hala bu arkadaşın neyini savunuyorlar çok merak ediyorum o 1000 lirayı aralarında bölüştüler falan mı?
Arkdaşın ürüne ait olduğunu söylediği ilk fotoğraf zaten temsili, sahibinden com a hf series polo yazın başka bir satıcının fotoğrafları.
sem2.2, arkdaşın gönderdiği fotoğrafların birinin altında mavi hortumlar intercoolera ait değil demiş, o resmi tam olarak açıp koysana şuraya
Arkadaş bildiğin farklı ürün göndermiş
3 saattir konudayım satan lavuğa fena ayar oldum ya delikanlı gibi pm atıp adresini versin ben alıcıyı temsil amaçlı fazla canını yakmadan gidip konuşacağım
Tek soru soracağım attığı int. Fotosuyla gelenin neden aynı olmadığı , eğer kendini kurtaracak cevabı yoksa 350z'min 19" jantlarına oturtacağım onu , 3 jant boşta kalmasın sadece onu değil , onu savunan 3 kişiyi daha
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Gecmis olsun.
Bende bu siteden herkesle gozum kapali ticaret yaparim. Cunku forum bir topluluk bir aile ortamidir. Ozellikle burasi . Ama bazen yas tahta ister istemez cikiyor. Tekrar gecmis olsun, sakin ve duzgun uslubu icinde konu sahibine tesekkur ederim.
TR - B13
Vallahi tam şamarlık ben söyliyim![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Her iki arkadaşıda hiç tanımam ama birazcık aklı mantığı olan herkes satıcının tamamen çakallık yaptığını anlar kelime oyunlarıyla kimseyi kandıramazsın kardeşim o para sana helal değil çıkar biryerlerden buna emin ol. Alıcı arkadaş gerçekten sakin ve aklı selim davranıyor tebrik ederim.
Satıcı Arkadaşın konuşmaları yazdıkları birtek banamı Çin malı samsung u orjinal diye satan arkadaşı anımsattı??
Birincisi 3000lira cumlesini ben kullandim die ustume aliniyorum
Lan cumlesini bana mi kullandin ?
Ikincisi benim kast ettigim urun 3000 lira ikinci eli 1500 liradir genelde
Bu tarz urunlerin ustu hakkidir alti hesapli ama 1000 lira yarisindanda ucuz
Senin dedigin gibi sen 200bin liralik arabani 100bine vermezsin ya cok zor
Durumdasindir yada isin icinde is vardir anlatabildim mi?
Ayrica kimseyi savunmadigimi bilmeni isterim iki tarafida savunmuyorum
..::PASSATURBO1::..
isterseniz noterden vekalette gönderebilirim... şaka bir yana allah büyük bi yerde HAK yerini bulur bulacaktır ... teşekkürler şimdiden tekrar
))
kesinlikle aynı dusuncedeyim. yorumunuz için tesekkurler...
bunu bilip anlasın. kimse saf salak değil. bazen tutukluluk yapıyor sadece. arabasını da baskasına çakmaya calısmıs o arakdasımzı da yazdı. Ders alsın bence. yarın bir gün daha büyük ters insanlara denk gelebilirsayıp sövüp çakallık yapmaktan kolay birşey yok.ama yemin billah zamanım olsa kalkıp oralara kadar gelirdim. herşey oyununa göre koray kardesımız de rahat olsun o yüzden . kendileri çözüldü ''dolandırıcı '' diyormusum güya. ben demedim kendileri dediler
![]()
bolt on polo gti için hf series coolerı 2000 liraya yarın kargolattırabilirim isterseniz. sizin yazdıgınız gibi hesap yaparsak yarısından fazla para vermiş hatta 2. elde bile hesaplı olmamıs oluyor. bence bu konuyu tartısmanın hıc kimseye faydası yok. teşekkürler yorumlarınız için....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)