User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Honda civic EG kasa alinirken nelere dikkat edilmeli ? Motor yuklu

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mertozesme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi eg kasa gibisi yok ya valla cok icimde kalicak

Bu rsi ler yakit konusundanasil bilginiz varmi
    yakıt konusunda ne yazıkki bilgim yok pek giderli araçta yakıt hesaplamayı yanlış bulduğumdan hiç bakmadım illah içimde kalır diyosan 1.5 te olsa eg kasa al ucuza kapatırsın biraz daha nefeslenip kalan parayla b16 motor koyar önüne gelene saplarsın
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt konusunda ne yazıkki bilgim yok pek giderli araçta yakıt hesaplamayı yanlış bulduğumdan hiç bakmadım illah içimde kalır diyosan 1.5 te olsa eg kasa al ucuza kapatırsın biraz daha nefeslenip kalan parayla b16 motor koyar önüne gelene saplarsın
    Rsi lerde canliymis olabilir aslinda ama bu 172 ,182, 200 muhabbetlerini tam anlayamadim

1998- 2001 mk1 bide 2001 2003 mk1 kasalari varmis ama ayirt edemiyorum ve fark ne anlamadim

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rsi lerde canliymis olabilir aslinda ama bu 172 ,182, 200 muhabbetlerini tam anlayamadim

1998- 2001 mk1 bide 2001 2003 mk1 kasalari varmis ama ayirt edemiyorum ve fark ne anlamadim

clio rsi bu dur 107 hp falan standart motor bulunur 9-11 arası alınabilir

sizin dediğiniz budur bu clio rs olarak geçer sadece 172 hp motor vardır üzerinde 2002 ye kadar dı sanırım kasası

buda onun bir üst modeli bunda da 182 hp lik motor vardır
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

clio rsi bu dur 107 hp falan standart motor bulunur 9-11 arası alınabilir

sizin dediğiniz budur bu clio rs olarak geçer sadece 172 hp motor vardır üzerinde 2002 ye kadar dı sanırım kasası

buda onun bir üst modeli bunda da 182 hp lik motor vardır
    Aynen aport diye geciyo sanirim sanirim biraz bilgi almaliyim rs ler hakkinda ama guzel bi macera olabilir

sahnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz bi esay var bende dusunursen oyleucuk rakamlarda istemiyorum görüşelim
    LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden ölü

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlacın 220 turbo tom cat saplarsın roll kovalayacaksan bu fiyata daha hızlısı yok diyebilirim
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlacın 220 turbo tom cat saplarsın roll kovalayacaksan bu fiyata daha hızlısı yok diyebilirim
    Gecen gun forumdan biri,bende vardi iste conta yakti yolda kaldim trafige yakalanirsan hararet yapar aldinmi direk intercol buyutmek lazim falan dedi ondan yazmadim ama,dediginiz gibi 200 bg 2.0 motor turbo araba bide coupe,ucak gibi bisey,tavsiyeye +1
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen gun forumdan biri,bende vardi iste conta yakti yolda kaldim trafige yakalanirsan hararet yapar aldinmi direk intercol buyutmek lazim falan dedi ondan yazmadim ama,dediginiz gibi 200 bg 2.0 motor turbo araba bide coupe,ucak gibi bisey,tavsiyeye +1
    intercooler büyütünce bitiyor başka sorunu yok roverların kronik sorunu zaten hararet oda soğutmadan dolayı ingiltere hava şartlarına göre yapıldığı için bu sorunda normal bizim buralarda. Zaten kış geliyor yaza doğru taktırır olur biter
    AC/DC Back In Black

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence alınır şaseler filan düzgünse 8bine en azından bu şekilde başka araç bulamasın görsellik olarak.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    intercooler büyütünce bitiyor başka sorunu yok roverların kronik sorunu zaten hararet oda soğutmadan dolayı ingiltere hava şartlarına göre yapıldığı için bu sorunda normal bizim buralarda. Zaten kış geliyor yaza doğru taktırır olur biter

220 turbo gerçektende fiyatına göre mucize performans sunan bir araç, çıktığı yıllardada öyleydi sonrasındada şimdide, güzel tercih.

fakat aracın motorunun muhakkak bilen bir uzman tarafından kontrol edilmesi lazım, sizinde bahsetiğiniz gibi hararet sıkıntısı mevcut, bu hareret ile kaç km boyunca araç yol aldı asla bilemeyiz, son 10dk ise başka son 10 yıldır ise bambaşka kondisyondadır araç ve asla test/kontrol etmeden bilinmez.

o sebeble bir uzmanın bakması şart.

bu araçta silindir contası kaçağı, turbo yağ kaçağı, eksantrik contalarında kaçaklar en belirgin sıkıntılar arasında yer alır, yine aşırı zorlanan araçlarda segman kaçakları olabilir.

bunları bir uzmanın kontrol etmesi bilen adam için oldukça kolay ve sizi ciddi maaliyetden kurtarabilir.

geçen bir arkadaş Rover maliyetli değil demişti muhalefet olmak istemedim ama söz ettiği araçtaki motor Honda D serisi motordu ki bu cidden hem sağlam hem masrafısz hem masraf çıkardığında uygun bir motor.

fakat 220 turbodaki motor arıza verdimi bildiğim kadarıyla farklı tasarımsal noktalardan dolayı tamiride zor , parçasıda pahalı ve zor bulunuyor.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic satilmis kim aldi acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi sanırım rs 2.0 172 alıcam bi kaç gün daha düşünme aşamasındayım alınca 1-2 yıl binerim allahın izniyle al sat ugrasmak istemiyorum pek bana yakıtı çok uçuk yakmasın bastımmı gitsin yeterli. gtı vtec düşmanı olmak istiyorum çünki çorumda bolca var ve hiç rs yok. parçasıda ucuzmuş hem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic satilmis kim aldi acaba
    hiç bilmiyorum satıldığı iyi oldu gözüme çarpıp duruyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    220 turbo gerçektende fiyatına göre mucize performans sunan bir araç, çıktığı yıllardada öyleydi sonrasındada şimdide, güzel tercih.

fakat aracın motorunun muhakkak bilen bir uzman tarafından kontrol edilmesi lazım, sizinde bahsetiğiniz gibi hararet sıkıntısı mevcut, bu hareret ile kaç km boyunca araç yol aldı asla bilemeyiz, son 10dk ise başka son 10 yıldır ise bambaşka kondisyondadır araç ve asla test/kontrol etmeden bilinmez.

o sebeble bir uzmanın bakması şart.

bu araçta silindir contası kaçağı, turbo yağ kaçağı, eksantrik contalarında kaçaklar en belirgin sıkıntılar arasında yer alır, yine aşırı zorlanan araçlarda segman kaçakları olabilir.

bunları bir uzmanın kontrol etmesi bilen adam için oldukça kolay ve sizi ciddi maaliyetden kurtarabilir.

geçen bir arkadaş Rover maliyetli değil demişti muhalefet olmak istemedim ama söz ettiği araçtaki motor Honda D serisi motordu ki bu cidden hem sağlam hem masrafısz hem masraf çıkardığında uygun bir motor.

fakat 220 turbodaki motor arıza verdimi bildiğim kadarıyla farklı tasarımsal noktalardan dolayı tamiride zor , parçasıda pahalı ve zor bulunuyor.
    Abi geçmişini bilmek lazım 220 turbo alırken tanıdıklara yönelmeli zaten büyük şehirlerde pek çok ustası mevcut roverın yeri zaten Ankara'dır bilmeyen yok. 6.5 gibi bir saniyede 100km ye ulaşıyor stock rx8 bile 6.6 snde ulaştığını biliyorum o derece tehlikeli saplamaya müsait bi araç 220 T ama 300 350hpleri bu araçta bulmak zor ve zahmetli diye biliyorum alıp bi kaç ufak dokunuşla şaka aracı yapacaksın en temizleri 17 18e bulunur. Tek kötü yanı tutulmaması tutulsa zaten vti'lardan 5 6k daha ucuz olurdu 23 24 civarlarında giderdi yani.
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana HB Lazım ama rover dediğin gibi tam şaka aracı abi

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d16a9 ve 180 hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    d16a9 ve 180 hp
    agah be, avatarındaki aracın fotosunu yollayabilirmisin kolaydaysa? ek4 vti jantlı eg resimlerinin çoğu başarısız ve az sayıda sendeki duruşu çok hoş resimmi varsa atarsan memnun olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    si alıcaksan 15+1 bütce olması lazım 13-14 lüklere bile ben korkarak bakıyorum
    ben de de si hastalığı var önümüzde ki yaz alıp n/a yüklenicem d16 ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)