User Tag List

Sayfa 20/33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
616 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bir sorum olacak Makaraya vurmayayım diyorum ama dürttü şeytan ne yapayım

Intercooler a soğuk pres yapsak orjinale benzetemez miyiz?
    Hayır kardeş. Önce ürünü yarı dışarda kalacak şekilde kargolayıp, koli bandıyla sabitlemen gerek. Soğuk pres avukatınla görüşüp gerekli işlemleri başlatmana sebep olabilir.
    .

ArfcnKls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peyyyzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan Google'da adıyla aratınca 2. sırada.
    Sanırım holding sahibi olmaktan bu kadar rahatlık. bana bişey olmazlar falanlar filanlar
    ne holdingi yönetiyor acaba ismi dolandırıcılıkla anılıp rahatsız olmuyor
    ben koray kardeşin yerinde olsam gözüme uyku girmezdi bu konuyu halledene kadar.insanlar gerçekten çok acaip
    Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ !

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala idrak edilmeyen bir konu var, ben satarken Bolt on ürün demedim Polo gti uyumlu dedim hala arkasındayım İstanbul'a gelsin montajını ben yaptırıcam.2.si cooler fotoğraflarını yollarken Ender abiden (hf Türkiye distribitörü) aldığım fotoğrafı kullandım hatta ona da yazdım orjinal araç üstündeki coolerla arasındaki boyut farkını gör diye çekildi o yüzden atıyorum dedim. Eğer universal ürünü Bolt on diye satma niyetim olsaydı coolerın kendi aracım üzerindeyken olan fotoğraflarını atmazdım. Ürünü Onur diye arkadaşım kargoladı ve kargolamadan önce fotoğraflarını da çekip yolladı. Ne kimsenin s3e biniyor ürünü geri alamıyor mu deme Hakkı var ne de bariyere patlatırım vs tarzı konuşma hakkı var. Ben konuyu davalık ettim o şekilde tehdit içerikli mesajlar da dahil. Olayın başından beri geçen olaylarının tümünün ekran görüntüleri de var. Hala dediğimin arkasındayım sattığım ürün Polo gti uyumlu ( Bolt on diye satmadım). Ne kimsenin dostluğuna ne de düşmanlığına ihtiyacım var umarım hepinizle bir gün yüz yüze tanışma şansımız olur. Diyeceklerim bu kadar herkese iyi günler.

İlk önce Taner Hayırlı olsun ortak almışsın yada sana rakip kişiler var markayla ilgili

Kardeş okudum okudum yemin ederim , komşunun kızını çağırsam o bile anlar bu intercoolerlar birbirinden farklı olduğunu ve adamın POLO GTİ için intercooler aradığını

Adam sana ilk ne demiş GTİ uyumlu mu sende malı çakmak pardon satmak için uyumlu demişin bütün intercoolerlar birbiriyle uyumludur zaten adam uğraşmak istese gider 400 liraya sıfır kamyon/tır cooleri alıp takar
    Sen diyorsun ki fabia cooleri gti a uyar evet kasapsan uyar adam Bolt/on almak istemiş senden Al/Tak , Tak/Çalıştır şeklinde yani türkçede yazıyım her neyse sen adama ilk attığın malın fotosunu yollamak zorundasın yok öyle böyle yanar dönerlik yapma

Sana abi tavsiyesi kimseninde Ahını alma çıkarsa kötü çıkar sonra dersin çakallık yapmasaydım
    1000 liralık mevzu var ya ilerde iş hayatında bile karşına çıkar birisi yazar adını google a ana oda ne adamın adı dolandırıcılık filan bişeyler adını lekelettiğine değmez

Abi sen ver bunu mahkemeye 1000 lira buna gelsin bir 5000 lira olarak geri masraf faiz ıvırı zıvırı sonra oda anlar

