User Tag List

Sayfa 2/33 İlkİlk 123412 ... SonSon
616 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üst düzey yöneticiyim 1k liram yok

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz cooleri başka bir yerde taktırmayı düşündünüz mü hiç?

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamını okudum.
    Çok takıldığım bir yer oldu. Alırken baktırsaydın kardeşim demiş seri numarası olayına. Ya adam inanmış güvenmiş söz var ortada. Ne bileyim bana çok uzak mevzular. Cidden her şeyi sıfır almak lazım. Geçmiş olsun satış sonrası muhabbetler cidden çok basit geldi bana.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni kimse yanlış anlamasın ama 21 yaşındaki çocuk nerde üst düzey yöneticiymiş? Evinin salonun da holdingçilik mi oynuyormuş? Bırak 1000 liralık cooler'i, ben kendi arabamı satarken bile karşı tarafa söylediğim laf; " kardeşim memnun kalmazsan, dediğimin dışında birşey çıkarsa getir bir hafta içinde vereyim paranı" oluyor. Ufacık çocuğun yaptığı pozlara bak. PEH!

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müsait olduğum bir zamanda gereken yazılacaktır ekran görüntüleriyle birlikte. İsim soyisim telefon numarası ile ilgili buraya gereksiz konu açılması mahkemede görüşülecektir. İyi akşamlar herkese.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fabia ya olan o büyüklükteki cooler vag grubunda 1.4tsi larda bi Fabia ya bi de A3 ve Golf e olur. Ne Rocco ya ne polo ya ne de İbiza ya olmaz. Oldurmasına oldurursun ama bayaa bi kesip biçersin ya da olmadı Sadık gibi tampon dışına takarsın.
    Koray konusuna gelince şaşırmadım. Bende Fabiayı almadan önce bana mesaj attı buradan abi arabayı satıyorum istersen bakarsın anlaşırız die. Arabayı göstermeden önce yazdıkları abi araba kız gibi hiç bi hatası yok stg2 vs. Namistayn coilover var DV var şu teyp var DV var egzoz var diye. Telefonda mesajlarda parçaları çıkaracaktı bazılarını vs anlaştık fiyatta. Bana da abi ben arabama çok iyi baktım arabamı çok seviyorum arada görmek istesem görebilir miyim dedi. Ben de araba senin sorun yok alır gidersin geri getirirsin dedim. Araba maslak a bi geldi aboo. Yaw insan arabayı bi yıkatır yani. İçi felaket köpek bağlasan durmaz. Teybi oturtamamışlar yarısı dışarıda duruyor. Sözde coilover var araba zıplaya zıplaya gidio dandirik yay takılmış gibi. Allah için araba da boya yok ama tavan dahil boyanması gerek. Her parçasında ezik var. Ön kaputta ezik sanki biri baltayla dalmışta alttan çekiçlenmiş gibi. Sol iki kapı üzerinden paletli dozer geçmiş çizilmemiş te boyanmasın diye düzeltilmiş gibi ondülin olmuş. Boya takıntım allahtan yok. Dedim Koray ben bu arabayı bu halde bu fiyata almam dedim. Ya boyatiim boyacı burada fiyat söylesin fiyattan düşelim ya da sen boyat getir ben aliim dedim. Tavan dahil boyat benim sıkıntım yok alırım dedim. Yok abi ben arabamdan memnunum böyle dedi buraya kadar geldim taa bahçelievlerden dedi. Dedim bu şekilde geleceğini bilseydim gelme derdim zaten dedim. Eve dönerken de yolda beyaz fabiayı aldım. Yanımda bacanakla Candan vardı. Benden fazla onlar sinirlendi. Böyle iş mi olur abi diye.
    O nedenle hiç şaşırmadım.
    IN BOOST WE TRUST

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müsait olduğum bir zamanda gereken yazılacaktır ekran görüntüleriyle birlikte. İsim soyisim telefon numarası ile ilgili buraya gereksiz konu açılması mahkemede görüşülecektir. İyi akşamlar herkese.
    Kardeş seni tanımam etmem olaya objektif bakıyorumda böyle bir olayda mahkemeye versen de yapılanlar ortada . Fotoğraflarla belgelenmiş. Ayıplı/hatalı/ yanlış mal göndermişsin. Neye dayanarak savunacaksın. Bir kişi daha senden sıkıntı yaşadığını belirtmiş. Demek ki var bu işte bişey. Tanımam seni yanlış anlama.

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sattığı malzemenin arkasında duramıyorsan satma arkadaşım.Adam anlatmış sana derdini olmadığını belirtmiş . sen yokuşa sürmüssün, niye milleti zor durumda bırakıyosun adam nakit avans çekmiş ihtiyaçini gidermiş senin . sende kartından çek ne olcak ? Kredi çektin diye paran mı yok eş dostan borç al öde zor değil.

