pashaboy Nickli Üyeden Alıntı
Abilerim,Kardeşlerim yorumlarınızı teker teker itinayla okudum 9-10 yıldır ticaret yapıyorum,güzel paralar kazandım Çok Şükür,hep sıcak para,diğer değimle günlük akarı olan işlerle uğraştım.Şuan evliyim ellerinizden öper 2.5 yaşında bir oğlum var.işin açığı hayatımı idame ettirecek kira gelirim var,kendime hem uğraş hemde zarar etmiyeceğim en azından akşam evimde olabileceğim bir iş bakıyorum.
Yanlış anlaşılmasın çalışmayı çok severim ama yıllardır gecem gündüzüm iş,aile yaşantımız kalmadı doğru düzgün.Sermaye konusunda da 200.000TL dememin sebebi riske atabileceğim miktar,çok mantıklı bir ticaret olursa 500.000TL sınırım var.Ankara piyasasında para kazanan işletmelerden birisini işletiyorum şuan ama eleman+zaman sıkıntısından dolayı yoruldum artık,Cafe&Bistro işi Tamamen Ekip işi,yanlız olacak iş değil,yanlız olacaksa da kurumsal bir firmanın franchasing olması lazım.
Uzun lafın kısası devir işlemini yaptıktan sonra sakin kafayla 2-3 ay gezip sizin önerilerinizide göz önünde bulundurup bir yol izlemeyi düşünüyorum.