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu çocuk dava açarsa birde tazminat kazanırsa o zaman ne olucak bende onu merak ediyorum hahahahah
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Davayı kazanırsanız tazminatla arabanız için bolt on cooler alın
    Diğeride arkadaştan hatıra kalsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu çocuk dava açarsa birde tazminat kazanırsa o zaman ne olucak bende onu merak ediyorum hahahahah
    Yargı dilek-şart kipi barındırmaz kardeşim, o senin dediğin hayallerdir. Ki onlarla yaşayanlara da gerçeklerle yapılan bi muamele var ki düşman başına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yazdığını satıcının dava açması olarak algılayaak cevapladım, yanlış anlaşılma olmasın sonra Yoksa keşke alıcı kardeşimiz açsa da bi dava yapılsa gerekenler bu geniş insana...

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu kabaca okudum çok post olduğu için. umarım çözüme kavuşur. Fakat bu ve benzer konulardaki başlıklarda "dolandırıcı", "hırsız" vb ifadelerin kullanılması, adli bir karar olmadığı sürece, yani ilgili kişi bu hükmü yasal olarak giymediği sürece suç diye biliyorum(!) Yanlış ise, beni de bilgilendirin tabiki. Forum'a sıkıntı olmasın bunlar diye söylüyorum. Çokça yaşanıyor çünkü.
    M. The most powerful letter in the world.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yargı dilek-şart kipi barındırmaz kardeşim, o senin dediğin hayallerdir. Ki onlarla yaşayanlara da gerçeklerle yapılan bi muamele var ki düşman başına
    2002 den beri türkiye de ki hukuk sistemi farklı çalışmakta.

Ben iki tarafinda dava açacağı hic zannetmiyorum.

Alan razi veren razi alan bedduasini etmis aldigi mali ilana koymus

Satanda gitmis buralardan.

Bu saatten sonrada buraya 40 sayfa yazi yazsakta bu gercek degismeyecek.

Satıcı dava açıp birde kazanirsa ki ironin krali olur demek istedim
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

ozans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün olay iletişim bilmemekten kaynaklanıyor. Alıcı genç, satıcı daha da genç.

Benim okuduğum kadarı ile gördüğüm şöyle :
    Alıcı arkadaşımız "Polo gti için downpipe, filitre kiti ve intercooler arıyorum demiş" demiş. Bu cümle alıcının kesmesiz biçmesiz takılacak bir intercooler aradığını yeterince kesinlikle belirtmiyor. Satıcı da elinde intercooler olduğunu söylemiş, spesifik olarak elindeki cooler'ın tadilatsız uyduğunu belirtmiyor burda.

Sonrasında whatsupp konuşması var.

Satıcı önce elindeki intercooler'ın özelliğini doğru belirtiyor (HF Series 8 litre = 540x230x65 ) sonra gidip ilk başta yanlış ürünün fotosunu yollamış, sonra aracının üstündeki fotolarını yollamış. Belki çok iyimserim ama ben kandırmak amaçlı değil, bilinçsizlikten yaptığını düşünmekteyim. Alıcı niye söktün dediğinde, satıcı hala aracın üstünde diyip yollamış fotoğrafları. Araca uymayıp da alıcı kardeşim bunlar farklı dediğinde satıcı hala ikisinin de aynı ürünün fotosu olduğunu idda etmiş. Bence bu ana kadar hata yaptığının farkında değil.

Sonrasında whatsapp tartışmaları başlıyor. Bir yerde alıcı ilk fotodaki ürün ile aynı olmadığını belirtse de, sonrasında tartışma araca uyar mı uymaz mı konusuna dönmüş. Satıcı, daha evvel uydurulduğunu görmüş, uyabileceğini savunuyor, konuyu onun üstüne kuruyor, alan arkadaşın takmayı beceremeyip geri göndermek istediğini düşünüyor, inat devreye giriyor. Alan arkadaş da stem ediyor, bana poloya uygun diye sattın, uymuyor diye. Tartışma "uyar", "uygun, "takılabilir", takılamaz konusu üstünde kalıyor.

