Keşke herkes her zaman senin gibi açıklayıcı ve düzgün hitap etse abi :)
Printable View
Kapı için zaten zor dedim ama stop için tıklamışlardır ayakları kırılmıştır gibi birşey
Akla zarar cidden düşen stoplar açılan kapılar falan
Allah korusun cidden çocuk olsa nolacak
Sanırım kapı sadece boşa düşüyor dimi? sonuçta düz yolda giderken baya baya açılamaz rüzgardan vs. Acaba kapatırken tam kapanmıyor da mı açılıyor. Sonuçta 1 kere açılsa kilit mekanizmasında sorun vardır ve tekrarlaması gerekir. Yarım kapandığında mı gerçekleşiyor. Bildiğim kadarıyla arabada kapının kilidini direk boşa düşürebilicek elektronik bir müdale sistemide yok.
Çok enteresan ve tehlikeli bir durum olmuş.
BMW bu şikayet üstüne çözüm yöntemi sunmamasıda ilginç.
Az önce yabancı forumlara baktım aynı problemi yaşayanlarda mevcut.
Diğer sorunlar neysede kapı açılması çok tehlikeli bir durum ve bunu tek siz yaşamadıysanız bmw nin çözüm bulması gerekiyor. Sonuçta bu araçları 2 sene sonra çöpe atmayacaksınız, ülkemizde 20-30 sene kullanılacak araçlar. Yarın birgün e36 gibi olduğunda yan verip, kapıdan şoför atan f30 görürsek şaşırmamak gerek. Şakası bile ürkütücü..
Aşağıda çok daha önemli sorunlara ilişkin birkaç geri çağrılma paylaştım. Bizim f30 larda olan sorunlar için bu serilerde oluyor diyen servis bunu geri çağırma ile değil kullanıcıdan tahsil ederek yapmaya çalışıyor. Benim araç 80 binde. Servis su kaçırdığını söyledi. Baktım çok az bir miktar kaçırma var. Genleşme tankına gelen hortumdaymış. Yeni serilerde dayanıklı hortuma geçmişler. Başka bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Canımı sıkan eğer biliyosan ve de kendi üretim hatansa bunu niye benden tahsil etmeye çalışıyorsun.
Alıntı:
Toyota ve Nissan bugün dünya genelinde Takata tarafından üretilen hava yastıklarının kullanıldığı toplam 6,5 milyon aracı bu yastıkların kontrollerinin yapılması için servislere geri çağırırken, General Motors da Chevrolet Malibus modeli 469 bin aracı emniyet kemerlerindeki hata nedeniyle servislere geri çağırdı.
Alıntı:
Hava yastıklarındaki sorun nedeniyle en son, 2001 Honda Civic aracında yaşadığı kaza sonrası geçen yıl Los Angeles'ta kaza yapan bir kadın hayatını kaybetti.
Alıntı:
Porsche tarafından yapılan açıklamada ünlü marka tarafından üretilen Macan Turbo ve Macan S modellerinde yakıt borularında yaşanan sızdırma şüphesi nedeni ile 60 bin aracın geri çağrılmasına karar verildiği belirtildi.
Alıntı:
Volkswagen 28 Avrupa Birliği ülkesinde, egzoz emisyon testi manipülasyonu yaptığı belirlenen toplam 8,5 milyon aracı geri çağıracağını açıkladı.
Alıntı:
İtalyan otomotiv markası Ferrari, California T modelini geri çağırma kararı aldı. Yapılan açıklamada bazı California T’lerin yakıt sisteminde sızıntılar meydana geldiği ve olası kazaları önlemek için geri çağırma operasyonunun başlatıldığı açıklandı.
Edit olmadigi icin eklemeyi bu sekilde yapmak zorundayim, far düştügünde araç daha sifirdi. İlk aylariydi... Herhangi bir darbe gelseydi ya far catlardi, ya da kaportada en azindan bir çizik olurdu. Farzedelimki biri bana giciklik olsun diye tornavida soktu... O zaman tornavida izi olmaliydi degil mi? Ama yoktu. Kisacasi bu benim basima geldi arkadaslar. Kayitlari da serviste zaten :)
Bimmerpost da kapı açılmasıyla ilgili postlar mevcut...
Kapı açılması nedir ya? Hayır güvenliğin sağlamak için adamın aklına sıfır disk/balata yok efendim daha iyi lastik vs gelir ama durup dururken düşünsene kapıdan düşüyorsun virajda efendi efendi giderken. Arka koltuktaki adam da emniyet kemeri takmıyordur bizim ülkemizde tabi ki.
Kapı açılıyor diyince aklımda canlanan sahne
https://www.youtube.com/watch?v=VF93jNZ36Gw
https://www.youtube.com/watch?v=VF93jNZ36Gw
İki saattir 240sx diye arıyorum.aklımda öle kalmış. Video komik fakat bir o kadar ilginç. Allah korusun.
7 den basliyor 3 ten basliyor a8 den basliyor vb muhabbetide yeni cikti herhalde
ne kadar ekmek okadar kofte arkadaslar , boyle sacmalikmi olur gidip eylem yapalim ozaman 5 serisi altina bmw logosu koymasinlar
Tamam zaten herkes onu diyor ne kadar ekmek o kadar köfte. Ama eskisi gibi istediğin modeline bin "Mercedes, Mercedes'tir." diyemiyorsun veya BMW için. Ciddi olarak ben de katılıyorum E'nin bile donanım seviyesine göre daha ilk yola çıktığın anki hisleri çok farkediyor. Aynı şey 5 serisi için de geçerli. 3 ve C de duruma göre kurtarıyor. Aşağısı komple kapitalizm kurbanı diyelim. :D
Bu arada en düşük 528i, çoğunluk 535i ve E350+ modeller için konuşuyorum.
Sen git eylemini yap dikkate alırlar kesin.