Janti olmus 7 bin tavani olmus 5 bin jantina 1 milyar hardttopuna 2 milyar istendigi zamanlari biliyorum 26 ya yatak sarmislari ilandaydi niye artiriyosunuz sizin yuzunuzden s2000 e binemiyoruz ben ariyorum 2009 varsa alirim guzel fiyata
C R M performance
Konu bir arkadaşın gırgır maksatıyla ilan vererek paylaşmasıydı şimdi yine saçma sebepten dolayı,bazı arkadaşların egolarını tatmin ederek ilerlemeye devam ediyor.
imzasız..
Sanırım yabancı uyruklusunuz ve Google Translate kullanarak S2000 Türkiye piyasası hakkında yorum yapmaya çalışıyorsunuz. Çünkü konuşabilseniz, çok şeyler anlatacaksanız bu çok açık.
How much is a es-two-thousand in your country? My kayınço has the same car, he says it's very cheap in there.
translate değil telefondan yazıyor muhtemelen otomatik düzeltme yapıyor.
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Varr buukimse almasa piyasa böyle olmazdi beyler acik olalim. Öyle bi ihtimal olmadigina göre alan razi satan razi olayi devam edecek.. Forumdan suraya yazanlardan herhangi biri 90 liraya 30 binde s2000 alsa,eminim ertesi gün ilan acar 130a.
svnsngl abi birini bana versene![]()
Unal turan binmeseydi satmayi dusunmezdim unal bindi diye satilabilir ama binen torbaci gormedim hangi torbaciysa zevkli adammis
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)