Konu bu değil ama. Üstünde durulması gereken durum bu :

Satıcı arkadaşın hatası var. Ürüne ait olmayan bir fotoğraf yollamış. Bu hatadan dolayı alıcı mağdur olmuş. Biri senin hatandan kaynaklı mağur oluyorsa, onu mağdur etmişsin demektir. Karşındakini mağdur ediyorsan, etik olan davranış karşındakinin mağduriyetini gidermektir.

Geriye kalan bütün muhabetler (takılır, takılmaz, takamadılar, gerçek fotosunu da gönderdim, günler sonra mı farketti, ben de mağdur oldum vs.) satıcının bilerek veya bilmeyerek hata yapıp alıcıyı mağdur ettiği gerçeğini değiştirmiyor.

Satıcı arkadaş belki hala hatasını anlamamıştır, kurnazlıktan değil de kendini hala haklı gördüğünden böyle davranıyordur da, adım adım gördüğümü yazıp, asıl olaya değinirsem hatasını farkedip düzeltebilir diye düşünüp, bunları yazdım.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün olay iletişim bilmemekten kaynaklanıyor. Alıcı genç, satıcı daha da genç.

Benim okuduğum kadarı ile gördüğüm şöyle :
    Alıcı arkadaşımız "Polo gti için downpipe, filitre kiti ve intercooler arıyorum demiş" demiş. Bu cümle alıcının kesmesiz biçmesiz takılacak bir intercooler aradığını yeterince kesinlikle belirtmiyor. Satıcı da elinde intercooler olduğunu söylemiş, spesifik olarak elindeki cooler'ın tadilatsız uyduğunu belirtmiyor burda.

Sonrasında whatsupp konuşması var.

Satıcı önce elindeki intercooler'ın özelliğini doğru belirtiyor (HF Series 8 litre = 540x230x65 ) sonra gidip ilk başta yanlış ürünün fotosunu yollamış, sonra aracının üstündeki fotolarını yollamış. Belki çok iyimserim ama ben kandırmak amaçlı değil, bilinçsizlikten yaptığını düşünmekteyim. Alıcı niye söktün dediğinde, satıcı hala aracın üstünde diyip yollamış fotoğrafları. Araca uymayıp da alıcı kardeşim bunlar farklı dediğinde satıcı hala ikisinin de aynı ürünün fotosu olduğunu idda etmiş. Bence bu ana kadar hata yaptığının farkında değil.

Sonrasında whatsapp tartışmaları başlıyor. Bir yerde alıcı ilk fotodaki ürün ile aynı olmadığını belirtse de, sonrasında tartışma araca uyar mı uymaz mı konusuna dönmüş. Satıcı, daha evvel uydurulduğunu görmüş, uyabileceğini savunuyor, konuyu onun üstüne kuruyor, alan arkadaşın takmayı beceremeyip geri göndermek istediğini düşünüyor, inat devreye giriyor. Alan arkadaş da stem ediyor, bana poloya uygun diye sattın, uymuyor diye. Tartışma "uyar", "uygun, "takılabilir", takılamaz konusu üstünde kalıyor.

Konu bu değil ama. Üstünde durulması gereken durum bu :

Satıcı arkadaşın hatası var. Ürüne ait olmayan bir fotoğraf yollamış. Bu hatadan dolayı alıcı mağdur olmuş. Biri senin hatandan kaynaklı mağur oluyorsa, onu mağdur etmişsin demektir. Karşındakini mağdur ediyorsan, etik olan davranış karşındakinin mağduriyetini gidermektir.

Geriye kalan bütün muhabetler (takılır, takılmaz, takamadılar, gerçek fotosunu da gönderdim, günler sonra mı farketti, ben de mağdur oldum vs.) satıcının bilerek veya bilmeyerek hata yapıp alıcıyı mağdur ettiği gerçeğini değiştirmiyor.

Satıcı arkadaş belki hala hatasını anlamamıştır, kurnazlıktan değil de kendini hala haklı gördüğünden böyle davranıyordur da, adım adım gördüğümü yazıp, asıl olaya değinirsem hatasını farkedip düzeltebilir diye düşünüp, bunları yazdım.
    Hocam çok iyimser bakmışsın olaya ama gerçek maalesef senin gördüğün kadar toz pembe değil.

Konunun ilk mesajında sem2.2 yani alıcı Polo GTİ için yazmış mesajını.

Yani bu şuna benziyor sen subaru için 17' ve 5x114.3 jant arıyorsun adam var diyor sana 18' ve 5x112 jant gönderiyor.

Sonra da sen takamamışsın / uyduramamışsın diyor. Eğer sem2.2 ilanına polo gti için değil de gti'a uyacak bir cooler deseydi durum farklı olurdu.

.... için dediğin zaman o ifade bende kesinlik algısı oluşturur. Yukarıda verdiğim jant örneği gibi.

Satıcı için bu saatten sonra yapacak bişey yok, şu konuyu okuyan 100 kişi varsa 90 tanesi yarın bir gün bir ortamda denk gelse adam yerine koymaz.

İtibar/güven gibi soyut kavramlar zor kazanılır ama örnekte olduğu gibi 1000 TL gibi bir rakama da anında kaybedilir.

Satan kardeşin yaşı daha genç. Bizim yaşlara geldiğinde yaptığı hatayı anlar ama iş işten geçmiş olur.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu 20 sayfa olmuş hala satıcı arkadaşa bi nebze de olsa hak verebilen arkadaşlar var, şaşırıyorum.

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibretlik bir hikaye

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ondan sonra memleket neden bu halde diyorlar.
    1000tl için kişiliğini satanlar olduktan sonra daha bir süre burnumuz pislikten kurtulmaz bizim.
    yok arkadaş parasızlık flan da yok ortada herifin s3 ü var. vergisi kadar parayı çıkartıp veremiyor türlü türlü taklalar sağdan soldan kıvırtmalar.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında koray karaman yatalak bi hastaydı . holdik ise en yakın arkadaşı ismail abiydi , coler gece evine giren hırsızdı. tam net seçemiyordu o yüzden...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray Karaman arkadaşımız Google da ünlü oldu 1000TL için.
    bence stratejik yaklaştı olaya.

SEO çalışması yaptırsa 1000TL den fazla verirdi.

her mesajınıza Koray Karaman yazın, Google da birinci sıraya oynar bu konu

Hadi bakalım,
    yeni kampanya

KORAY KARAMAN

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google çok tehlikeli bir duruma geldi.artık herkez google bakıyor ne arıyorsa.valla geçen aylarda asansör'de bir muhabbete denk geldim.konu tam bu noktaya geldi.asansördeki kızlar konuşuyor arkadaş ortamında bir çocukla tanışmış adını soy adını öğrenmiş sosyal medya hesaplarına ulaşmak için falan google yazmış.devamını bilmiyorum inmem gerekti

yani devir internet polis bile hemen google açıyor bakıyor.arkadaş için büyük sıkıntı oldu.sanırım bir inat uğruna arkadaş ortamında bu duruma geldi.gerek yoktu tmm abicim olmuyormuş gönder ürünü yanlız bende şuan o kadar nakit yok 1 hafta sonra yatırsam parayı olurmu derdin karşı tarafda hayır demezdi tabi (bence)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

TanerErbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray Karaman arkadaşımız Google da ünlü oldu 1000TL için.
    bence stratejik yaklaştı olaya.

SEO çalışması yaptırsa 1000TL den fazla verirdi.

her mesajınıza Koray Karaman yazın, Google da birinci sıraya oynar bu konu

Hadi bakalım,
    yeni kampanya

KORAY KARAMAN

Makarayi bulmussun

Alinti yapincada oluyormu
    Polo GTI owner

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasin yeni aldigi s3 400+hp imis diye duydum allah daha cok versin gozumuz yok da. Bu muhabbetleri buraya getirmeseydi keske.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler