzara çıkıyor.
ayrıca sanki km si düşükse temiz kullanılmış oluyor. adam daha arabayı sıfır alır almaz hayvan gibi kullanıyor. içi desen leş. bir aracın içi leş se km istediği kadar düşük olsun boyası olmasın onuda almam. temiz araç kullanan adam önce yaşam alanını temiz tutar.
97'de aldıgımız 0 e36'yı 2004 de pert ettigimde 65 bini az geçmişti cincik gibiydi kıymetini bilemedim. şimdide pederin f30 28bine yeni geldi 3-4 kere ankaraya gidip geldiler yoksa oda olmazdı. kısacası babamdan araba alınır
![]()
1881 - 193∞
2004 şubatta 0 km kia rio aldık geçen hafta 285 binde sattık.
2007 kasımda 0 km leon aldık 2013 ocakta 120 binde sattık.
arada 6-7 ay bindiklerimizde hep o kadar yol yaptı. yalnız 1 sene 106 gtı a bindim. 4000 km yaptım oda hem şirket arabam vardı hemde grnelde sanayii deydi
ortalama aynı km. daha aşağıda olmuyo maalesef bizim ailedede.
Suanki aracım satısta ne arayan var ne soran, altına yazdım komple boyalı diye adamlar ya aramıyor yada fiyati cekiyor, 96 Model araba 166 Binde 3 yılda 20 bin km yapmısım millet neyin kafasında anlamıyorum cıldırmamak elde degil,Herkez akıllı ya ucuza alayım pahalıya satayım kafasında
Ogretmen , Polis herkes arabasindan 3-5 kar ederim derdine dusup galericilige soyununca tabiki piyasa da karisiklik oldu . Buna bagli olarak hem fiyatlar isi bilmeyen de sirf kar etmek icin 3 5 fazla yazan cahillerin yuzunden hemde bu fiyatlari gorup e benim arabam ondan daha iyi diye daha da yukseltenlerle doldu . Ee sonuc fiyatlar yuksek ve tercih cok olunca vatandasimiz her zamanki gibi kendi malini digerlerinden alimli gostermek icin yok km dusurme yok boyasiz hatasiz diye itelemeye baslar oldu . Bunun yaninda bide pertleri toplayip cincik boncuk amca teyzeciler turedi onlara deginmiyorum bile sitede de coica etiket meraklisini goruyoruz zaten
Benim pederden de araba alınır vallaPaspasın üstünde takvim var, kirlendikçe takvimin yaprağını koparıyor
![]()
2013 model 10bin km de 5bin km si uzun yol, 3bin kmsini de ben yaptım![]()
2-3 ay önce 201 binde corsa c sattı arkadaşım .1 hafta sonra 150 binde ilanı açıldı ve satıldı . hatta burdan paylaşmıştım . hükümet hükümet değil ki sadece vergi almaya ,halkı mikmeye çalışıyo kafaları .
Numaranı ver arıyorum![]()
Ne yazık ki millette oluşan güvensiziliğin sonucu..TAvanda kuş pisliği vb sıkıntılar varsa,tampon,kaputta sıkıntı varsa tabiki de boyanabilir araç..ARacı çizik,vuruk neden kullanalım ki..
Ancak öyle güvensiz olduk ki birbirimize,dürüstçe bu sebeplerden dolayı işlem yapılan araçlara ,çoğu aracı cebinden çıkartacak kondisyonda olsa bile yanaşmıyoruz.
abi bu boya takıntısı niye oldu dolandırıcılar yüzsünden oldu başka sebebi yok ki. geçen sene fiorino ya baktım bi tane .telefonda sadece sol çamurlukta el kadar lokal boya var dedi . tamam bilader dedik gittik . araba sol önden sağlam patlamış .ön tampon evlere şenlik. çamurluk sökülüp takılmış tamamen boyalı .ön tekerler yamuk duruyo .marşipiyelin tekerleğe yakın olan kısmı işlemli bagajda el kadar rutuş boyası var ama resmen badana yapılmış o kısımda.. lifte kaldırsak daha neler çıkıcak kim bilir .. allahtan aynı şehirdeydik adamla 7-8 saatlik yoldan gelip o manzarayla karşılaşsam iyi şeyler olmazdı sanırım .
Tekirdağ da almancı bir amcada 2000 model vectra var 12.000 km satmıyor sadece istanbula git gelde kullanıyorum diyor tekirdağ içi 93 model şahini var o da ilk sahibi 80.000 de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)