Japan16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S.a konuyu okurken koray isimli arkadasi gorunce cok sasirdim zira kendisinden dv almistim bundan bir bucuk iki ay once.ayni sekilde arabam yatiyor sokuyorum demisti.dv yi arkadasin arabaya almistik sikintisiz kullaniyor simdi kendisi

Bu konuya gelirsek attigi coolerla gonderdigi arasinda bi fark goremedim.dolandiricilik gibi buyuk bi suclama yapmak yerine baska biyere gidip taktirmaniz daha makbul olmaz miydi ? Kendisini tanimam etmem ama dolandirici diyerek bu kadar ifsa etmek bi insani hic dogru degil hatta yanlis sorunlar bile dogurabilir bence.

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Yanlış Anlamayında; Adamın ad ve soyadıyla dolandırıcılık diye başlık açılıyo adam sattığı malın da arkasında duruyo.. sattıktan sonra onay geliyo, üzerinden zaman geçiyo vs...

Ben 2 sini de tanımam kişilerin 2sine de allah kolaylık versin ama boş yapıosunuz güldürmeyin..
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence satici bir odeme plani sunsun ve geri alsin, bi tonbkredim var yonetici vs degilim ama 1000lira sattigi mali ayni sekilde almak icin buyuk bir para degil

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iki tarafta hatalı bence
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayıp birşey gerçekten ne diyim bilemedim insanın kendine laf ettirmemesi lazım bunun için.
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. Gerçekten alışveriş yapmak, hele ki farklı şehirlerden, çok zor oluyor. Yanlış anlaşılma oluyor, taraflardan birinin art niyeti oluyor bir daha toparlaması gerçekten herkesin harcı değil.

Benim merak ettiğim bir şey var. Bu arkadaş sıfır alıp 500km kullanmış değil mi? Universal bir üründe Hf series yazar mı ki? Bu arkadaş o yazıyı kendisi mi yapmış universal bir cooler alıp yoksa hf series bir universal cooler mı?
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garip olan, keyfe keder diye satılık diyip , cooler ı sattıktan hemen sonra a3 ü alması
    geçmiş olsun dostum, umarım halledebilirsin sorununu..
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üşenmedim okudum. SS lar daki konuşmalar gayet açık.

Sana gönderileceği belirtilen ürün ile gelenin alakası yok. Kaldı ki kesme/ biçme olmadan kullanacağınız bir ürün aramışsın ve öyle olduğunu sanarak almışsın. Evet montaj zamanı konusunda gecikmişsin ama bu ürünün kusurlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca arkadaşın sana attığı ekran alıntısı da da yazan kişi universal olduğunu belirtmiş. Ben satıcı da iyi niyet göremedim.
    Tak çalıştır şeklinde bir ürün istenirken kesme biçme ile oturacak ürün satmanın iyi niyeti olmaz. En güzeli oluyorsa elden almak ya da eş dost'a aldırmak. Yazık olmuş.
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde yakın bir arkadaşıma , yakın zamanda buna benzer bir olay geldi başına
    Bize söylenen egzantirikle bize verilen egzantirik farklı çıktı...
    10 defa biz mi yanlış taktı diye ayar yapıldı söküldü takıldı
    Çoğu yer bu yüzden yalama oldu ve sökülen takılan yerlerin mesneti şaştı
    10 defa git gel yollarda bir sürü ekstra masraflar yapıldı
    Satan arkadaşa söyledik durumu , satan arkadaşta ona bu malı sat diyene söylemiş (normalde malın esas sahibi muhattab alınmaması gerekiyor olsa bile neyse dedik)
    Olay kollandı budaklandı iyice
    Küçümsediğimden değil ama alt tarafı 1300 TL lik egzantriğin parası verilmeyecek diye 40 takla atıldı
    Ana tema para olunca milletin gözü dönüyor.
    Hak ve adaletten bahseden tipler bir anda kendinden geçiyor.
    Ne pis insanlar olduk böyle ?
    Haram ne zamandır normal bir davranış haline geldi ?
    Adamız diye kafa rahat geziniyorlar ortada birde ....
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo gti dan s3 e geçecek ve sana gönderdiği hatalı ürünün parasını veremeyecek kadar parasızmıymış ? Bıraksın bu işleri.komik..
    Alıntı skyhigh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o coolerın poloya olma ihtimali yok kesip biçmekte hoş olmaz harbiden ayrıca iki cooler arasında dağlar kadar fark var
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyi geçtimde parasının olmayışı komik geldi bana
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaman olarak geciktigin icin almayabilir bence. Sonucta adam o parayi aldi ve sen onayi verdin malzeme gelince. Sonrasinda harcamis olabilir.. Ama vicdanen rahat edilir mi orasi tartisilir.
    Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla Şimdi 2 Tarafta da Hata Var ama Asıl Hata Sizde Gibi Görünüyor.. Madem Cooler Alıcaksın ÖLç Biç, Ona göre al.. Satan kişi de Üstünden Zaman Geçmiş Diyo O Süreyi Kısa Tutsaydın iyi olurdu sanki..

