Transitle tatlı tatlı lastik çektiren genç senide unutmadık![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Yılın dramı; bulunamayan 106 kapı çıtası
Kiralık araba olayının linki varsa alırım bir dal![]()
Bence yılın en güzeli marka desteği olmadan Cupra'nın kırdığı pist rekoru.
- Plakayı E Devlet' ten sorgulayıp önce aracınız üzerindeki hacizi kaldırın diye akıl veren abiyide unutmayalım bence.
- Bir de Ümraniye' GT Performance' mıydı? Yanlışım varsa düzeltin 306 GTİ' ın şanzımanını kırıp, üzerine kaza yapıp, üzerine parçalarını söküp vermediğini de unutmayalım ben orada en çok yazanı banlarım ibaresi üzerine bir arkadaşın 'Araya girdim banı yedim' yazıp banlanması bir numaradır![]()
Ben sizlere canımı veririm kardeşim, biraz Nihat Doğan olacak ama ben gerçekten memleketimi,insanlarımı ve kültürümü çok seviyorum eee burda bu sitede buna ek olarak birde tutkum olan otomotiv meraklıları ile kaliteli/seviyeli bir paylaşımda bulunabilmek ayrı bir zevk.
bu site sayesinde Ceyhanlı (Ömür) bir arkadaşımızın ses sistemini, Adanalı bir professörün (Levent bey)VW caddysindeki tıkalı dpf'sini tamir etme şansımız , bir arkadaşımıza S60 1.6d satma şansımız oldu, Adana Seyhan belediyesinde iş makinası arızalanan bir arkadaşımızın backhoe loaderini tamir etme akabinde takasa alma, sıfır makine satma şansımız oldu, 3 site üyesiylede sanayimiz/atölyemizde yemek yeme tanışma şansı oldu.
benim için TechTurkey saolsun dostluk dolu bir otomotiv yıl oldu![]()
Eray abiyi bile dolandıran arkadaşın (ismi aklıma gelmedi şuan) sevgilisinin üye olup beni bile dolandırdı demesi![]()
10.yıl buluşmaları
Son dönemden merso clubtaki test sürüşüne çağırılan abimiz
Bir de cooler patlatan ızgara falan aşağı indiren bi şahin vardı fiorino coolerı vardı sanırım nedense aklımda yer etmiş o videoda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)