Cok sükür. iyi haberlerini bekliyoruz bebisin. Dualarimiz onlarla.
Printable View
Bir güzel haber de sağolsun vectra-tuner nickli abimiz ciddi bir yekün tutan pulse oksimetre denilen cihazı temin etti.
Aile cihazı aldı ve hastanede şuanda. Bu cihazın önemi şu arkadaşlar, bebek bu cihaz sayesinde servise alınacak normal yatak tedavisine başlanacak.
Hatta cihazla ilgili evde kullanım için hemşireler şuan anneye eğitim veriyorlar. Daha önce de yazdım Sinan abinin yaptığı iyiliği anlatacak bir kelime yok.
Konuyu okuyup çıkan arkadaşlarım için yazıyorum güven sorununuz var ise bebeğin fotoğrafını ekleyebilirim ama inanın görmeye yüreğiniz dayanmaz.
shnnn nicli arkadaşım ailenin yanına gidip geliyor sürekli sağolsun. O da durumla ilgili olarak buraya yazacak müsait olduğunda.
Vectra -tuner abimizin gonlu cok zenginmis .hepberaber gormus olduk.Allah razi olsun .
Yarın göndersek olur mu
Nedır durum?Haberımız olmuyor bu ıslerden,tesadufen gordum.
Corbaya tuz atmak ısterım. Lutfen kısa bır son durum bılgısı?
sondurum şudur.
medikal malzemeler alındı.
para yardımı olarak 3300küsür miktar toplandı birazdan işten çıkıp teslim edicem .
durum budur.
borçları var.moralleri yok .
elimizden ne gelirse yardım etmeye çalışıyoruz.
gece 10 gibi son anda patronumunda katılımıyla toplananı babaya teslim ettim.giderlerimiz çok fazla.mamalar ilaçlar çok yüksek meblağ tutuyor dedi.
hiranur yaşamak için çabalıyor dedi.bugün gelen cihazla birlikte başka bir birime sevk edilecekmiş.umarım iyileşicek.
baba çok zenginlere gittim ama duyarlı davranmadılar dedi.devlet çoğu ilacı karşılamıyor dedi.
Allah sizin gibi insanları karşıma çıkarttı ne muradınız var ise versin dedi.duacıyım sizlere diyor.
yüzleri bi nebze olsun gülüyor bunu başarabildiysek ne ala bize.
acil ihtiyac olur diye bugün teslim ettim ama paraya herzaman ihtiyaç var .yardım etmek isteyenler geç kaldım sanmasın.ufakta olsa bir damlada siz yardım edin.
Rıdvan teşekkürler hepinizin emeğine sağlık
Abi Rıdvan'ın hesabında toplananları dün aileye elden ulaştırdı. Detay olarak yazmış zaten. Ama konu 7 Sf ya ulaştığından kısa bir özet geçeyim bu mesajı okuyan arkadaşlar bilgi sahibi olsun.
Hiranur 2 yaşında - Down sendromlu olarak dünyaya gelmiş. Farklı komlikasyonlardan dolayı şuan lösemi
ve aynı zaman da nefes alış verişini boğazına açılan bir delik vasıtasıyla yapıyor. 2 yaşınd ve maalesef 4 Kg :(
Ciddi bir bakıma ihtiyaç var ve mamaları gerçekten pahalı.
Med. Üniv. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun soluklu bir yoğun bakım ve tedavi süreci yaşadı / devam ediyor.
Dr. lar tarafından yazılan reçeteleri "vectra-tuner" sinan abi aldı gönderdi. Hakkını ödeyemeyiz. Ciddi miktarda da maddi destek sağladı.
Şu var ki bu tedavi uzun soluklu yani yardım yaptık bitti diyerek son bulmuyor maalesef.
O yüzden imkanı müsait olan arkadaşlarımızın desteği çok önemli. Şuan halen yoğun bakımda. Link olarak bir fotosunu ekliyorum.
http://postimg.org/image/jiqk6upm5/
Arkadaşlar bu sürekli devam edecek bi tedavi inşallah da kızımız hiranur da tedavi olacak hep birlikte bi ziyarette bulunucaz kendisine elimizden geldiğince o bölgede oturan arkadaşlar gidip görsün ailenin morale de çok ihtiyacı var.
Kimse az çok demesin elimizden geleni yapmaya devam edelim.
Yardım Kampanyamız devam ediyor, Henüz yeterli nakdi toparlayamadık... Mübarek Kurban bayramı öncesi Bebeğimize ve Ailesinede bir Bayram yaşatalım inşallah.
Yardım eden düşünen arkadaşlardan Allah razı olsun.
güncel.göremeyen kalmasın.
Evet günaydın arkadaşlar. Güzel bir sabah rabbim herkese çoluk çocuğuyla sağlıklı sıhhatli bir yaşam nasip etsin.
Sıkıntısı olanlara da el birliğiyle yardım edelim. Bir gecelik roll denemesinde yakacağınız benzin parası bile olsa yardımlarınızı bekliyoruz.
Unutmayın düşmez kalkmaz bir allah var. Kimin ne olacağı belli değil dünya da o yüzden başımıza gelmeden (ALlahım hepimizi korusun) empati yapıp yardımlarımızı esirgemeyelim.