User Tag List

Sayfa 12/33 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
616 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi kendime diyorum ki ah keşke s3'ü aldığı arkadaşta buna orjinal diye çakma s3'ü geçirseydi aklı başına gelirdi o zaman.
    bugun olmasa da yarın kesin karşısına cıkacaktır. daha şimdiye kadar rahat nefes alabilen görmedim . beklemedeyiz....
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya nolur 3000 TL lik cooler ı 1200 tl ye alırsan böyle olur diyip alıcıyı suçlamayın. bende zamanında eşşek gibi para verip aldığım malzemeleri gayet uyguna sattım. kimsedende gık çıkmadı ulan bunun ederi budur neden bu fiyata satıyorsun diye. Kim neye göre belirliyor fiyatı ?

Açık net satıçı başka foto gönderiyor cooler budur diye, alıcıda ok alıyorum diyor. Kargoya verdin mi diye sorulunca, üstü başı kapanmış kargoya verilecek halinin fotosu atıp güven tazeleniyor. coolerı alıcı teslim alınca ustasında götürmeden ne bilsin arabanın üstüne olup olmayacağını ? ustaya gidiliyor ve cooler ın büyük olduğu görülüyor. bitti gitti. adam dediği fotosunu gönderdiği malı satmamış !

Daha ne haklı görüyorsunuz 21 yaşında kendi odasının yöneticiliğini yapan satıcıyı ?
    özet geçtiğiniz için ve yorumunuz için teşekkürler ...

Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle durumlarda aslında en çok koyan şey hayallerle oynanması. Biriktirip denkleştirip, çoluğin çocuğun rızkından kesip de kenara attığın parayla bişeyler yapmaya çalışıyorsun şu memlekette.. Sonra herşey hayaller bitiyor.
    değerli kardeşim... heves bir kere kaçtı mı gerisi fasa fiso oluyor maalesef. dediğim gibi cok cok büyük bir para değil ama insanı sarsıyor ki en azından beni sarstı cunku yazılım vs hersey kaldı . neyse vardır bi hayır diyelim. yorumunuz için tesekkurler....

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 sayfa olmus,degısen bırsey yok.(arada sacma yorumlar harıc)
    Insan bu dunyada ısmıyle yasar. Yaptıgı ıs-evlendıgı kadı-sahıp oldugu cocuk-kullandıgı araba-sıctıgı ***-katıldıgı organızasyon vs vs... Yanı bu ısım soy ısımle hayatımızı gecırırız,ızlerımızı bırakırırız.Hatalarımızla sevaplarımızla...
    Ama hala bu lekeyı ıcıne sındırıyorsa,yapıcak bır sey yok. Karakter meselesı,elestremeyız. Her ınsanın oncelıklerı ve tarzı farklıdır.
    Gecmıs olsun.
    Bunun farkına varamayanlar olmasa böyle sorunlarda olmaz abi eminim. cok şükür ki bi şekilde ayıklanıyorlar ve ayıklanmaya devam edecekler. bir yerlerde yaptıkları ödettirilecektir. eminim. teşekkürler değerli yorumun için .

Alıntı crazydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sem2.2 geçmiş olsun yalnız dikkatimi çekti iyi sabır varmış sende.
    temenniniz için teşekkürler. maalesef sabırlı olmaktan baska care yok . sövüyorum ama içimden
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olculerde ve ozelliklerde intercooler ihtiyaci olan yok mudur ? Alan arkadasin magduriyeti aramizda en azindan giderilmis olur.
    düşünceniz için teşekkür ederim. satılıklar bölümüne konu açtım. umarım işine yarayacak birine nasip olur. benim yüzümü güldüremedi umarım baskasının yüzünü güldür.
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha bu arada şu mesaj en bomba mesajlar arasına girer. fotosunu paylaşmak hakkaten yakışırmı diyenden tut kendiside laf etmiş ama gel görki takipçi kasmak için tanımadığı etmediği kişilerinde kendisi takip etmesi için ismini cismini yazmaktan çekinmemiş.

Takibe takip ! +200 TL ile bir büyük cooler almak istermisiniz ? sayfamıza bekleriz ===> en uymayan coolerlar burada
    Adam ünlü oldu ve üstüne para kazandı... bence bizlere tesekkur etmeli yorumunuz için teşekkürler...

