Yollayabilirsin.aksam teslim edicem.
Printable View
Yollayabilirsin.aksam teslim edicem.
Bugün birkaç toplantım ve müşteri ziyaretim var götürebilecek bi arkadaş varsa çok iyi olur
doktorlar başka bi servise alacaklarmış bebeği bu cihaz olmadan alamıyorlarmış.
o bölgede olan veya yakın olan biri varsa iletebilirse çok memnun oluruz
En kotu motorlu kurye ile mi iletsek.
Ben toplanandan havale yaparim kuryeye.varmi motorlu kurye taniyan.
Kuryeyi aradimda .20x20x20cm bi kutu 2bucuk saatte 65tl ye gider dediler.
arkadaşlar hallettim bi arkadaş motoruyla gidip alıcak cihazı babaya götürecek
3145 olduk.
Allahım Acil Şifalar Versin.Görüpte Duyarsız Kalmayan Destek OLan yada olmayı gönlünden Geçiren Herkezden Allah Razı Olsun..
Calisma programim cok yogundu konuyla maalesef ilgilenemedim. Yarin Tr ye gelecegim, USA dan . Herhangibir malzeme ihtiyaci varmi ?
Ne kadara ihtiyac var su anda?
Hiranur'un babasının 3.500 tl sağdan soldan aldığı borçlar var, Birde düzenli bir geliri yok sanırım bizim toplayabildiğimiz rakam 3.600 tl civarı bunu en azından 5.000 tl üzerine çıkartmaya çalışıyoruz, imkan olsada 10.000 yada üzeri toplasak .. Hiranur'un tedavisi uzun dönemli Lösemi ve Down sendromu zaten neredeyse beraber gelen bir hastalık.
Esim calistigi sirkette herkese bilgi verdi.( tahminen 800-900 kisi vardir personel sayisi) ben bugün bir seylerin daha gelecegine inaniyorum.
Maalesef öyle, ben yaşananları hala dan dinleyince şok oldum. Kanım dondu inan.
Şuan 2 yaşında ve maalesef 4 kiloymuş bunu duydum bir daha şok oldum.
Her hastalık başka bir organa ya da işleve zarar vermiş. İnşallah sağlığına kavuşmasında az da olsa payımız olur.
Beyler suan icin 3245 teyiz.ben saat 6dan snr isten cikip parayi cekicem.
Gunluk limit toplanana yetmeyeceginden eft saati bitmeden 4 bankaya böldüm.bugun parayi ulastiricam insanlara bi nebze moral olsun.
Varsa yardim etmek isteyen eft saati dolmadan bekleniyorsunuz.
Ooo güzel haber.down send. Cocuklarin dilleri uzun olur ve surekli dillerini emerler.yutkunmaya yabanci olmayacagini zaten hissediyordum.
Allah yardimcisi olsun umarim.iyi olur.