çok geçmiş olsun dolandırıcıdan paramı alıcaz icra ile,yok böyle birşey...
Çok geçmiş olsun ben ne zaman satış yapacak olsam parayı nakit getir diyorum ben cahilim anlamam hesaptan diyorum bu işler sıkıntılı işler adamı katil eder böyle kansızlar
Hadi size bir soru, neden çok lüx,pahalı araçlara bu ipneliği yapmadıklarını düşündünüzmü hiç...ulan sizi yormıym cevabıda ben verıym.. totoları yemiyo şerefsizlerin...kalın ense bizi eskitir mantığı... ulan yine ne oluyosa mazluma oluyo.. adaletini senin hey dünya...
Hayır başkan alakası yok :) Adam lüks araç sahibini arayacak gel ofisimize dicek o araç sahibi gider mi sence?
-Sen kimsin lan sen gel arabayı almak isteyen sensin der.
Zengin olan adamı yok inşaatçıyım diye kandıramazsın zaten. Lüks araç sahiplerinin çoğu firma sahibi olduğu için ticarettende anlıyorlar:) Parayı verirsin malı alırsın bu kadar basit.
Öyle Ali Ağaoğlu numaralarını yemezler yani :)
Bende dosta veriyordum arabayı öyle verdimde 1 ay sonra paranın yarısını vericem diye arabamı alıp 7 ay sonra bölük pörçük anca alabildim mesela.
Tövbe ettim sonra değil dostum dayımın oğlu olsa 1 tl eksik vermem.
Kanka valla bu açıdan bakmamıştım,ince yakalamıssın,ulan ben giderim biliyonmu,içime işlemiş gundilik :D dediğin gibi babamın oğlu gelse ben önce paramı alır,ki nakit alıyosam hemen dövizcide saydırıp sahte olup olmadıgına bakıyorum..aaaa bişey farkettim la, ben hep nakit sattım arabaları hiç banka hesabına yatırtmadım.. çok garip...
arkadaşlar bunlar esasında büyük çete ve savcılarda dönen dolapları biliyorlar. Dikkat ederseniz olay hep aynı semtlerde oluyor. İşin içerisinde sadece adamlar yok. O dükkanı ayarlayan Emlakçısından tut noterine ve serbest bırakanına kadar işin içindeler. Savcı savcı olsa bu işi çete olarak nitelikli dolandırıcılık olarak işler hepsini de tıkır tıkır içeri alır. Ben daha yazlığı lüx arabası olmayan savcıya rastlamadım nedense.
adalet yoksa kazık war oturtacaksın
Valla geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm.
İnş kısa sürede istediğini alırsın.
Benim anlamadığım bi konu var bu dolandırıcılık işinde. Adamlar tuzağa düşürücekleri insanı nasıl seçiyorlar? Ya gerçekten duvara çarpsalar noolur!!
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz bu yaz adliyede ceza mahkemelerinde staj yaptım bunlar gibi sayısız iddianeme okudum inceledim Türkiyenin her yerindeler sırf bu işi yapmak için sağdan soldan adam getiriyorlar sürekli şehir değiştiriyorlar izmirde galerici istanbulda müteahhit ankarada emlakcı oluyorlar tezgah çok güzel kuruluyor genelde piyasanın biraz üstünde fiyatı olan arabaları arıyorlarmış servise falan götürmeden biz arabayı çok beğendik tamam yarın alıyoruz diyorlar güven sağlamak için 2-3 bin kapora veriyorlar arabanın satışının olacağı dükkanda buluşuluyor notere doğru geçerken elemanlardan birini bankada indiriyorlar arabanın sahibiyle notere geçiliyor o elemanla sürekli telefonla irtibat halinde kalıyorlar sıra çok sistemde sorun var falan ayağına getirip o anda imzayı attırıyorlar sonra gidip arabayı direk galericiye okutuyorlar İzmirde bi galerici vardı bunlarla beraber çalışan bu galericilere arabaları çok komik rakamlara satıyorlar şimdi tam hatırlamıyorum ama 16 bine 2009 model megane 2 - 25 bin civarına 2006 vito satmıştı adamlar çok büyük şebeke bu şerefsizler bi dosya daha okumuştum adama tertemiz corolla göstermişler araba pazarında neyse anlaşılıyor ediliyor arabanın satışı yapılacak satışın yapılacağı gün notere geliyorlar satış yapılıyor anahtar teslim ediliyor arabayı yer bulamadığımız için ara sokağa park ettik diyorlar siz anahtarı alıp gidiyorsunuz ama araba o araba değil size sattıkları araba pazarda bakılan araba değil renk aynı model aynı marka aynı ama araba o araba değil arabayı alan kişi çoktan ortadan kaybolmuş oluyor şeytanın aklına gelmeyecek numaralar buluyorlar inşallah boğazlarından fitil fitil gelir
büyük geçmiş olsun... bazen insan görmüyor duymuyor ve hatalar yapabiliyor...
2001 de başıma gelmişti, emniyeti suistimal bu, zaten kimliklerde sahte değil demişti savcı ve salmıştı adamları ama neyseki aracı alabilmiştik...
adalet keşke hepimize adil olabilse