User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
209 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: f30 Seyir halinde Yağ boşaltı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fanatik olmayan Honda severleri (ki ben de severim nasipse 1.8 Civic alacağım) tenzih ederek yazayım.

Böyle kanı kaynayan arkadaşlar var sanki Honda dünyanın en iyi/özellikli arabasıymış gibi hissedip aktaran.

Yani 2000 model bomboş arabayı yere göğe sığdıramayan falan, ben onları kastettim. En nihayetinde 1 avuç cıvata.

Farklı ortamlarda otobanda motor kitleyen renult modellerini de duyduk. Her marka da ya da markanın bir modelinde yaşanabilen kronik sıkıntılar olabilir.

Benim hoşuma giden burada ki bmw sahibi arkadaşların tarafsız yaklaşımı. Yani adam "100 bin para verdik, şimdi kalkıp yolda stobu düştü dersek" ne düşünürler kaygısı gütmemiş.

Aracın premium luğu gözümden düşse de forumdaki sahipleri gözümde son derece premium insanlar oldular
    Keşke herkes her zaman senin gibi açıklayıcı ve düzgün hitap etse abi
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapı için zaten zor dedim ama stop için tıklamışlardır ayakları kırılmıştır gibi birşey

Akla zarar cidden düşen stoplar açılan kapılar falan

Allah korusun cidden çocuk olsa nolacak

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapı için zaten zor dedim ama stop için tıklamışlardır ayakları kırılmıştır gibi birşey

Akla zarar cidden düşen stoplar açılan kapılar falan

Allah korusun cidden çocuk olsa nolacak
    Birisinin başına çocuğuyla gelmiş Kayseri taraflarında idi sanırsam. Arkada çocuğu Bebek koltuğunda olduğundan birşey olmamış. Bende kapı açıldığında kardeşim oturuyordu Allah'dan düz yoldu tt Arena'nın orada.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birisinin başına çocuğuyla gelmiş Kayseri taraflarında idi sanırsam. Arkada çocuğu Bebek koltuğunda olduğundan birşey olmamış. Bende kapı açıldığında kardeşim oturuyordu Allah'dan düz yoldu tt Arena'nın orada.
    Sanırım kapı sadece boşa düşüyor dimi? sonuçta düz yolda giderken baya baya açılamaz rüzgardan vs. Acaba kapatırken tam kapanmıyor da mı açılıyor. Sonuçta 1 kere açılsa kilit mekanizmasında sorun vardır ve tekrarlaması gerekir. Yarım kapandığında mı gerçekleşiyor. Bildiğim kadarıyla arabada kapının kilidini direk boşa düşürebilicek elektronik bir müdale sistemide yok.

Çok enteresan ve tehlikeli bir durum olmuş.

BMW bu şikayet üstüne çözüm yöntemi sunmamasıda ilginç.
    Az önce yabancı forumlara baktım aynı problemi yaşayanlarda mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman öyle arabanın anasını bacısını ... afedersiniz

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer sorunlar neysede kapı açılması çok tehlikeli bir durum ve bunu tek siz yaşamadıysanız bmw nin çözüm bulması gerekiyor. Sonuçta bu araçları 2 sene sonra çöpe atmayacaksınız, ülkemizde 20-30 sene kullanılacak araçlar. Yarın birgün e36 gibi olduğunda yan verip, kapıdan şoför atan f30 görürsek şaşırmamak gerek. Şakası bile ürkütücü..
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım kapı sadece boşa düşüyor dimi? sonuçta düz yolda giderken baya baya açılamaz rüzgardan vs. Acaba kapatırken tam kapanmıyor da mı açılıyor. Sonuçta 1 kere açılsa kilit mekanizmasında sorun vardır ve tekrarlaması gerekir. Yarım kapandığında mı gerçekleşiyor. Bildiğim kadarıyla arabada kapının kilidini direk boşa düşürebilicek elektronik bir müdale sistemide yok.

Çok enteresan ve tehlikeli bir durum olmuş.

BMW bu şikayet üstüne çözüm yöntemi sunmamasıda ilginç.
    Az önce yabancı forumlara baktım aynı problemi yaşayanlarda mevcut.
    Araç hareket edince dört kapı da bagaj da kilitleniyor. Zaten yarım kilitli olsa ikaz yanıyor kapı açık diye. Zaten hareket ettikten epey sonra oldu bu. Münferit bir olay olduğunu hiç düşünmüyorum zaten.

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bu stop düşmesi kapı açılması falan acaba sizin haberiniz olmadan otoparkta falan tıkladılar arabalara öyle vs mi oldu?

Kapı açılması için düşük ihtimalde stop için olabilir gibi
    Dusen stop farini alip goturdum. Arastirmalari sonucunda "Uretim Hatasi" dendi. BMW tastikledi yani. Benim bir suçum yok

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşağıda çok daha önemli sorunlara ilişkin birkaç geri çağrılma paylaştım. Bizim f30 larda olan sorunlar için bu serilerde oluyor diyen servis bunu geri çağırma ile değil kullanıcıdan tahsil ederek yapmaya çalışıyor. Benim araç 80 binde. Servis su kaçırdığını söyledi. Baktım çok az bir miktar kaçırma var. Genleşme tankına gelen hortumdaymış. Yeni serilerde dayanıklı hortuma geçmişler. Başka bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Canımı sıkan eğer biliyosan ve de kendi üretim hatansa bunu niye benden tahsil etmeye çalışıyorsun.

Toyota ve Nissan bugün dünya genelinde Takata tarafından üretilen hava yastıklarının kullanıldığı toplam 6,5 milyon aracı bu yastıkların kontrollerinin yapılması için servislere geri çağırırken, General Motors da Chevrolet Malibus modeli 469 bin aracı emniyet kemerlerindeki hata nedeniyle servislere geri çağırdı.
    Hava yastıklarındaki sorun nedeniyle en son, 2001 Honda Civic aracında yaşadığı kaza sonrası geçen yıl Los Angeles'ta kaza yapan bir kadın hayatını kaybetti.
    Porsche tarafından yapılan açıklamada ünlü marka tarafından üretilen Macan Turbo ve Macan S modellerinde yakıt borularında yaşanan sızdırma şüphesi nedeni ile 60 bin aracın geri çağrılmasına karar verildiği belirtildi.
    Volkswagen 28 Avrupa Birliği ülkesinde, egzoz emisyon testi manipülasyonu yaptığı belirlenen toplam 8,5 milyon aracı geri çağıracağını açıkladı.
    İtalyan otomotiv markası Ferrari, California T modelini geri çağırma kararı aldı. Yapılan açıklamada bazı California T’lerin yakıt sisteminde sızıntılar meydana geldiği ve olası kazaları önlemek için geri çağırma operasyonunun başlatıldığı açıklandı.

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit olmadigi icin eklemeyi bu sekilde yapmak zorundayim, far düştügünde araç daha sifirdi. İlk aylariydi... Herhangi bir darbe gelseydi ya far catlardi, ya da kaportada en azindan bir çizik olurdu. Farzedelimki biri bana giciklik olsun diye tornavida soktu... O zaman tornavida izi olmaliydi degil mi? Ama yoktu. Kisacasi bu benim basima geldi arkadaslar. Kayitlari da serviste zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dusen stop farini alip goturdum. Arastirmalari sonucunda "Uretim Hatasi" dendi. BMW tastikledi yani. Benim bir suçum yok
    Valla o zaman ceyhan yanım kabararaktan anasını ...ünü ...im öyle arabanın demek istiyorum

Cidden şahinde görsek hahaha falan der güleriz buna yerlere yatarız

Üretim hatası far düşmesi bmw tarihine geçecek bir olay bence valla tabi kapı açılmasıda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bimmerpost da kapı açılmasıyla ilgili postlar mevcut...

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapı açılması nedir ya? Hayır güvenliğin sağlamak için adamın aklına sıfır disk/balata yok efendim daha iyi lastik vs gelir ama durup dururken düşünsene kapıdan düşüyorsun virajda efendi efendi giderken. Arka koltuktaki adam da emniyet kemeri takmıyordur bizim ülkemizde tabi ki.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapı açılıyor diyince aklımda canlanan sahne
    https://www.youtube.com/watch?v=VF93jNZ36Gw

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki saattir 240sx diye arıyorum.aklımda öle kalmış. Video komik fakat bir o kadar ilginç. Allah korusun.

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde öyle diyorlar ancak şahsi düşüncem s klas dan başlıyor Mercedes.
    Yeni e yi allah nasip ederse göreceğiz alınca fikrim değişir belki.
    s ten baslayip nerde bitiyor peki ? Ne kaldi geriye ?

Mercedes c den baslar sonu a olanlar cöp
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 den basliyor 3 ten basliyor a8 den basliyor vb muhabbetide yeni cikti herhalde
    ne kadar ekmek okadar kofte arkadaslar , boyle sacmalikmi olur gidip eylem yapalim ozaman 5 serisi altina bmw logosu koymasinlar
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 den basliyor 3 ten basliyor a8 den basliyor vb muhabbetide yeni cikti herhalde
    ne kadar ekmek okadar kofte arkadaslar , boyle sacmalikmi olur gidip eylem yapalim ozaman 5 serisi altina bmw logosu koymasinlar
    Tamam zaten herkes onu diyor ne kadar ekmek o kadar köfte. Ama eskisi gibi istediğin modeline bin "Mercedes, Mercedes'tir." diyemiyorsun veya BMW için. Ciddi olarak ben de katılıyorum E'nin bile donanım seviyesine göre daha ilk yola çıktığın anki hisleri çok farkediyor. Aynı şey 5 serisi için de geçerli. 3 ve C de duruma göre kurtarıyor. Aşağısı komple kapitalizm kurbanı diyelim.

Bu arada en düşük 528i, çoğunluk 535i ve E350+ modeller için konuşuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen git eylemini yap dikkate alırlar kesin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)