User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
297 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Dolandırıcı Oktay Öter & Yunus Can - Pert Araç Satışı / Ankara Polatlı

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada ek bir bilgi. Şase ve motor numarası üzerinden yaptığımız sorgulamalarda da araç temiz çıkmıştı. Yani plaka üzerinden herhangi bir hasar gelmeyince olay bitti deyip gidip almadım aracı. Motor ve şase üzerinden bütün sorgulamalarını yaptım.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ek bir bilgi. Şase ve motor numarası üzerinden yaptığımız sorgulamalarda da araç temiz çıkmıştı. Yani plaka üzerinden herhangi bir hasar gelmeyince olay bitti deyip gidip almadım aracı. Motor ve şase üzerinden bütün sorgulamalarını yaptım.
    ozaman bu adamlar , kaporta hasarı dışındaki araçların peşine duşup parayı indirip ufak işlemlerde sorunsuz olarak piyasaya suruyorlar , kaskoyuda dolandırıyor olabilirler

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okudukça 2.elden soğudum resmen

Boya makinasıyla bak
    Şasi motor sorgulat
    Lift e kaldır bak
    Km yi tüvtürkten sordur

Ona rağmen pert arabayı satsınlar vay be

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman bu adamlar , kaporta hasarı dışındaki araçların peşine duşup parayı indirip ufak işlemlerde sorunsuz olarak piyasaya suruyorlar , kaskoyuda dolandırıyor olabilirler
    kaportaları tertemiz oluyor arabaların. hatta gereğinden fazla temiz oluyor. bide ön tarafa koruma filmi falan çekiyorlar

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaportaları tertemiz oluyor arabaların. hatta gereğinden fazla temiz oluyor. bide ön tarafa koruma filmi falan çekiyorlar
    Adamlar dolandırıclıkta level atlamışlar..

Bence de sigorta şirketleri ile ortak çalışıyorlar yada sel veya alttan benzeri hasarlı araçların peşine düşüyorlar, allayıp pullayıp millete çakma derdindeler..

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz adamları savunan arkadaslara birkaç birsey söylemem meslek icabı gerektiriyor..

Ben Antalya'da ekspertiz firmasının ''Servis Müdürü''yüm. Taş devri zamanında yaşamıyoruz.Şimdi herkes ne aldığını,nasıl aldığını çok iyi biliyor.Pazardan domates bile alırkan kaba tabirle ''elliyorsun''.hele ki para verip araç aldığın veya sattığın ne olduğunu çok iyi biliyorsun kısa ve öz konuşmak gerekirse bizim millet üşkağıtçı

Pert arabayı alıp,çok paraya kaktıracak ya sana ya bana ya bi garibana

Pert arabayı satan adam satmayacak arkadas veya satıyorsa ''adam gibi'' söyleyecek!

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallaha millet poyalı arabaya pert gözüyle baktığı sürece, bi kaç parça değişmiş araçlara hurdadan toplama gözüyle baktığı sürece daha böyle adamlar dolandırıcılar müstehak yani bu insanlara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler oktay öter adlı şahsın hasar saklama şeklini öğrendim. Douu nick kullanan arkadaşımız anlatmıştı bana kesinlestirmis oldum.
    Bu şahıslar arabayı alıp satışa hazır hale geldiğinde noterden plaka değişikliğinde bulunup aracı oktay öter in üstüne alıyor. O da eski plaka üzerinden sigorta yaptırıp trafik tescilden ruhsat ve plakayı alıp aracı satışa çıkartıyor. Plakayı aldıktan sonra sigortaya gidip aracın yeni plakasını kaydettirmiyor. Böylece hasar kaydı 5664 é düşmüyor arkadaşlar. Arabayı almadan önce plaka sorgusu yaptım hasar çıkmamıştı suan çıkıyor. Çünkü yeni plakayı sigortalattim. Douu arkadaşımız da hem şase hem plaka sorgusu yapmıştı oda zorunlu trafik sigortasını ve kaskosunu yapinca durumu öğrendi.
    Araç alırken birden çok el değiştirmiş ise iyi artırmaniz gerekiyor arkadaşlar dikkatli olun. Saygılarımla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fork Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler oktay öter adlı şahsın hasar saklama şeklini öğrendim. Douu nick kullanan arkadaşımız anlatmıştı bana kesinlestirmis oldum.
    Bu şahıslar arabayı alıp satışa hazır hale geldiğinde noterden plaka değişikliğinde bulunup aracı oktay öter in üstüne alıyor. O da eski plaka üzerinden sigorta yaptırıp trafik tescilden ruhsat ve plakayı alıp aracı satışa çıkartıyor. Plakayı aldıktan sonra sigortaya gidip aracın yeni plakasını kaydettirmiyor. Böylece hasar kaydı 5664 é düşmüyor arkadaşlar. Arabayı almadan önce plaka sorgusu yaptım hasar çıkmamıştı suan çıkıyor. Çünkü yeni plakayı sigortalattim. Douu arkadaşımız da hem şase hem plaka sorgusu yapmıştı oda zorunlu trafik sigortasını ve kaskosunu yapinca durumu öğrendi.
    Araç alırken birden çok el değiştirmiş ise iyi artırmaniz gerekiyor arkadaşlar dikkatli olun. Saygılarımla.
    yakın zamanda satış gormuş araclarda çok daha dikkat etmek gerekiyor dediğin gibiyse eğer

135
    ├┼┼╕
    246R

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz olayları önlemek için bir yöntem bilen varmı. örneğin noterde ımzalı "aracta pert veya agır hasar kaydı yoktur" gıbısındne bır yazı almak ıse yarar mı ?
    kendımızı nasıl guvenceye alcaz
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

chl106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu demek oluyorki plakasi degismis araclari alirken daha dikkatli olmak gerekiyor

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fork Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni plaka değiştirmiş araba alırken çok dikkatli olmakta fayda var o halde.Peki eski plakada kaldı hasar kaydı diyeliim onu plakayı kestirince öğrendik,ama şase den neden hasar kaydı çıkmıyor?

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hasar kaydı plaka ile birlikte araba araba gezmiyor, o plaka da kalıyor o yüzden plakadan 5664 sorgusu yapmak çok anlamlı değil.

EN DOĞRU HASAR SORGULAMA ŞASİ NUMARASINDAN YAPILIR.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turkerrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hasar kaydı plaka ile birlikte araba araba gezmiyor, o plaka da kalıyor o yüzden plakadan 5664 sorgusu yapmak çok anlamlı değil.

EN DOĞRU HASAR SORGULAMA ŞASİ NUMARASINDAN YAPILIR.
    burda hasar yeni oldugu icin sasede temiz cikiyor adamlar direk bug bulmuslar

135
    ├┼┼╕
    246R

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sigorta Bilgi Merkezine bilgilendirme yapalım o zaman

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünyanın en komik sistemi bizde sanırım.

yahu sene 2016 olmuş hala arabanın geçmişi neydi ne olmuş aa change olmuş falan.

sistem çok basit olucak.arabanın şasi numarası'na herşey kaydolucak.

www(....)... .. site olucak gireceksin oraya şase numarasını arabanın bütün hasar kayıtları çıkacak.

Bizde ise hala dur plaka sorgusu yapalım sonra şase sonra dur tüvtürk'e bakalım abi bide falanca servis'de tanıdık var o'da bir plakadan baksın.

Devletin bu konuya el atması lazım ama bu işde güzel para ticareti dönüyor göz yumuyor bazı kaynaklar.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yahu sene 2016 olmuş hala arabanın geçmişi neydi ne olmuş aa change olmuş falan.

www(....)... .. site olucak gireceksin oraya şase numarasını arabanın bütün hasar kayıtları çıkacak.

Bizde ise hala dur plaka sorgusu yapalım sonra şase sonra dur tüvtürk'e bakalım abi bide falanca servis'de tanıdık var o'da bir plakadan baksın.

Devletin bu konuya el atması lazım ama bu işde güzel para ticareti dönüyor göz yumuyor bazı kaynaklar.
    Şase no falan da doğru yazamıyorki devletimizin memurları. O yerine 0 , W yerine VV vb yazanlar oldukça yine çıkılmaz işin içinden.....
    Okumadan imzalamam.....

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

5664 gönderilen her mesaj para

Ayrıca sen ben istiyoruz bunu bakalım galericiler pertciler böyle kolay bilgiye ulaşmamızı istiyormu?

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5664 gönderilen her mesaj para

Ayrıca sen ben istiyoruz bunu bakalım galericiler pertciler böyle kolay bilgiye ulaşmamızı istiyormu?
    İşte bilmiyorum 5664 bu işten çok para kazanıyor.Valla bizim ofiste bir arkadaş 2 aydır araba bakıyor diyor 5664 sayesinde konuşma paketimden daha çok fatura geldi diyordu.

2.El araç satışında'da noter'de bir sistem olabilir.

Örnek olarak 60.000 araç için anlaştın.Herhangi bir notere gideceksin.Araç satışı diyeceksin parayı havale yada eft ile noter'in hesabına sistemine geçiş yapıcaksın.Para orda duracak.Satış yapıldık'dan sonra noter bey yada hanım izma atmadan önce alıcı kişi herşey tamam mı alıyormusun 60.000TL sorusunu sorucak alıcıda tamam alıyorum diyip imza attıkdan sonra para satıcı tarafın hesabına geçicek.

İşlemler bu kadar kolay ve güvenli olucak hatta sistem şase numarasından herşeyi görücek ve alıcı tarafada çıktı vericek.

Ama yapılmıyor.

Türkiyenin heryeri internet artık.Sene sanki 1960-70-80 hala eski sistemle ilerliyoruz.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler