@İbrahim33 Aldım hacı bende 2005 avensis vardı üste para aldım volvo bana 15 e falan geldi piyasası ölüymüş nasip bakalım. bugün esnaf arkadaş 23 verdi olmadı okuturum ona![]()
@İbrahim33 Aldım hacı bende 2005 avensis vardı üste para aldım volvo bana 15 e falan geldi piyasası ölüymüş nasip bakalım. bugün esnaf arkadaş 23 verdi olmadı okuturum ona![]()
2013 model 175.000km boyasız leon, led far manuel biniciye kaça gider?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
arkadaşlar ne düşünüyorsunuz almayı düşünüyorum veya var mı çevrenizde eli yüzü düzgün hor kullanılmamış araba 110 gündür araç arıyorum daha temiz bişi bulamadım 35-40 arası 4 kapı şart vites kasa yakıt tipi farketmez
Hocam km fazla olduğu için alabildiğin en düşük rakama al satarkende 1-2 aşagı yaz ki hızlı gitsin zaten manuellerin piyasası çok süper değil heleki cam tavanda yok . Millet tdı dsg diye yiyo ortalığı manuel o kadar istekli değil. Bence 57-58 gibi almaya çalış ekmek yemek istiyosanız![]()
genede bilen arkadaşlarda yorum yapsın yanılırız falan, zarar ettirmeyelim.
Kendim 1,5 yıldır Cerato kullanıyorum.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Donanım olarak Megandan zayıftır. İç hacim , konfor , performans olarak çok daha iyidir. İlanlar bakılabilecek araçlar. Daha düşük paralara daha modelli cerato alabilirsiniz.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Ağır hasatr kayıtlı 2011 model 130.000 km de tavan dahil boyalı beyaz Punto Evo m var. Araca dıştan bak en ufak bir sıkıntısı yok. Araçta bordo iç vsar. Dijital klima start-stop vs var. Kaç para istemeliyim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)