Merhabalar
konuyu ben bastan okudum ve bazi olaylara aciklik getirmek isterim
Distribitörü oldugum markanin bu sekilde dile gelmesini hic hos olmamis
Bastan belirtmek isterim
HG-Motorsport Türkiye distribitörü sadece ve sadece BENIM
Benim ortagim yok ve olmucakta
konuya gelince
Malesef Universal olan bir cooleri Polo GTI/Ibiza Cupra diye satmislar.
Burda bir ard niyet varmi yoksa satan arkadas yanlis bilgilendirildigi icin, ürünü o sekilde satti bilmiyorum. Ama aracina takmis ve cikartip satmis.
Bunu satan arkadasi savunmak icin kesinlikle yazmiyorum,
her iki tarafi da tanimiyorum
Burda art niyet var yok diyemem
Diger taraftan alan arkadasi da tanimamakla beraber, madem beni taniyorsun, telefon numaram herkezde var, Ankara Bayim olan Hakan abiyi taniyor, niye bastan sormamis olurmu olmazmi diye. Hakan abi bilmiyorsa bile o gün nasil bana whattsapptan resimi yolladi, bende birkac saniye icersinde cevap verdigim gibi, Hakan abiden destek almadin?
Sonucta bir ürün hakkinda bilgi sahibi olmak zorunda degilsin, arastirmasini yaparsin. Bunu kesinlikle suclama olarak algilama
bu ürün UNIVERSAL bir üründür
Polo/cupra icin olan Ürün budur
konunun ilk sayfalarinda resmi olan Orjinal ve HF-Series Polo/Cupra uyumlu resimin orjinal ile karsilastirma resimlerini tekradan yüklüyorum
Burda da Universal Coolerin resimi tekradan
resimlerden anlasilcagina göre Universal ve Polo GTI cooler birbirinden farkli
Konuyu özetlersek
Satilan ürün (bilincli veya bilincsiz) vaad edilen ürün degil.
Alan bilmiyorsa, satanda bundan faydalanarak yanlis ürünü vermemeli. Yanlismi verdi, o zaman parasini iade edip, eger o alirken yanlis yönlendirilmisse, aldigi kisiye yönlenmesi gerekmekte
bu benim fikrim.
Konunun Ürünle ve marka ile ilgili bir sikinti degil, üründe yanlis yönlendirmekten kaynaklandigi bir olaydir
sürçü lisan ettiysek affola