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım üst düzey yönetici arkadaşın hukuk departmanı haftasonu kapalı olduğu için açıklamalar gecikiyor...
    sordugumuz sorulara cevap yok , yarına az kaldı . departman iş başına

Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alanı da Satanıda tanımam etmem.. ilk başta alan arkadaşa 2nizde de hata var dedim ukala bi tavır sergiledi bende o tavra göre başına gelenin az bile olduğunu belirttim.. bazı çok bilmiş lalloşlar boş mevzuu yaptı..

Satan kişiye al malını geri yolla parasını dedim o tavırla olmaz deyince çekildim ve sonucu bekliyorum..
    değerli arkadasım... sanıyorum bir yanlıs anlasılma var. Uslubumun yanlıs anlamıs olabilirsin. ortak arkadaslarımız varmıs tanıyormussun. umarım bir gün tanısır bu yanlıs anlamayı gideririz . sağ ol takibin için..
    Cevap: Mrb
    Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı
    Kardeşim benden sana bi tavsiye, bu cooler'a hiçbir işlem yapıladıysa kesilip biçilmediyse aynen senin gönderdiğin gibiyse geri al, koy bi köşeye elbet geri satarsın.. şurda şu kadar stres yaşadığına değecek bişey değil bundan emin ol.. dilersen ben Opel garage hakan abiye'de pazartesi sorarım cooler'ın durumunu işlem yapılmadıysa hiç uğraşma..

Haa ben olsam bu kadar ukala bi tarza yaparmıydım, orası o anki kafamın güzelliğine bağlı.. ama siktir et gönder parasını gitsin..

Yemin ediyorum sırf bu yüzden ve coolerın uyumlu olmasından geri almayı düşünmüyorum. Yoksa 1000 tl için böyle bir olaya değmez. Ama istediğini alamıcak bir insanı karalamak bu kadar kolay değil

Satan kişiyle aramızda geçen konuşma..
    ben diyecek söz bulamıyorum . koray efendinin dediğine göre istediğimi alamayacakmısım . yahu sesli güldüm valllahi billahi . bi yerde denk geliriz umarım kendisiyle. eger konuyu okumuyorsa iletirseniz sevinirim ...
    Konu ilk açıldığında ad soyad fotoğraf vs vardı başlıkta.. ya şimdi çok uzun be abi ben sana neyi nası anlatıyım.. konuya çok geriden gelip arap atı misali öne çıkıyosun
    Beyler MEvzuunun Çıkış Noktası Satıcı Kişinin Dava Edicem Demesi Üzerine 1 - 2 Boş Muhabbet ! Ad Soyad Telefon vs Verildiği için Boş konuşmayın dedim, Semih'de Kelime yaptı ben dolandırdı demedim sen kullandın o lafı diye bende yürüdüm ordan

1.si Adam Ankara'da, Takıldığı Çoğu Kişi Samimi Arkadaşım, Gittiği Garaj bilindik yer vs vs.. Adamla ters düşecek bi durumum yok.. Nası olduysa konu yürüdü bende devam ettim..

tekraar ediyorum . ben oyunu kuralına göre oynuyorum. umarım daha fazla yanlıs anlamazsın bizleri ... burada da anlasmazlık cıkarmaya luzum yok . konu baska yerlere sapıyor cunku . neyse sağlıcakla kalman dileğimle....

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alanı da Satanıda tanımam etmem.. ilk başta alan arkadaşa 2nizde de hata var dedim ukala bi tavır sergiledi bende o tavra göre başına gelenin az bile olduğunu belirttim.. bazı çok bilmiş lalloşlar boş mevzuu yaptı..

Satan kişiye al malını geri yolla parasını dedim o tavırla olmaz deyince çekildim ve sonucu bekliyorum..
    konu sahibi kesinlikle yanlış anlamasın konuyu saptırmaya çalışmıyorum fakat tek bi sorum var bu arkadaşa
    acaba lalloş diye bahsettiğin adamların kaçının yüzüne bu ifadeyi söyleyebilirsin bunu merak ediyorum ?
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartal burak, alıcı arkdsın ukalalıgını nedense senden baska fark eden yok.
    3. Veya 4.sayfadakı yorumların birinde, al coolerı nereye nası sıgdırıyosan sıgdır gibi itici bi kelime,
    Yine arkasından gelen anlamsız mesajlarınla yeterınce üzerinde ilgi topladın.
    Dikkat edersen farklı üyelerden msjlarına alıntı yapılıp yaptgn olumsuz msjları bi şekilde belirtilmeye calısıyor.
    Bide hakaret içeren msjla kendi safını zaten belli ediyosun..

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu bunu bilmem de benim ağzım yandı. Büyük konuşmak istemem ama ben bu saatten sonra görmediğim şeyi almam. Görsem de ikinci else almam.
    Benim de ağzım yandı. Bilenler hatırlayanlar vardır... volan hikayesi.
    volanı senin için saklıyorum yatağımın altında.. (bazada)
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağol RedSun...
    Bi ara uğrayıp birlikte inceleriz o volanı

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1400lü rakamdan 1100e düşüp, 1100e veriyim ihtiyacım yok benimden, kuruş param yok a hızlı geçiş.

Ben birine ufak bir miktar borçlansam uyku düzenim bozulur, milletteki genişlik çok acayip.
    Instagram: mutusgarage

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fikrin, konuya bakış açın ve konu ile alakalı yorumun zerre umrumda değil ama bu kahvehane ağızlı halin buraya göre değil. Bir ay sonra aklın başına gelirse dönersin yok düzelmezsen burda seni barındırmam. Geri gelme kardeş. Dingonun ahırı değil burası !!!
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TanerErbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar

konuyu ben bastan okudum ve bazi olaylara aciklik getirmek isterim

Distribitörü oldugum markanin bu sekilde dile gelmesini hic hos olmamis

Bastan belirtmek isterim

HG-Motorsport Türkiye distribitörü sadece ve sadece BENIM

Benim ortagim yok ve olmucakta

konuya gelince

Malesef Universal olan bir cooleri Polo GTI/Ibiza Cupra diye satmislar.

Burda bir ard niyet varmi yoksa satan arkadas yanlis bilgilendirildigi icin, ürünü o sekilde satti bilmiyorum. Ama aracina takmis ve cikartip satmis.

Bunu satan arkadasi savunmak icin kesinlikle yazmiyorum, her iki tarafi da tanimiyorum

Burda art niyet var yok diyemem

Diger taraftan alan arkadasi da tanimamakla beraber, madem beni taniyorsun, telefon numaram herkezde var, Ankara Bayim olan Hakan abiyi taniyor, niye bastan sormamis olurmu olmazmi diye. Hakan abi bilmiyorsa bile o gün nasil bana whattsapptan resimi yolladi, bende birkac saniye icersinde cevap verdigim gibi, Hakan abiden destek almadin?

Sonucta bir ürün hakkinda bilgi sahibi olmak zorunda degilsin, arastirmasini yaparsin. Bunu kesinlikle suclama olarak algilama

bu ürün UNIVERSAL bir üründür

Polo/cupra icin olan Ürün budur

konunun ilk sayfalarinda resmi olan Orjinal ve HF-Series Polo/Cupra uyumlu resimin orjinal ile karsilastirma resimlerini tekradan yüklüyorum

Burda da Universal Coolerin resimi tekradan

resimlerden anlasilcagina göre Universal ve Polo GTI cooler birbirinden farkli

Konuyu özetlersek

Satilan ürün (bilincli veya bilincsiz) vaad edilen ürün degil.
    Alan bilmiyorsa, satanda bundan faydalanarak yanlis ürünü vermemeli. Yanlismi verdi, o zaman parasini iade edip, eger o alirken yanlis yönlendirilmisse, aldigi kisiye yönlenmesi gerekmekte

bu benim fikrim.

Konunun Ürünle ve marka ile ilgili bir sikinti degil, üründe yanlis yönlendirmekten kaynaklandigi bir olaydir

sürçü lisan ettiysek affola
    Polo GTI owner

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala idrak edilmeyen bir konu var, ben satarken Bolt on ürün demedim Polo gti uyumlu dedim hala arkasındayım İstanbul'a gelsin montajını ben yaptırıcam.2.si cooler fotoğraflarını yollarken Ender abiden (hf Türkiye distribitörü) aldığım fotoğrafı kullandım hatta ona da yazdım orjinal araç üstündeki coolerla arasındaki boyut farkını gör diye çekildi o yüzden atıyorum dedim. Eğer universal ürünü Bolt on diye satma niyetim olsaydı coolerın kendi aracım üzerindeyken olan fotoğraflarını atmazdım. Ürünü Onur diye arkadaşım kargoladı ve kargolamadan önce fotoğraflarını da çekip yolladı. Ne kimsenin s3e biniyor ürünü geri alamıyor mu deme Hakkı var ne de bariyere patlatırım vs tarzı konuşma hakkı var. Ben konuyu davalık ettim o şekilde tehdit içerikli mesajlar da dahil. Olayın başından beri geçen olaylarının tümünün ekran görüntüleri de var. Hala dediğimin arkasındayım sattığım ürün Polo gti uyumlu ( Bolt on diye satmadım). Ne kimsenin dostluğuna ne de düşmanlığına ihtiyacım var umarım hepinizle bir gün yüz yüze tanışma şansımız olur. Diyeceklerim bu kadar herkese iyi günler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TanerErbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar

konuyu ben bastan okudum ve bazi olaylara aciklik getirmek isterim

Distribitörü oldugum markanin bu sekilde dile gelmesini hic hos olmamis

Bastan belirtmek isterim

HG-Motorsport Türkiye distribitörü sadece ve sadece BENIM

Benim ortagim yok ve olmucakta

konuya gelince

Malesef Universal olan bir cooleri Polo GTI/Ibiza Cupra diye satmislar.

Burda bir ard niyet varmi yoksa satan arkadas yanlis bilgilendirildigi icin, ürünü o sekilde satti bilmiyorum. Ama aracina takmis ve cikartip satmis.

Bunu satan arkadasi savunmak icin kesinlikle yazmiyorum, her iki tarafi da tanimiyorum

Burda art niyet var yok diyemem

Diger taraftan alan arkadasi da tanimamakla beraber, madem beni taniyorsun, telefon numaram herkezde var, Ankara Bayim olan Hakan abiyi taniyor, niye bastan sormamis olurmu olmazmi diye. Hakan abi bilmiyorsa bile o gün nasil bana whattsapptan resimi yolladi, bende birkac saniye icersinde cevap verdigim gibi, Hakan abiden destek almadin?

Sonucta bir ürün hakkinda bilgi sahibi olmak zorunda degilsin, arastirmasini yaparsin. Bunu kesinlikle suclama olarak algilama

bu ürün UNIVERSAL bir üründür

Polo/cupra icin olan Ürün budur

konunun ilk sayfalarinda resmi olan Orjinal ve HF-Series Polo/Cupra uyumlu resimin orjinal ile karsilastirma resimlerini tekradan yüklüyorum

Burda da Universal Coolerin resimi tekradan

resimlerden anlasilcagina göre Universal ve Polo GTI cooler birbirinden farkli

Konuyu özetlersek

Satilan ürün (bilincli veya bilincsiz) vaad edilen ürün degil.
    Alan bilmiyorsa, satanda bundan faydalanarak yanlis ürünü vermemeli. Yanlismi verdi, o zaman parasini iade edip, eger o alirken yanlis yönlendirilmisse, aldigi kisiye yönlenmesi gerekmekte

bu benim fikrim.

Konunun Ürünle ve marka ile ilgili bir sikinti degil, üründe yanlis yönlendirmekten kaynaklandigi bir olaydir

sürçü lisan ettiysek affola
    taner abi , arkadas bana resım gönderrdıgınde bende gelen resmı hakan abıye attım. orj polo hf serisi coolerın oldugu resmı.senınde ılanlarında vs kullandıgın resım.. hakan abıde evet bu senın arabaya olan cooler dedı kı burası cok acık. sonra kendı arabasına takılı oldugu resmı gönderdı cooler tam bellı degıl. cocugun bıze ılk attıgı resım benım aradıgım urun, araabasından cıkarıp gonderdıgı cooler universal büyük cooler. vatandas hala senın ortagın olan engın dıye bırınden aldıgını ve poloya uygun oldugunu ıddıa edıyor. durum bu sekılde. bana zaten arabasının montaj halındekı 50 tane resmı ılk basta atsa bende gelen resımlerı hakan abıye gönderıp nedır ne degıldır bellı olurdu.çünkü garaja gittiğimde coolerı görür görmez hakan abi bu büyük olmaz dedi ve haklı cıktı. yanı sonuc olarak adam bize polonun coolerınnın resmını ı gönderdı bızzden onayı aldı. parayı yatırdık sonra aracından cıkardıgı unıversal cooler gonderdı.olayın özeti bu şekildedir. bana ilk resmı gönderdıgı ıcın ben ne serı numarası istedim ne baska birşey istedim. cunku urun ilk resımde ap acık ortada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki tarafta hatalı

özellikle malı alan kişi hatalı

babana güvenir gibi elalemden mal alırsan böyle olur

satan arkadaşda kelime oyunları var alana mustehak bence

iki tarafta hatalı helallik kısmı ahirete kalır

başkada birşey olmaz

bu kadar acı tecrubeden sonrada bir daha mal alırken daha uyanık ol.

bir arkadaşdan rica et gitsin mala baksın ölçüleri tutuyormu uyarmı diye teyit aldır yada arabanı getir taktır

burası yeni türkiye adam mikmek 2002 den beri SEVAP sen gelmiş satıcıya yok şöyle yok böyle

Allahım ya bu tarz konuları görünce kalbim daralıyor.

Kibrislardan bakmadan etmeden sirf ucuza buldun diye prca getirtip sonra gelen parcalarin agir kusurlu oldugunu gordugunde yadadigin psikolojiyi hatirliyor musun yigitcim ?

Ben iyi hatirliyorum. O gun o parcalari alirken senin nasil hic bir sucun yoktuysa ( guvenmek disinda) bu arkadasinda hic bir sucu yok.

Mal uygun degil adam olunacak geri iade alinacak para odenecek. Bu kadar basit.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala idrak edilmeyen bir konu var, ben satarken Bolt on ürün demedim Polo gti uyumlu dedim hala arkasındayım İstanbul'a gelsin montajını ben yaptırıcam.2.si cooler fotoğraflarını yollarken Ender abiden (hf Türkiye distribitörü) aldığım fotoğrafı kullandım hatta ona da yazdım orjinal araç üstündeki coolerla arasındaki boyut farkını gör diye çekildi o yüzden atıyorum dedim. Eğer universal ürünü Bolt on diye satma niyetim olsaydı coolerın kendi aracım üzerindeyken olan fotoğraflarını atmazdım. Ürünü Onur diye arkadaşım kargoladı ve kargolamadan önce fotoğraflarını da çekip yolladı. Ne kimsenin s3e biniyor ürünü geri alamıyor mu deme Hakkı var ne de bariyere patlatırım vs tarzı konuşma hakkı var. Ben konuyu davalık ettim o şekilde tehdit içerikli mesajlar da dahil. Olayın başından beri geçen olaylarının tümünün ekran görüntüleri de var. Hala dediğimin arkasındayım sattığım ürün Polo gti uyumlu ( Bolt on diye satmadım). Ne kimsenin dostluğuna ne de düşmanlığına ihtiyacım var umarım hepinizle bir gün yüz yüze tanışma şansımız olur. Diyeceklerim bu kadar herkese iyi günler.
    ya kardesım sen daha neyin bıdı bıdısındasın ? ben sana polo gti a uygun urun sordum mu ? sen bana ilk resmı gönderddin mi ? coller bu dedın mı ? parayı aldın mı ? sonra kocaman cooler gönderrdin mi ? sen sunu neden anlamıyorsun. senın bana attıgın cooler resmi ile gönderdiğin ürün farkılı !!!!FARRRKLIIIIIII ... NEYİN PEŞİNDE OLDUGUNU HALA ÇÖZEMEDİM . YA ÇOK YÜZSÜZSÜN YADA SAFSIN HİÇBİRŞEYDEN HABERİN YOK ... KALKMIS BANA BOLT ON DEDIN DEMEDİN KELİMESİ YAPIYORSUN. BU ÜRÜNÜ AMUDA DA KALKSAN POLOYA SIGDIRAMAZSIN ARABANIN IRZINA GEÇMEDİĞİN SÜRECE. SEN BANA POLONUN ORJ COOLER İLE HF NIN COOLERI OLAN FOTOGRAFI FAARKI GÖR DİYE ATTIN VE SONRA YAZIK BU ADAMA DAHA BÜYÜK GÖNDEREYİM İŞİ DAHA İYİ GÖRÜLSÜN DİYE Mİ KENDİ ARABANDAN CIKARDIGIN COOLERI GÖNDERDİN. Bİ YAPMA ALLAH AŞKINA YA . KİME NEREYE VERİYORSAN VER. DEDİĞİM GİBİ BUGUN YARIN İSTANBULA GELECEĞİM . BU İŞ BURADA BİTMEZ. HEE BİR DE KARGODAKİ RESMİNİ ATMISSIN . EVET YA ORADAN COK GÜZEL ANLASILIYOR BAŞKA ÜRÜN OLDUGU.
    CANIM KARDEŞİM HEPİMİZİ Bİ KENARA BIRAK BENİMLE YÜZ YÜZE TANISMA FIRSATIN OLSUN . SEN BUNU DİLE BUNU İSTE. İSTEDİĞİN GÖRÜNTÜLERİ AL HATTA ÇIKTISINI AL GELİNCE ÜZERİNDE GÖRÜŞÜRÜZ DAHA RAHAT . !!!!!!

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taner abi , arkadas bana resım gönderrdıgınde bende gelen resmı hakan abıye attım. orj polo hf serisi coolerın oldugu resmı.senınde ılanlarında vs kullandıgın resım.. hakan abıde evet bu senın arabaya olan cooler dedı kı burası cok acık. sonra kendı arabasına takılı oldugu resmı gönderdı cooler tam bellı degıl. cocugun bıze ılk attıgı resım benım aradıgım urun, araabasından cıkarıp gonderdıgı cooler universal büyük cooler. vatandas hala senın ortagın olan engın dıye bırınden aldıgını ve poloya uygun oldugunu ıddıa edıyor. durum bu sekılde. bana zaten arabasının montaj halındekı 50 tane resmı ılk basta atsa bende gelen resımlerı hakan abıye gönderıp nedır ne degıldır bellı olurdu.çünkü garaja gittiğimde coolerı görür görmez hakan abi bu büyük olmaz dedi ve haklı cıktı. yanı sonuc olarak adam bize polonun coolerınnın resmını ı gönderdı bızzden onayı aldı. parayı yatırdık sonra aracından cıkardıgı unıversal cooler gonderdı.olayın özeti bu şekildedir. bana ilk resmı gönderdıgı ıcın ben ne serı numarası istedim ne baska birşey istedim. cunku urun ilk resımde ap acık ortada.
    Havale yapmadan önce kendi aracımın montajdaki resmini atmamışım di mi?

http://www.4gp.tw/ba3s/1453712344558.jpg

http://www.4gp.tw/ba3s/1453712502624.jpg

http://www.4gp.tw/ba3s/1453712549790.jpg

Sana diyeceğim şey şu ki ürünü Bolt on diye sana sattığımı kanıtla ürünün 2 katı fiyatıyla senden geri alıcam. Başından beri kelime oyunlarıyla burda yalan dolan konuşuyorsun. Başka konuyu açtın arkanda duran kimse olmadı, moderatör konu başlığını değişti ordan yürümeye başladın isim karalıcaksın ya hani.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taner abi bilir kişi bu konumda haliyle.Taner abi bu cooler polo ya uymaz demişelr fakat arkadaş hala iddaa ediyor uyduğuna dair.böyle bişey mümkün mü ? (:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasım sitenin 10 da 9 u Satıcı hatalı diyor neyi anlamıyorsun gözünü seveyim . Ürünü alacaksın bu kadar basit . O an durumun olmaya bilir eyvallah ama adam gibide acıklarsın "Bak kardesim tamam değiştirelim ama suan durumum müsait degil bana biraz zaman ver " diyebilirsin veya bir cok sekli var bunun . Sen gelmiş dava ettim diyosun her sekilde haksız cıkacagıbı kör safiye gene biliyor
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem İyİ ahlaklisin, hoŞssun , dÜrÜstsÜn gÜzelsİn kiyaslamami İstİyorsun. O zaman araabanda takili olan ÜrÜn İle polo nun orj coolerinin yan yana oldugu resmİ gÖnderİrsİn bİzde senİn nİyetİnden ŞÜphe etmeyİz . Oldu o zaman herkes kiyaslasin dİye sordugu ÜrÜnÜ gÖnderİp baŞka ÜrÜn gÖndersİn . Var mi bÖyle bİr dÜnya . Amacin nedİr kardeŞİm. İnsani dİnden İmandan Çikartmak mi ? O para sana helal olmasin mİslİ mİslİ arabadan malindan mÜlkÜnden Çiksin . Temennİmde budur. Hadİ Şİmdİ nereye verİyorsan ver. Adresİmde bellİ gocunduysan gİŞelerde de karŞilarim senİ daha Önce de demİŞtİm . Ama bugun yarin İstanbuldayim bunu da bİl ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooler'ı bolt-on diyerek satmadıysan da panelin kesilmesi gerektiğini en baştan söylemeliydin, anlamayan adam olsa bile satın almazdı o zaman. En başta söylemen gereken şeyi ürünü gönderdikten sonra söylemişsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    havale yapmadan önce kendi aracımın montajdaki resmini atmamışım di mi?

http://www.4gp.tw/ba3s/1453712344558.jpg

http://www.4gp.tw/ba3s/1453712502624.jpg

http://www.4gp.tw/ba3s/1453712549790.jpg

sana diyeceğim şey şu ki ürünü bolt on diye sana sattığımı kanıtla ürünün 2 katı fiyatıyla senden geri alıcam. Başından beri kelime oyunlarıyla burda yalan dolan konuşuyorsun. Başka konuyu açtın arkanda duran kimse olmadı, moderatör konu başlığını değişti ordan yürümeye başladın isim karalıcaksın ya hani.
    oglum sen Şaka misin ? Sen post okumadin mi hİÇ ? Yalan dolan dİyordsun bak bakalim konusmalarin hemen hemen hepsİnİ yÜklemİŞİm. Burada 20 tane mesaj yazana kadar sunu cevapla . Neden bana İlk baska hf nin poloya uyan coolerini gÖnderdİn de sonradan baska malzeme gÖnderdİn bu bİr İkİncİsİ bana attigin ve yĞkledigin resimleri zaten ben yukledim merak etme korkma .adam gİbİ okuyor olsan anlarsin kİ bana attigin mpntaj fotografinda cooler ap acik bİle ortaada deĞİl. İŞİn acikcasi ben art niyetli dusunup kanallarini saymak da aklima gelmezdİ gelmemİŞtİ . ÇÜnkÜ bÖyle alenen dÜmen yapilacagi İnan aklimin ucundan geÇmezdİ . Daha kalkmis burada bidi bidi yapiyorsun . İlk Önce sayfalari yazilanlari tek tek oku canim kardeŞİm . Sonra da dİyecegİn mantikli bİr Şey varsa yaz . Zaten gÖrÜŞeceĞİz yÜz yÜze o zaman da saklayabİlİrsİn problem yok . Hadİ bakalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cooler'ı bolt-on diyerek satmadıysan da panelin kesilmesi gerektiğini en baştan söylemeliydin, anlamayan adam olsa bile satın almazdı o zaman. En başta söylemen gereken şeyi ürünü gönderdikten sonra söylemişsin.
    yahu abİ bende mİ sikinti vaar ? Ben mİ anlatamiyorum . Bİz anliyoruz sorunun nerede oldugunu adam anlamamakta israr edİyor . Artik tÜrkceden sÜphe etmeye basladim . İstedİĞİmİzİ anlatamiyor muyuz dİye. Bu arkadas disinda cogu kisi de anladi . Sorun arkdasta anlamiyor yaahu anlamiyor .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler