Anladım abi çok sağolasın
Kışın ya da don yaptığı zamanlarda el frenini çekmeyin donmasın viteste bırakın aracınızı.
Vtec
Bu araclarin dpf te cok nazli, baska arabalarda hic gormedim en azindan mercedeste bmw de, audinin 3 litresinde, bunlardada dpf var ne bi kere devir arttigini gordum ne sesinin degistigini, 1.6 tdilar masallah habire rejenerasyon yapiyor full stok araba bi sesi artar devirli calisir, inerim tiss tiss ses cikarir ,temizlik olur araba gitmez gucten duser , adamin morali bozuluyor, temizlik baslayinca bitmesini bekleyen inmeyen arkadaslarim var![]()
Çıkmayan çift taraflı bant artıklarını, bir pamuğa benzin dökerek çıkartabilirsiniz.
men dakka dukka.
Bilmeyen vardır.
Lastik parlatıcı tarifi vereyim bende
Eczaneden satın alacağınız 1 lt gliserini, 3 lt su ile 5 ltlik pet şişe içinde çalkalayıp, camsil benzeri püskürtmeli şişeye doldurun.
Lastik parlatıcınız hazır.
Honda civic ek 96-01 polen filtresine sahiptir , torpidoyu aşağıya aldığınızda direk karşınızda plastik aksam içinde göreceksiniz , eğer camınızda camı pencereyi açmanıza ve kaloriferi kullanmanıza rağmen buhu devam ediyorsa polen filtresine ve kapı su tahliye bölmelerinde veya mazgallarında su tıkalı oluyorsa da buhu yapabilir .. Bilgi için..
Vtec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)