Üründe Sıkıntı, Delik, Çatlak Patlak yoksa koy satılığa uğraştığına değmez..
    Alıntı Japan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S.a konuyu okurken koray isimli arkadasi gorunce cok sasirdim zira kendisinden dv almistim bundan bir bucuk iki ay once.ayni sekilde arabam yatiyor sokuyorum demisti.dv yi arkadasin arabaya almistik sikintisiz kullaniyor simdi kendisi

Bu konuya gelirsek attigi coolerla gonderdigi arasinda bi fark goremedim.dolandiricilik gibi buyuk bi suclama yapmak yerine baska biyere gidip taktirmaniz daha makbul olmaz miydi ? Kendisini tanimam etmem ama dolandirici diyerek bu kadar ifsa etmek bi insani hic dogru degil hatta yanlis sorunlar bile dogurabilir bence.
    değerli dostum cok sanslı oldugunuzu öncelikle belirtmek isterim. resimleri iyi incelerseniz sadece yazılar aynı . coolerın çizgisine bakarsanız boyutları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. kişi sizin arkadasınız mı bilemiyorum fakat ben kimseye dolandırıcıdır bu demiyorum . bu sıfatı yakıstıran sizsiniz gariptir ki ben sadece basımdan gecen bir olayı siz değerli arkadaslarımla paylasmakta olan gariban alıs-veris adabını bilmeyen bir kişiyim yapmayın nolur yahu konuyu bir daha okumanızı tavsiye ederim. kelimeler gerçekten cok anlamlı . hayırlı akşamlar dilerim
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş seni tanımam etmem olaya objektif bakıyorumda böyle bir olayda mahkemeye versen de yapılanlar ortada . Fotoğraflarla belgelenmiş. Ayıplı/hatalı/ yanlış mal göndermişsin. Neye dayanarak savunacaksın. Bir kişi daha senden sıkıntı yaşadığını belirtmiş. Demek ki var bu işte bişey. Tanımam seni yanlış anlama.
    izleyici olarak katılmanızı öneririm. baya güleriz gibi geliyor ))))
    dediğim gibi değerli kardeşim . ben sadece sana hakkımı helal etmiyorum . yazdıklarımda burada bulunmaktadır. görüşmek üzere

Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler Yanlış Anlamayında; Adamın ad ve soyadıyla dolandırıcılık diye başlık açılıyo adam sattığı malın da arkasında duruyo.. sattıktan sonra onay geliyo, üzerinden zaman geçiyo vs...

Ben 2 sini de tanımam kişilerin 2sine de allah kolaylık versin ama boş yapıosunuz güldürmeyin..
    valla kardesım ben dolandırıcı dıye bır konu acmadım . yanlıs bır konuya mı odaklandınız . ben basımdan gecen olayları resımlerı ıle bırlıkte anlattım. bu arakdasa bu sıfatı siz yazdınız . isterseniz tekrar okuyun. dolandırıcı diye bir kelime geçmişmi güldürmeyin yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstteki postları yanlıslıkla cevapladım kusura bakmayın. biraz acemilik var her konuda . diğer arkadaslara tek tek müsait bir zamanda seve seve cevap verebilirim ancak az cok herşeyin özeti yazılanlarda mevcuttur. saygılar iyi akşamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsim soyisim, fotoğrafa kadar burda paylaşıp dolandırıcı demiyorum yazmışsın. Buraya bu şekilde lanse ettiğin için gerekli işlemler başlatılmıştır. Ürünü sana dediğim gibi yolluyorum üzerinde çizik bile yok sıfır gibi , ürünü teslim alıp bana teşekkürlerini iletiyorsun arasından kaç gün geçiyor montajcım oturtamadı diyorsun. Sonra da ürünü benden geri almamı bekliyorsun. Ben sattığım ürünün arkasındayım herkes arkadaşın attığı fotoğraflara detaylı bakabilir. Göndermediği fotoğrafları da ben paylaşacağım. İyi akşamlar

