User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
117 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Arabayla İstanbul - Trabzon - Batum - Gürcistan - Sochi F1

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabali vapur yokmu insan bir sahil yolu yapar
    Aynen abi bak bu aklıma gelmemişti bizde araba olmayınca Batum'dan Sochi'ye arabalı vapur olabilir. En mantıklı ve en rahat yöntem bu olur.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben araba var anladım pardon yae

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim gideceğimiz rota buydu. Gerçi otobüs dediğim değişik bir sistemdi tam otobüs gibi de değil de kişi sayısına bağlı olarak gidiyormuş. Biz Batum'a gitmeyecektik direk gir çık yapacaktık sonradan Ukrayna'ya karar verdik ama Gürcü güzergahı aynı belki daha kısa yol da vardır onu bilmiyorum.Trabzon-Sochi gemi seferleri kalkmıştı aradığımda ama Lider diye bir firma bizim seferimiz yok biz lojistik işi yapıyoruz demişti.Arayıp sorulabilir belki direk gemiye aracı yükleyip siz Batum'dan binersiniz gemiye haftada iki kere kesin vardı belki değişmiştir şimdi.
    Diğer bir yol Abhazya vizesi internetten alınıyor diyordu bizim arkadaş ama biz uğraşmadık. Bir onu araştırabilirsiniz.

Şimdi biraz yerli ve yabancı forumlarda araştırdım da dediğin gibi. Giden herkes senin çizdiğin rotayı kullanmış sanırım bizde bu rota üzerinden ilerleyeceğiz. Yarın biraz daha detaylandırırım bu rotayı ben teşekkür ederim uyarı için. Bu arada zevkli dağ yolu dersen beni benden alırsın. Daha bu yaz tadı damağımda kalan, bana 1 ön takım ve davlumbaz setine mâl olan güzelim dağ yolundan bir kare koyayım. Gördümü dayanamam

Buda dağ yolu ve fotoğraf ile ilgili yazım.

Britanya'nın Wales'ı varsa, Karadenizin' de Ordu'su var! Bana bir ön takım, balata ve davlumbazlara mâl olan bu güzelim parkuru günde 2-3 defa tırmanmak ve inmek paha biçilmezdi. Ciğer yakan bol oksijenli, yarı stabilize, yüksek rakımdan dolayı ıslıkla çalan parçanın ritmini yakalamaya çalışan turbo sesi, ısınan balatalar yüzünden paspasla sevişen fren pedalı, davlumbazları parçalayan taş taneleri, her virajda ana kucağı gibi sarıp sarmalayan emniyet kemeri, vitesi kıskandıracak şekilde kendisini kullandırtan el freni, walter röhl'ü kıskandıran sol ayak freni, acaba roll cage'siz takla atsak nasıl olur düşüncesi, kız arkadaşından çok emniyet kemerine sarılan teyzeoğlu, 4 günde parkur sonrası 1lt yağ eksilten dci motor ve uzaktan tozu dumanı görüp geliyor bizim deli bakışlarıyla çayı elinde izleyen dayılar, amcalar, çocuklar.. Unutulmaz bir deneyimdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim abi. Hahaha seninki biraz ralli tadında olmuş benim dediğimin asfalt iyi ama virajı çok Manzarası,asfaltı güzel özledim valla.
    Eğer arabayla Rusya'ya gidersen tekrar konuya yaz abi ya da pm at sormak istediğim sorular olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rica ederim abi. Hahaha seninki biraz ralli tadında olmuş benim dediğimin asfalt iyi ama virajı çok Manzarası,asfaltı güzel özledim valla.
    Eğer arabayla Rusya'ya gidersen tekrar konuya yaz abi ya da pm at sormak istediğim sorular olacak.
    Ralli dedinmi akan sular durur. İllede viraj olsun ister çamurdan olsun

Soçiye gidince yazamayabilirim ***** internet durumu belirsiz hattı yurt dışına açtırıcam ama oradan hat işinede girebilirim o yüzden kesin lazım olacak bir bilgi varsa burada paylaş en azından gitmeden ona göre bizde kendimizi hazırlayalım. İllaki soracak sorularımda olacak oraya gidince artık biyerden wifi buluruz.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abhazyaya gittim geçen sene ben, vizesinde ıskıntı yok kadıköyde rex sinemasının orda yerleri, 30 dolar mı ne veriosun vizeyi orda alıyosun ama yapıştırmıyorsun pasaportuna, dönmek yerine çevresinden abhazyadan geçebilirsin de, güzel ülke.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne heyecanlı bi konu takipteyim
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abhazyaya gittim geçen sene ben, vizesinde ıskıntı yok kadıköyde rex sinemasının orda yerleri, 30 dolar mı ne veriosun vizeyi orda alıyosun ama yapıştırmıyorsun pasaportuna, dönmek yerine çevresinden abhazyadan geçebilirsin de, güzel ülke.
    Aa eğer vize alımı o kadar kolaysa hiç boşa extradan 1000km yapmaya gerek yok alalım vizeyi geçelim. Peki Abhazya - soçi sınır kapısı açıkmı? Bazı forumlarda kapalı yazıyor ama 2012 tarihli konular.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2014 eylülde gittik sochiye uçak ordan da vasıtayla sohuma, sochi abhazya arası transfer yapan firma var;https://www.facebook.com/pages/Ar%C4...36819403116252

arista tur

istersen bi sor son durumu ama geçen seneye kadar sıkıntı yok.
    abhazyadan gürcistana geçmek istersen sıkıntı var ama. gürcistanın abhazyayı tanımaması sebebiyle.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla 2014 eylülde gittik sochiye uçak ordan da vasıtayla sohuma, sochi abhazya arası transfer yapan firma var;https://www.facebook.com/pages/Ar%C4...36819403116252

arista tur

istersen bi sor son durumu ama geçen seneye kadar sıkıntı yok.
    abhazyadan gürcistana geçmek istersen sıkıntı var ama. gürcistanın abhazyayı tanımaması sebebiyle.
    Haydaa o zaman gene sıkıntı. Şimdi benim yol şu şekilde. Trabzon, Batum, Abhazya, Soçi Eğer gürcistan abhazya yı tanımıyorsa. Abhazya' da gürcistanı tanımaz geçirmez. Bu nasıl iş. Biz Türk'üz sizi tanıyoruz desek yol vermezlermi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gürcistandan abhazyaya devam edebiliyordun, ama abhazyadan gürcistana kapalı. abhazyadan rusyaya da devam edebiliyorsun orda da sıkıntı yok. ama bir de bu yolun dönüşü olacak tabi sende

valla o diğer uzatmalı yolu yap sen en iyisi
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gürcistandan abhazyaya devam edebiliyordun, ama abhazyadan gürcistana kapalı. abhazyadan rusyaya da devam edebiliyorsun orda da sıkıntı yok. ama bir de bu yolun dönüşü olacak tabi sende

valla o diğer uzatmalı yolu yap sen en iyisi
    Şimdi o verdiğin arista tur ile görüştüm de dediğin gibi gürcistan ile abhazya arasında savaş olduğundan dolayı sivil geçişe kapalı dedi sınır kapısı batum'dan da arabalı vapur yok direk soçi ye dedi mecbur aşağıdaki yolu takip edicez bakalım sonumuz hayrolsun diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takipteyim konuyu bana da abhazyaya gitmek için lazım:
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    takipteyim konuyu bana da abhazyaya gitmek için lazım:
    Abhazya'ya gitmek için uçakla sochi'ye geçeceksin ordan da otobüs yada turla abhazyaya. Onuda sormuştum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beeline hat var abi ucuz 10lira ile 20lira arasi degisiyor. O bolgede en iyi ceken oydu. Mtc'den iyi interneti de hizli. Benim sorum dondukten sonra zaten. Rusyada ehliyet isi nasil oluyor kesin bilgi lazim diye soracaktim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beeline hat var abi ucuz 10lira ile 20lira arasi degisiyor. O bolgede en iyi ceken oydu. Mtc'den iyi interneti de hizli. Benim sorum dondukten sonra zaten. Rusyada ehliyet isi nasil oluyor kesin bilgi lazim diye soracaktim.
    Bende Vodafone RED tarifesindeyim. Buradaki aynı tarifemi rusya' da günlük 9tl ye kullanabiliyormuşum. Ya o şekilde yapıcam günlük 9 tl ödeyip kendi internetimi falan kullanıcam rahat rahat yada dediğin hattı alacağım. Duruma göre bakacağız. Zaten yola çıkmaya başlayınca sayfayı da güncel tutacağım. Biraz araştırdımda gideceğimiz yolu. Müthiş dağ yolları var yolculuk eğlenceli geçecek gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o bölgelerde yolculuk bilgileri için gezenbilir e de bakmanı tavsiye ederim
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Vodafone RED tarifesindeyim. Buradaki aynı tarifemi rusya' da günlük 9tl ye kullanabiliyormuşum. Ya o şekilde yapıcam günlük 9 tl ödeyip kendi internetimi falan kullanıcam rahat rahat yada dediğin hattı alacağım. Duruma göre bakacağız. Zaten yola çıkmaya başlayınca sayfayı da güncel tutacağım. Biraz araştırdımda gideceğimiz yolu. Müthiş dağ yolları var yolculuk eğlenceli geçecek gibi.
    Ondan şüphen olmasın abi
    O vodafone olayı iyiymiş eğer düzgün çekiyorsa tabi ama yine de aklınızda bulunsun. Bol bol güncelleyin konuyu. Şimdiden iyi eğlenceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ondan şüphen olmasın abi
    O vodafone olayı iyiymiş eğer düzgün çekiyorsa tabi ama yine de aklınızda bulunsun. Bol bol güncelleyin konuyu. Şimdiden iyi eğlenceler
    Bakalım bu hafta sonu F1 biletlerini alıyoruz. Artık geri dönüş yok Elimden geldiğince güncelleyeceğim konuyu.

@cliogt
    Orayada bakıyorum ama tam net bir bilgi yok. Zamanında gidenler karalamış bir şeyler. Uzun süredir oraya kimse gitmemiş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)