Daha neler cikar kimbilor sole 20k da falan olsa![]()
Daha neler cikar kimbilor sole 20k da falan olsa![]()
O fiyat,suanda isim yapmis bi cok s2000 den daha ucuz. Sacma sapan bi piyasamiz var zaten. Buda gelsinde ortalik şenlensin. 2009 model s2000 2017 sinden daha pahaliarabayi satarkende derler artik "bu efsane kasa yav,koleksiyonluk bu. Bununla u.t sifir cizdi,harun yanladi. Daha cok ederde biz herkes binsin diye ucuza veriyoruz"
![]()
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
O paraya man s2000 alır ticaretime bakarım
Honda hastası olsakta daha o kadar aklımızı kaybetmedik)
pıyasa böyle talep cok araba az sıfır arabada alırsın başka arabada alırsın evde alırsınama ıllede s2000 dıyen adama aldıramazsın başka araç hem fıyat hakkında yorum yapmak kimseye düşmez tüm arabaların pıyasası cok arttı bir bu araba değil yanı
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Kendimiz artırdık kendi insanımız diyelim . Millet hava olsun şekil olsun diye türlü borçlara girip belki de bir inat uğruna araç sahibi oldular .
Bu o arabaya biniyorsa benim neyim eksik ben de binerim ulan mantığı yaktı yıktı ortalığı . Sadece birkaç kişi değil çoğunluk hastırı çekseydi şimdi yine 70 80 lerde seyrediyordu piyasas2000 için değil sadece diğer tüm Araçlar içinde .
Cidden çok anormal bir milletiz . Sırf şu ikinci el araçların piyasasının yükselmesinden bile anlayabiliriz bizden bir şey olmayacağını . Ben de sıfır araç aldım aldığım fiyattan koydum ilana ve zaten pazarlık payıydı derken zararına vericem . Millet milleti öpme derdinde
imzasız..
Buna RX-8 i de ekleyin ilanlarda hemen hemen 15 tane var ise şimdi 23 30 tane ilan açıldı. Düşük km vs Rx-8 in sükse yaptığı zamanda buğra arkadaşımızın araçı tanıttıktan sonra tavan yaptı. Hemen millet elden çıkarma havasına girdi. Piyasa acayip deli paralar dönüyor![]()
2017 ye kadar 1000 sayfayi bulur bu konu. Çekirdek üreticileri iyi prim yapar bu konu varken.
Piyasasını geçtim pert oldukça değerlenen nadir modellerden![]()
Kardesim yazdıgın yorumun Altına imzamı atıyorum.. Kağıthane'de yaşıyorum Kagıthane'de Uyusturucu Vakası maalesef haddinden fazla. Şahinde Torba tutanlar parayı bulunca, Seat Leon'a geçti. Bu Şerefsizler parayı biraz daha bulunca Sciroccoya geçti, Biraz daha bulunca S2000'e geçti.. Yani Gerçektende Şuan S2000 ve Scirocco Torbacı Arabası..
Hatta Başıma söyle bişey geldi ; Kağıthane İdare yolunda İSKİ Genel müdürlügü var. Önünde Asayiş ve trafik ortak çevirmesi var Pazar günü güpe gündüz Sanırım Uyusturucu arıyorlardı. Önümde bi tane yapılı Scirocco gidiyordu Adamlar yola atlayıp onu çevirdiler bana geç devam et dediler.
Konu içeriğine gelirsek 150.000 TL'ye 3.20D Cabrio alırım hiç degilse Mazotlu Az yakar Çok kaçar![]()
bence işin komik yanı o fiyatlara satılması değilde belli bir s2000 grubu var alıyorlar piyasadaki s2000 leri biraz cila boya bir kaç yerde şunun için boyattım bunun için boyattım kelimeleri ondan sonra toplu olarak satışa sunup 10-20 k üstü iteliyorlar. yoksa araç şahane duruyor ve cidden tutuluyor fiyata takılmayın takılacaksanız gariban mercedesi tofaşa takılın 14-15 bin TL lere çıktı ve 1.4 honda ların 15 e alıcı bulamazken 22 ye vermemelerine takılın
YamahA Xmax 250 ABS
yenisi cıkınca eskisini alırız beklemedeyim![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
arkadaşlar bence bosuna kendınızı yormayın bu paralara catır catır araclar satılıyor. ea satıldı 140 a by satıldı veya satılcak 150 ye ıkı gun sonra o bu su satılır o paralara yanı bı sekılde parası olan alır sonucta zaten pıyasada az olan bı arac sonucta gıdıp adamlar 96 is e eger 20 bın ısterse adamlar s2k ya da gıdıp 150 ıster.
bu arada ılan acan arkadas dayanamayıp ılanı kapatmıs![]()
Valla ben bu arabaların bu kadar piyasa yapmasındaki sebebi yeni gelen otomobillerin eskileri kadar hissiyatlı ve performanslı olmadığından dolayı olduğunu düşünüyorum . Yeni mobel atarlı birşey almak istiyorsan en kötü 70-80 bini gözden çıkartmak zorunda kalıyorsun . Çoğu insanda o kadar alım gücü de olmadığı için Vti-Gti- E36 lar aklınıza ne geliyorsa uçtu gitti fiyatlar bunları gören S200 typer sahipleride uzadı gitti![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)