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsim soyisim, fotoğrafa kadar burda paylaşıp dolandırıcı demiyorum yazmışsın. Buraya bu şekilde lanse ettiğin için gerekli işlemler başlatılmıştır. Ürünü sana dediğim gibi yolluyorum üzerinde çizik bile yok sıfır gibi , ürünü teslim alıp bana teşekkürlerini iletiyorsun arasından kaç gün geçiyor montajcım oturtamadı diyorsun. Sonra da ürünü benden geri almamı bekliyorsun. Ben sattığım ürünün arkasındayım herkes arkadaşın attığı fotoğraflara detaylı bakabilir. Göndermediği fotoğrafları da ben paylaşacağım. İyi akşamlar

sorun şurda senin gönderdiğin ürün polo gti için mi ? Yoksa Universal mi ? Arkadaş üstüne basa basa bolt-on ürün mü gti için mi diye sana sormuş... Eğer gönderdiğin ürün gti içinse bolt-on sa konuyu açan arkadaş hatalı.. Ama eğer bu ürün üniversal se yani gti için özel üretilmiş değil se sen hatalısın bu kadar basit... "Ya gti a da olur " diye birşey yok... Arkadaş ilk yazdıklarından beri gti için birebir uyumlu intercooler aradıgını zaten belirtmiş.. Oraya 1 cm bile büyük gelse gti için bolt on değil demektir ... ve bu durumda geri alman gerekir..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Şirzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustam hiçmi hiç ihtimali yok takılmasının koç egzoza bi götür derim istersen bence ne yapar eder nevzat usta takar ama bilemedim daha önce hiç aracıma cooler takmadığım için montaj nasıl oluyo falan
    JUST A DRİVE...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bir kez daha burada yazıyorum anlaman ıcın ıstersen mektup da atabilirim cunkü bir türlü anlayamıyorsun . ben sadece basımdan gecenlerı yazdım bak bakalım dolandırıcı dıyormuyum demıyormuyum . o sıfatı arkadasların veya okuyanlar yakıstırdıysa benım problemım yok . bana fotografını attıgın ürün ve gönderdıgın ürün farklı. gönderdıgın ürün büyük. polo gti için uygun ürün değil bak bir daha söylüyorum büyük büyük BÜÜÜÜÜÜÜÜYYYYYÜÜÜÜÜÜÜKKKKKK UUUYYYMUUUYOOOORRRRR POLO GTİ İÇİN DEEEEĞİİİLLLLL . ne zamandan beri kibar olup tesekkur etmek suc oldu. ürün elime ulastı insan gibi sana sag ol dedik. bilseydim ben bunun büyük oldugunu kardesım sag ol istediğimden büüyüğünü göndermişssin seneye de giyerim mi demeliydim ? koraycım değerli kardeşim ben sana sövmeyide bilirdim. ama kişiliğim gereği bunu kendime yakıştıramadıgım için sadece HAKKIMI HELAL ETMİYORUM MİSLİ MİSLİ CIKSIN DEDİM VE YAZDIM. bu kadar terbiyesizliğin üzerine hala küfür etmiyorum dikkatini çekerim. herşey kuralına göre oynanıyor rahat ol . herhangi bir telefon da yazmıyor bu arada bu notu da al istersen yanlış dava açma neyse diğer resimleri de paylas da görelim . bende merakla takip ediyorum . ankara soguk zaten dışarıda yapacak bir şey yok .eee coolerı da takıp yazılımı da dogru düzgün yapamadık . en güzeli bilgisayar basında seni beklemek ... heee gelirsen ankara gişelerinde de karşılayabilirim seni. bu da benden sana abi kıyağı HADİ BAKALIM .

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu acan arladas dogru yazmis. Resmi paylasilan ile gonderilen cooler farkli. Ayrica gec dondun gibi bir bahanede olamaz adam uymuyor demis. Cooleri geri alirsin bakarsin, gonderdigin gibi duruyorsa(gercekten kullanilmamissa) parasini geri gonderirsin olur biter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun şurda senin gönderdiğin ürün polo gti için mi ? Yoksa Universal mi ? Arkadaş üstüne basa basa bolt-on ürün mü gti için mi diye sana sormuş... Eğer gönderdiğin ürün gti içinse bolt-on sa konuyu açan arkadaş hatalı.. Ama eğer bu ürün üniversal se yani gti için özel üretilmiş değil se sen hatalısın bu kadar basit... "Ya gti a da olur " diye birşey yok... Arkadaş ilk yazdıklarından beri gti için birebir uyumlu intercooler aradıgını zaten belirtmiş.. Oraya 1 cm bile büyük gelse gti için bolt on değil demektir ... ve bu durumda geri alman gerekir..

Akıl var mantık var intercoolerın fabia rsten çıktığını biliyor ve bende Polo gti için uyumlu olduğunu söylüyorum. Söylediklerimin arkasındayım sadece Polo gti için üretilen bir cooler olsa fabia rs ten çıkıyor her şey ortada. Ben Polo gti için uyumlu olduğunu söyledim ki bunun hala arkasındayım Polo gtide kullanan arkadaşım da var. *** atmak çok kolay. Dolandırıcı demedim diyorsan bu şekilde mağdurmuşsun gibi konu açmıcaksın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler