yeni s2000 çıkınca eskisi ucuzlar alırız diyen arkadaşlar haklısınız![]()
yeni s2000 çıkınca eskisi ucuzlar alırız diyen arkadaşlar haklısınız![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
piyasası yükselmeyen araba var beyler.takıldınız bi hondaya. 350z ler 60-70 iken 100 lerin üstüne çıktı.c6 lar 200 leri gördü.tanıdıgım birisi sattığı c6 yı 10 bin üstüne teklif ediyo geri almak için adam vermiyor.106 lar 25 leri geçti. rs ler hakeza. biraz objektif olun.her arabanın piyasası yükseldi.oyüzden boşuna atıp tutmayın burda. ülkenin gerçeği buyalnız bildiğim kadarıyla s2000 grubunun bi başkanı var en çokta o yükseltiyo piyasayı, şivo mudur nedir
![]()
BaYTaR MURO
Rakamlara bu kadar edermi şaşırmışlar ya kim kime zorla satıyor alanda var satanda adam hesap kitap yapmaz kafasına koymuştur hayalidir 150 de verir 180 de serbest piyasa arkadaşlar...
yav yeter ya kimsenin piyasa yükseltiği yok, aksine sosyal medya da yayınlanan kazalı fotoğraflar düşürmesi lazım aksine. kaldı ki biz bile s2k kullanıcaları olarak bu durumlardan rahatsısız. herşeyden öte zevkimizin bile sefasını kuramıyoruz. herkes bi alemde ! yok pahalı yok şöyle vs... bugün elbette bir s2k alıcısı olmak gerekten çok zor bu da bence s2k sahiplerini suçlayacağınıza, ülke ekonomisini suçlayın. Bugün s2k sanmayın ki bir lambo, bir ferrari,bi porsche ! bugün benzin fiyatları,vergisi,bakımı,kaskosu bugünün türkiye sinde ciddi paralar ve bundan dolayı bu segment araçlara binilemediği için değerli, superspor arabalara en yakın araba, bugün s2k yerine kıyaslayabileceğiniz bir araba en yakın ben düşünüyorum bulamıyorum ? kendi şahsımcada bi porsche alsanız sanırım yıllık gideri 40K civarında olur. Eee bunu verebilecek standart yaşamında 100 kişiden kaç kişi verebilir ? 5-10 kişi. Hala en yenisi 7 yaşındaki arabaları konuşur olmuşuz, bugün o dediğim şeyler düşsün, s2k ya bakmazsınız bile, saygılarımla
torbacı, apaçi benzetmelerine gelince de, dostum bugün emin ol altına bir tane bu arabalardan versem, veya da binsen sanırım ailenden daha çok değer verirsin. bugün kimse kızmasın bu forumda olan çoğu insan arabacı tayfası olarak takılıyor. her arabacının içinde de APAÇiLİK vardır. bu arabalara benzetmeleri de yok bagcılar, esenler benzetmesi yapmazsanız sevinirim, eger sen cok prezantable veya cok elit bir kişiysen o zaman üst segment arabalara bin konuş ! Bu ülkede herkes bütçesine göre konuşuyor. Bizim kendi bir aile grubumuz var evet adı da #s200clubturkey ! burda 20 yaşından 40 yaşına kadar insanlar var, kimisi tecrubelı kimisi cahil kimisi ticaretinde vsvs. onun için eksikliklerimiz olabilir. Torbacı dediğin insanların hangi şartlarda yaşadığını bilmeden konuşma derim ! herkes beni de sevmek zorunda değil senide ama saygı göstermek zorunda,
Birazdan bazı arkadaşlarımızın katkılarıyla zengin fakir don kilot muhabbeti çıkabilir.
Konuyu açıp kaçıyorlar ya sonra birbirine düşüyor millet.
106 gti 25-30 liralara çıktı kimsenin bir şey dediği yok ama konu honda oluncaaaaa gardaaaş işin rengi değişiyor![]()
imzasız..
Guzel ulkemde piyasa alt ust.Bulgaristan komsu ulkemiz aramizda sadece 1 km lik kapi kule sinir kapisi var.2007 vsa li 12.400 km de bir s2k e 38 bin tl ye sahip olabiliyosunuz![]()
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)