ilk cekilen resim 10 kanal, kargodan cıkan malzeme 15 kanal. dusundurucu olmasına ragmen atla arabanla gel istanbula arkadas taktırsın olmadı ?
ilk cekilen resim 10 kanal, kargodan cıkan malzeme 15 kanal. dusundurucu olmasına ragmen atla arabanla gel istanbula arkadas taktırsın olmadı ?
Belki adam Fabia'sının orasını burasını kesti de polo'ya uyacak olanı kendi arabasına taktı. Bunu nereden bileceğiz?
Şu fotoğrafları görüp de hala satıcıyı savunanlar benim gözümde tamamen şakşakçıdan öte değil.
Anlamayanlar için ben madde madde durumu özetleyeyim.
-Alıcı bolt-on cooler arıyorum demiş./ Satıcı elimde var demiş. (Yanlış. Elinde bolt-on cooler yok.)
-Alıcı whatsapp konuşmalarında bolt-on değil mi demiş./ Satıcı bolt-on demiş. (Yanlış.)
-Alıcı fotoğraflarını istemiş bakmış./ Satıcı yollayacağı ürünün fotoğrafını göndermiş. (Yanlış. Fotoğrafını çektiği ile yolladığı ürünün bir kere kanal sayıları tutmuyor.)
-Alıcı bu Polo git bolt-on cooler değil mi diyor. / Satıcı benim kankiler de aynısını kullandı diyor. (Kankisi universal olduğunu, bolt-on olmadığını doğruluyor.)
-Satıcı şimdi Fabia'dan sökülen şey Polo gti için bolt-on olur mu Allah aşkına diyor. Whatsapp'taki ile forumda yazan farklı kişiler değilse eğer kendiyle çelişiyor.
3000Liralik cooler i 11000 liraya almaya calismak kurnazliktir acimam
Saticida artik paraya ihtiyaci vardi galiba biraz kurnazlik yapmis
Aliciyida saticiyida tanimam umarim is tatliya baglanir ama
Bu konunun ozeti ava giden avlanir 3000 liralik cooler 1000 lira niye?
Dusunmek lazim bedava peynir sadece kapanda olur![]()
..::PASSATURBO1::..
bir özette sizden geldi ancak anlamamakta direnen bir arkadasımzı. sunu da sızın yazınız aracılıgı ile acıklayayım. kimsenin canına kastım yok . ben 1200 lıra ıcın de bu konuyu acmadım . 5 tl ıcın de bunu acardım. ama sunu iyi bilsin ki arkadas : benım paramla yedıgı ıctıgı haram. ister arkadaslarıyla cay ıcsın ıster bar pavyon gezsin , isterse hayır yapsın ....Umarım ben nasıl zarar gördüysem kendi de kendi malından görür. kendi heveside kursagında kalır. yol yordam bilen insanlarız . özrünü diler , önce coolerını gönderirim hatta bakar eder sonra paramı yatırır. nasıl geldiyse daha korunaklı kargolarım hattaemin olsun ürün geldıgınden daha temiz. sildim sıcacık evde yatıyor
![]()
bir başka özette sizden . iyi niyet olmadıgı garantilenmiş oldu böylece bu özetle . teşekkürler
Ürünlerin farklı olması zaten konumuz . ancak ben arkadasa sunu da söyledim ve yazdım da. eger bu cooler işimi görse, yani arabanın ırzına geçmeden monte edebiliyor olsam herkesten cok ben istiyorum arabaya takmayı. ancak arabanın ırzına geçmeden maalesef mümkün değil.Öğrendğim kadarıyla polo veya cupraya uyan bolt on dısındakı diğer hf serisinden ( bana attıgı fotograflarda siyah poloya takılı olan cooler ) 4 çizgi daha büyük. yani şöyle diyeyim ilk attıgı fotograf bolt on olan cooler , sonraki attıgı sıyah poloya montaj olan baska , bana gönderdiği ürün hepsinden büyük. cooler cizgilerinden rahatlıkla anlasılıyor.
Bu isin anca cozumu soyle olur uzatmaktansa
Satici aliciya bir odeme plani cikarir ve odeyebilecegi tarihte oder
Satici ayipli yada yanlis mal bile satmis olsa aradan zaman gecmis
Eger durust satici ise geri alir fakat odeme icin aninda odeme beklemek de adaletsizlik olur
Adam senin bunu arabana takip deneyip memnun kalip tamamdir kardesim dieyene kadar
Senin verdigin parayi belki iade etmek ister die bekletmek zorunda mi
Kaldi ki paraya ihtiyaci olmazsa nie satsin?
..::PASSATURBO1::..
vallahi ben USA satış fiyatı 750 USD olan bir oil cooler ı gayet de uyguna aldım siteden, arkadaşımız 'abi ben hiç kullanmadım, motor yemiş bir araçtan mı çıktı emin ol bilmiyorum' dedi, ben de malı bu şekilde kabul ettiğimi söyledim, gayet de düzgün çıktı... sonuçta 2. el alıyorsun, alan bu riski biliyor satan sadece dürüst davranacak hepsi bu...
daha artık bu kadar acıklayıcı özetten sonra konu ne hal alacak meraktayım. elinize sağlık![]()
0'I SU ANDA 2000 TL YE TEMİN EDEBİLİRİM İSTERSENİZfiyat bana makul geldi . art niyetli düşünmek iş işten geçtikten sonra geliyor insanın aklına . değerli yorumlarınız için teşekkürler
3000 tl lik malın 2. eli kaç para olacakmış ya onu anlayamadım ben. 200.000 tl lik aracın 2. eli 140 ediyor misal çakal mıyız lan hepimiz? Adam gibi mantıklı yorum yapın. Milyon çingen pazarlığı ile araba almaya calışıyo burada herkes.
Arkadaşınızı dostunuzu savunacaksınız tabii ama bununda bi adabı var.
Yeri gelir 700-800 ede alirsiniz ne demek 3000 liralik mali 1100 liraya alirsan kazigi haketmis olursun![]()
Abicim konu çok sapıyor farkındayız hepimiz. herkesten sadece objektif olmasını bekliyorum. sen haklısın demesini değil. ama umarım okuyan cevaplana yazmaya değer bulan herkes empati yaparak düşünüyordur. kendi egomu tatmin etme peşinde de değilim . basımdan gecen olayı foruma üye olan HERKES biraz daha dikkatli olsun da canı sıkılmasın diye actım. ağzı olan maalesef konusuyor . hemde cokteşekkürler
kesınlıkle haklısınız. ben bogazına yapısacak degılım . hatta cocuga 2 3 gune ayarla kendını bu iş böyle çözulur bile dedim. ama dedıgı laf benım gerı almamı kafandan bi sil ona göre konus demek oldu. ben malına daha iyi baktım emin olsun . göndereyim ürününün hattta bu işten anlayan birinin yanında , garajında açılsın, sonra paramı göndersin . hemen paramı ver hemen al ürününün diyen olmadı ki . halden anlayan insanlarız en azından ben öyleyim diyebilirim . ben ona süre de teklif ettim ancak dediğim gibi niyet önemli niyet![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)