User Tag List

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
297 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Dolandırıcı Oktay Öter & Yunus Can - Pert Araç Satışı / Ankara Polatlı

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekmek calsak hapse tikicaklar adamin dolandirmadigi bi biz kalmisiz kimsenin bisey dedigi yok. Adaletini mikeyim bu ulkenin
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayanamazlar koyarlar yine ilanları plakalar belli arkadaşlar gerçi bunlar el değiştirir sıfır plaka alır hatta komple başka renge boyar boyasız diye satarlar o kadar o.......... ç.......... bunlar

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c.sar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ,

2 ay önce arkadaşımı dolandırdı bu şerefsizler Honda fd6 araç.

Kısaca olayı anlatayım ;

Arkadaşıma şase numarası veriyorlar telefondan sorgulama yapıyor (5664) hasar kaydı gözükmüyor , plaka üzerinden atıyor ve çarpma gözüküyor. Arkadaşım İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya gidiyor ve aracı Polatlı Arabam oto Ekspertiz adında dükkana götürüyorlar , telefonda 3 parça boya olduğunu yapılan eksper de 5 parça boya olduğunu kaput ve sağ sol çamurluk üzerinde şeffaf film kaplı olduğundan dolayı boya durumunu bilemiyorum ama değişen yok diyor. Arkadaşım da lanet olsun diyor ve araç için 47k TL anlaşıyor.

Notere gidiyorlar noter de 35k TL fiyat yazdırıyor , arkadaş ben bu fiyata imza atmam deyip çocuk başlıyor Abi vergi borcum çıkar öyledir böyledir vazgeçme satıştan vs. kandırıyor ve imzayı atıyorlar. Arabayı alıp yola çıktıktan sonra satış kağıdını sigortacısına gönderdiğinde arabanın pert kayıtlı olduğunu ve ön kaput sağ/sol çamurluğun değiştiğini öğreniyor.

Noterin de bu işin içerisinde olabileceğini düşünüyoruz neden , çünkü satış kağıdının üzerine ekstradan madde ekliyor , aracın şase numarasını bizzat kontrol ederek alıyorum vs. ve o kısıma da imza attırıyor özellikle.

Arkadaşım geldiği gün hemen aracı İstanbul'da tekrar ekspertize götürüyor ve kaput çamurluklar değişiklik olduğuna dair yazı alıyor. Ankara'daki eksper yapan kansızı arıyor aracın dediğin gibi çıkmadığını ve dava açacağını söylüyor önce bu yok abi olmaz öyle şey diyor sonra burası çok önemli diyor ki madem hata olmuş kaça aldıysan getir ben aracı alayım (yani biliyor ki aracı ucuz gösterdiler.) Google,

Sonra satan kansız da telefon açıyor diyor satış yaptığımız bedelden geri alırım vs.
    Size de çok geçmiş olsun.
    Herkesten özür dilerim ama orrospuu çocuklarının önde gideniymiş şerefsizler. Aslında ülke karışık olmasa üstüne gidilmeli bu adamların bildiğin dolandırıcı çetesi güzel bi operasyonla işin içinde kim varsa noterinden tut ekspertizine kadar paket yapılıp atılmalı gerçi 8 10 ay yatıp çıkar yavşaklar.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence hep birlikte gerekeni yapmaya gidelim mağdurların işi görülsün hazır polatlı yarım saat işim yok gücüm yok stress atarız

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adamların 81 ilden herkese takmışlığı mevcut. benim gözümle şahit olduğum istanbul istoç esnafından tutun da gaziantep şehitkamil esnafına kadar takmışlar. bu kadar ortada mevzu varken yasal yoldan kimse birşey elde edememişken hiç mi sert taşa denk gelmediler

cyclonee16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkdaslar benim konumu hatırlayan olacaktır.( http://www.techturkey.com/forum/sohb...iyacm-var.html ) Yaklaşık 1.5 sene oldu ve ben iki kez mahkemeye cıkmama ragmen hiçbir hak talep edemedim. Adama verilen hapis cezası 24 ay taksitle para cezasına cevrildi üstelik temyiz yolu acık olmak kaydı ile. Ve icra da dahil olmak üzere iki davada devam ediyor. İşin güzel ülkem kısmına geliyorum bu sahıs benden sonra benim bildiğim en az 10 kişiyi dolandırdı. En düşük mebla benim içinde daireler A3ler E250ler vs vs. ve bir cogu burdan actıgım konudan bana ulaştı. Cünkü google adını yazdıgınızda tek benim actıgım konum çıkıyor. Bu gidişlede dolandırmaya devam edecek gibi gözüküyor. Cünkü devlet hiçbir sey yapmıyor. Birinin cıkıp vurmasını bekliyorlar bence cünkü artık baska çözüm yok gibi.

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen yaz bende fd6 civic arıyordum. Polatlıdan satılıktı arabada hata , boya , değişen , hasar kaydı yok diye yazmışlardı. Sonra polatlıdan bir tanıdığı aramıştım araca bakması için. Kardeşim bu taraflardan araç alma boşa elimizi kana bularsın dedi. Araç otomatikti aynı plaka aynı renk civic i galeride gördüm aracı özellikle gittim inceledim. İncelediğim araç manueldi büyük ihtimal ile bunlar change de yapıyorlar. Sonrasında bir kaç konu açıldı yine forumda. Dedim verilmiş sadakam varmış.

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlı koşan atın poku seyrek düşer demişler . yakında çıkar haberlere biri çeker silahı vurur
    Hakkı Can Eryüzlü...

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayak cennetten cıkmadır.agzı yanan toplanıp gıdıp ındırelım sıkıntı yok.
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dayakla durduramazsın bu arsızları hırsızları abi, hiç mi dayak yememişlerdir bence çok yemişlerdir. Çıkar gözü kara delinin biri takır takır saydırır bir gün, su testisi su yolunda kırılır afili bir dayıya elbet denk geleceklerdir er yada geç.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polatlı, yazdık kenara.. Yayan gezicez ordan almıycaz
    group b ___

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi siz diyorsunuz ki bu savcılar bu adamları nasıl bırakıyor. Ben daha şimdiye kadar fakir savcı görmedim memlekette. Herkes bi vagonun içerisinde sende yanlışlıkla o vagona giriyorsun. Tren tünele girio bi bakıosun çıplaksın elbiselerin karşında oturan herifin üzerinde lan kime şikayet edicen trenin makinisiti sorumlu. Makinist bakıo yoo elbiseler cuk oturumuş adama bunlar senin olamaz dio ama yeni aldığın ayakkabılar makinistin ayaklarında. Daha yaziim mi?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi siz diyorsunuz ki bu savcılar bu adamları nasıl bırakıyor. Ben daha şimdiye kadar fakir savcı görmedim memlekette. Herkes bi vagonun içerisinde sende yanlışlıkla o vagona giriyorsun. Tren tünele girio bi bakıosun çıplaksın elbiselerin karşında oturan herifin üzerinde lan kime şikayet edicen trenin makinisiti sorumlu. Makinist bakıo yoo elbiseler cuk oturumuş adama bunlar senin olamaz dio ama yeni aldığın ayakkabılar makinistin ayaklarında. Daha yaziim mi?
    Bu dolandiricilarin ilanlari ifsa edilse en azından burdaki arkadaslar bilgilenmis olurlar. 2015 aralikta bende polatlidan Bircan Uguz adinda bir serefsiz tarafından iki parça boyalı denilerek 20 bin hasar kayitli bir arac almis bulundum.Araçta gerçekten iki parca boya var ama alttan hasar almis kilometreside iyiydi almis bulunduk ha bisey cikmadi sikinti vermedi arac biniyorum sadece satamiyoruz biraz kaziklandik.

Forumda boyle dolandiricilar paylasilsa en azindan burdaki insanlar bu islerden korunmus olur, el birligiyle de ilanlar gerçekten sikintiliysa şikayet edilip kaldittirilir.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durmak yok masallah satışa devam heriflerde

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahsız köpekler.

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler ilanları sürekli şikayet edersek kullanıcıları kapatırlar

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanıcıların ortadan kaybolması bişey ifade etmez bence, yeni kullanıcı açmak ne kadar zor sanki. Yasal olarak adamlara bişey olmaması çok kötü. Bir şekilde insanları bilgilendirmek lazım bu adamlarla ilgili

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler