Temiz bi esay var bende dusunursen oyleucuk rakamlarda istemiyorum görüşelim
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
sahibinden ölü
220 turbo gerçektende fiyatına göre mucize performans sunan bir araç, çıktığı yıllardada öyleydi sonrasındada şimdide, güzel tercih.
fakat aracın motorunun muhakkak bilen bir uzman tarafından kontrol edilmesi lazım, sizinde bahsetiğiniz gibi hararet sıkıntısı mevcut, bu hareret ile kaç km boyunca araç yol aldı asla bilemeyiz, son 10dk ise başka son 10 yıldır ise bambaşka kondisyondadır araç ve asla test/kontrol etmeden bilinmez.
o sebeble bir uzmanın bakması şart.
bu araçta silindir contası kaçağı, turbo yağ kaçağı, eksantrik contalarında kaçaklar en belirgin sıkıntılar arasında yer alır, yine aşırı zorlanan araçlarda segman kaçakları olabilir.
bunları bir uzmanın kontrol etmesi bilen adam için oldukça kolay ve sizi ciddi maaliyetden kurtarabilir.
geçen bir arkadaş Rover maliyetli değil demişti muhalefet olmak istemedim ama söz ettiği araçtaki motor Honda D serisi motordu ki bu cidden hem sağlam hem masrafısz hem masraf çıkardığında uygun bir motor.
fakat 220 turbodaki motor arıza verdimi bildiğim kadarıyla farklı tasarımsal noktalardan dolayı tamiride zor , parçasıda pahalı ve zor bulunuyor.
abi sanırım rs 2.0 172 alıcam bi kaç gün daha düşünme aşamasındayım alınca 1-2 yıl binerim allahın izniyle al sat ugrasmak istemiyorum pek bana yakıtı çok uçuk yakmasın bastımmı gitsin yeterli. gtı vtec düşmanı olmak istiyorum çünki çorumda bolca var ve hiç rs yok. parçasıda ucuzmuş hem![]()
Abi geçmişini bilmek lazım 220 turbo alırken tanıdıklara yönelmeli zaten büyük şehirlerde pek çok ustası mevcut roverın yeri zaten Ankara'dır bilmeyen yok. 6.5 gibi bir saniyede 100km ye ulaşıyor stock rx8 bile 6.6 snde ulaştığını biliyorum o derece tehlikeli saplamaya müsait bi araç 220 T ama 300 350hpleri bu araçta bulmak zor ve zahmetli diye biliyorum alıp bi kaç ufak dokunuşla şaka aracı yapacaksın en temizleri 17 18e bulunur. Tek kötü yanı tutulmaması tutulsa zaten vti'lardan 5 6k daha ucuz olurdu 23 24 civarlarında giderdi yani.![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Bana HB Lazım ama rover dediğin gibi tam şaka aracı abi![]()
si alıcaksan 15+1 bütce olması lazım 13-14 lüklere bile ben korkarak bakıyorum![]()
ben de de si hastalığı var önümüzde ki yaz alıp n/a yüklenicem d16 ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)