Japon aracları kılometresel olarak daha uzun omurlu oldugu su goturmez bır gercek.
Sahsi gorusum bır japon alıcaksam once kasaya bakarım kasa guzelse. Motorunuda dogru dugun compressyon testıne tabı tutar alırım. Ornek vereyım 1. 1.5 ay once 1.4 is amlamaya gıttık. Kasa turkıyedekı en temız ılk 10 na gırer. Gitmeden once bır mesaj attık arac 180 190 km deydı yıl 2010 da. Biz gıttııgımızde yıne 180 km cıvarıydı aracın gercek km sını cıdden bılmıyoruz ama en az 250 260 ı vardır. PAzarlıgımızı yaptık 18.250 ye aldık. Guzelde kullanıyor motor cıddı saglıklı.
Demem o kı japonlarda kmcok ta muhım deıl. Ama bu demek deıldırkı 500.000 km dekı arabayı gozumuz kapalı alalım. Para kolay kazanılmıyor. Aynı sekılde 1.6 iesim var 100.000 ustunde aldım hatırlayamıyorum tam 5 6 yıldır kullanıyorum 185 oldu. Bİr 185 daha yapabılecegımın garantısını verırım , o derece saglıklı kı bunun da 80.000 km sı lpg de. Ama kmye bakmaksızın 8 ayda bır yagını kendım değiştirim.
Bu arada yukarda europa ıcın ornek vermısısınız. Onları tahmın ederek almısınızdır dıye umuyorum. Yanı 10 yasını gecmıs bır fransız ıstısnalar harıc sorunludur. Bunu zaten emsal olan japonların fıyatına bakıncada zaten acık net gozukuyor.