Koray Karaman kimdirKoray Karaman neden google da birinci sıraya oynuyor
![]()
KORAY KARAMAN'ı tanımam, diğer arkadaşıda tanımam ama bu konuda KORAY KARAMANIN daha iyi niyetli davranması gerekirdi bence.
KORAY KARAMAN diğer arkadaş ile uzlaşırsa ki mebşağ küçük daha etik olacaktır.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
KORAY KARAMAN yazıom gene ikinci sayfada çıkıoz tt olarak bu bizim KORAY KARAMAN 'a karşı olan birinci vazifemizdir
kim la koray karaman diyesim geldi de adamın sitesi bile varmış![]()
![]()
link
Bu kadar kisinin laflarına ragmen Koray Kahraman isimli zat'tan acıklama gelmeyisi genişligin en genişligidir..
Koray kahraman'ı anlatan en iyi sahne bu olmalı ( 1.32'de Baslıyor sahne)
![]()
Bu kadar kisinin laflarına ragmen Koray Kahraman isimli zat'tan acıklama gelmeyisi genişligin en genişligidir..
Koray kahraman'ı anlatan en iyi sahne bu olmalı ( 1.32'de Baslıyor sahne)
Beyler bu adamlar daha 20 yasında tamm cocuk bi çakallık kurnazlık yapmış diğer gencte haklı olarak konu acmış parasını istiyorda , bilassa 30 yaş ve üstü kişiler için bu sözüm ; yarın öbür gün sizin evladınız yaşında olan bu çocuk , sizin çocuğunuz olsa yine aynı şekilde mi konuşursunuz biraz elinizi vicdanınıza koyun çocuk haksız eyw. da uyuşturucu kaçakçısı gibide lanse edilmemeli.
burda iyimser arkadaşların başına bu olay gelmiş olsaydı bence bazıları çoktan çocuğu bulmak için Beykent üniversitesine yada Bahçelievlere yola çıkmıştı
dün öyle gözüm takıldı sadece 1.sayfayı okudum , ilkkez ticaret yaptığım kişi daha temkinli olman gerekli.
malı aldıktan sonra 1-2-3 hafta sonra bu mal hatalı öyle böyle demek , alıcı arkadaşın hatasıdır.
Ben şimdi aracımda kullandığım bi parçayı söksem bana 1 ay sonra bu mal hatalı dese
ohh 1 ay kullandı şimdide geri iade etmek istiyor gibi düşünceler mantıklı olmazmı ?
Alıcı arkadaşın en büyük hatası geç kalması.
Alışveriş siteleri 3 gün izin veriyor onayın düşmesi için.
Dr.ECU
Aradan geçen zaman 8 gün.11 ocak 2016 da kargo elime ulasmıs 19 ocak günü de monaja gitmişim ve arkadasa olmadı vs diye yazmısım konu zaten oradan baslıyor
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)