User Tag List

Sayfa 3/33 İlkİlk 1234513 ... SonSon
616 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun şurda senin gönderdiğin ürün polo gti için mi ? Yoksa Universal mi ? Arkadaş üstüne basa basa bolt-on ürün mü gti için mi diye sana sormuş... Eğer gönderdiğin ürün gti içinse bolt-on sa konuyu açan arkadaş hatalı.. Ama eğer bu ürün üniversal se yani gti için özel üretilmiş değil se sen hatalısın bu kadar basit... "Ya gti a da olur " diye birşey yok... Arkadaş ilk yazdıklarından beri gti için birebir uyumlu intercooler aradıgını zaten belirtmiş.. Oraya 1 cm bile büyük gelse gti için bolt on değil demektir ... ve bu durumda geri alman gerekir..
    maalesef bunu bi anlatamadım ben değerli arkadasım. ürün polo gti için değil. ürün üniversal bir intercooler. ben üniversal bir ürün istesem gider yaptırırım bile. ye da 500 600 e piyasada almayanı dövüyorlar. ben bolt on ürün diye arkadasla muhattap oluyorum . ama su an anlatamıyorum. seferberlik de başlatsak yok olmuyor. aynı kelimeler. sen bana tesekuur ettın de bilmem ne de kredı cekmıs de miş miş miş de muş muş muş ..... dediğim gibi zaten bolt on olmadıgı için bile bu iş iptal olabilir ki ben hadi biraz traslayım falan filan kurtarsını da kabul ediyorum . ama daha öncede yapılmıs bir işlemden öğrenmiş oldugum bir durum da sudur: traslansa dahi uyacak coolerdan 4 parmak daha büyük bir ürün var elimde. hayırlısı bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akıl var mantık var intercoolerın fabia rsten çıktığını biliyor ve bende Polo gti için uyumlu olduğunu söylüyorum. Söylediklerimin arkasındayım sadece Polo gti için üretilen bir cooler olsa fabia rs ten çıkıyor her şey ortada. Ben Polo gti için uyumlu olduğunu söyledim ki bunun hala arkasındayım Polo gtide kullanan arkadaşım da var. *** atmak çok kolay. Dolandırıcı demedim diyorsan bu şekilde mağdurmuşsun gibi konu açmıcaksın.
    ya kardesım sorun sende mi bilgisayarında mı gözlük mü kullanmıyorsun okumuyor musun ? sen bana ürün polo gti a göre diye gönderdin mi ? resmini atarken polo gti a uygun cooler resmi gönderdin mi ? daha neyin peşindesin. insanları kendine güldürüyorsun ? istersen coolerı sana hediye edeyim problem değil ama ben sana HAKKIMI PARAMI HELAL ETMİYORUM . bitti noktaa bak büyük büyük yazdım . yakınlaşıp oku hatta çıktı al odana falan as pardon holding duvarına ))

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sem2.2 sen kendini mi çok zeki sanıyosun yoksa forumu okuyanları mı aptal yerine koyuyosun anlamış değilim de kısacası sana geçmiş olsun.. al cooler'ı güle güle nereye nasıl sığdırırsan sığdır... kolay gelsin
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satış için atılan fotoğrafla gönderilen cooler arasında 5 satır büyüklük farkı var, nasıl oluyor da aynı ürünü gönderdim diyebiliyor acaba satıcı? alıcı ise bunu hemen farketmeliydi, en az 6-7 cm fark var... alıcı bu farkı baştan görmeyerek hata etmiş ama bu onu kötü niyetli yapmaz, satıcı hem fotoğrafını attığı malzemeyi yollamamış hem de uymayacağını bile bile gönderdiği malının arkasında durmamış...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo gti oluyorsa resmini atıp aydınlatsana insanları.Montaj yapılan ustanın telefonunu verip nasıl montaj yapıldığını ankaradaki garaja veya ustaya anlatsın.Ürünü satmışsın sonrasında çamura yatmak ayıptır kardeşim.Aynı şekilde kendine yapıldığını düşün parça toparlıyosun karttan para çekip karşıya yolluyorsun parça gönderilenden farklı, konuşulanlara uymuyor.Ki parçayı alan taraf işten anlamayan hiç araba görmemiş insan değil kesip biçince de uymuyor diyo (ben olsam bunu da kabul etmem) sen hala ben haklıyım karşımdaki haksız diyorsun.Durumun şuan müsait olmayabilir bir tarih verirsin hiç değilse o tarihte karşı taraf parasının geleceğini bilir.1000 lira iki taraf içinde büyük para değil.Umarım ara yolu çok uzamadan bulursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sem2.2 sen kendini mi çok zeki sanıyosun yoksa forumu okuyanları mı aptal yerine koyuyosun anlamış değilim de kısacası sana geçmiş olsun.. al cooler'ı güle güle nereye nasıl sığdırırsan sığdır... kolay gelsin
    Şükür aklım fikrim yerinde. Forumu okuyan arkadasların zekasıyla ilgili bir fikrimde yok açıkcası . kimseeyi aptal yerine de koymuyorum. sizden başka da böyle hisseden yoktur diye düşünüyorum .biraaz mantıklı kelimeler zorladı anlaşılan kimseye zorla da okutup yazdırmıyorum. herkes buraya dusuncesını yazıyor tıpkı sizin gibi. buna da doğal olarak saygı duyuyorum. temenniniz için teşekkürler. kendinize iyi bakın

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iki tarafta hatalı

özellikle malı alan kişi hatalı

babana güvenir gibi elalemden mal alırsan böyle olur

satan arkadaşda kelime oyunları var alana mustehak bence

iki tarafta hatalı helallik kısmı ahirete kalır

başkada birşey olmaz

bu kadar acı tecrubeden sonrada bir daha mal alırken daha uyanık ol.

bir arkadaşdan rica et gitsin mala baksın ölçüleri tutuyormu uyarmı diye teyit aldır yada arabanı getir taktır

burası yeni türkiye adam mikmek 2002 den beri SEVAP sen gelmiş satıcıya yok şöyle yok böyle

Allahım ya bu tarz konuları görünce kalbim daralıyor.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

zx6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun , malesef böyle kunduz gibi arkadaşlar hala var aramızda , sen sana yakışanı yapıp hakkını haram etmissin emin ol bir gün çıkar, ALLAH'ın adaleti yarına bırakırda yarına bırakmaz
    Farklı şehirden ürün almak cidden tehlikelii
    Bi değişiği benimde başıma geldi ne zaman böyle bi konu okusam sinir katsayım artıyor
    350z için 09 far ve stop aldım stoplardan birinin arkası çatlak çıktı
    Satana bi türlü kabul ettiremedik iyi konuştuk olmadı, semtine bi ufak ziyaret yapınca abi kusura bakma diyip geri aldı
    Audisinin plakasını aldım bigün yolda gazlarken denk gelirsek senin için döveceğim kardeşim merak etme
    Kawasaki zx6r
    Nissan 350Z
    The Beetle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satış için atılan fotoğrafla gönderilen cooler arasında 5 satır büyüklük farkı var, nasıl oluyor da aynı ürünü gönderdim diyebiliyor acaba satıcı? alıcı ise bunu hemen farketmeliydi, en az 6-7 cm fark var... alıcı bu farkı baştan görmeyerek hata etmiş ama bu onu kötü niyetli yapmaz, satıcı hem fotoğrafını attığı malzemeyi yollamamış hem de uymayacağını bile bile gönderdiği malının arkasında durmamış...
    Alıntı EmreYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo gti oluyorsa resmini atıp aydınlatsana insanları.Montaj yapılan ustanın telefonunu verip nasıl montaj yapıldığını ankaradaki garaja veya ustaya anlatsın.Ürünü satmışsın sonrasında çamura yatmak ayıptır kardeşim.Aynı şekilde kendine yapıldığını düşün parça toparlıyosun karttan para çekip karşıya yolluyorsun parça gönderilenden farklı, konuşulanlara uymuyor.Ki parçayı alan taraf işten anlamayan hiç araba görmemiş insan değil kesip biçince de uymuyor diyo (ben olsam bunu da kabul etmem) sen hala ben haklıyım karşımdaki haksız diyorsun.Durumun şuan müsait olmayabilir bir tarih verirsin hiç değilse o tarihte karşı taraf parasının geleceğini bilir.1000 lira iki taraf içinde büyük para değil.Umarım ara yolu çok uzamadan bulursunuz.
    ben montaj yapılan resımlerı bile istedim. montaj yapılacak garajı da az cok hherkes bılır tanır saygı duyar. ben al tak parça peşinde koşmamın nedeni arabamın ırzına geçmek istememem. doğal olarak bu paraları bu yuzden telafuz ediyoruzz kimse kimseyi kandırmasın. hf serisi cooler düne kadar yoktu . tsi lara bolt on oldugu ıcın bu urunler biraz daha pahalı. bende bilirim arabamın şasesini kesip egzozcuda 2 boru kaynattırım as 950 coolerı kullanmak . ama hata ettik işte bi kere

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki tarafta hatalı

başkada birşey olmaz

bir arkadaşdan rica et gitsin mala baksın ölçüleri tutuyormu uyarmı diye teyit aldır yada arabanı getir taktır

burası yeni türkiye adam mikmek 2002 den beri SEVAP sen gelmiş satıcıya yok şöyle yok böyle

her hata birşeyler öğretiyor. haklısınız . teşekkürler değerli yorumlarınız için saygılarımla

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığı düzelttim bu şekilde tam anlatılmış oldu sorun karşı taraftan açıklama bekliyoruz artık yaparsa.

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1200 tl'yi karttan çekip yollayan sonra da ağlayan sensin, kimi neyin nasıl zorladığı ortada..

Çekirdeğimi aldım forumu okumaya devam ediyorum saygılar..
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akıl var mantık var intercoolerın fabia rsten çıktığını biliyor ve bende Polo gti için uyumlu olduğunu söylüyorum. Söylediklerimin arkasındayım sadece Polo gti için üretilen bir cooler olsa fabia rs ten çıkıyor her şey ortada. Ben Polo gti için uyumlu olduğunu söyledim ki bunun hala arkasındayım Polo gtide kullanan arkadaşım da var. *** atmak çok kolay. Dolandırıcı demedim diyorsan bu şekilde mağdurmuşsun gibi konu açmıcaksın.
    Kardeş şunu açıkla senin poloda kullanan var diye gösterdiğin resimdeki intercooler ile gönderdiğin intercooler aynı değil birisi boy olarak 2 katı nerdeyse. Sonra akılvar mantık var demişsin bizde forumda burada akıl var mantık var 2 resim aynı değil diyoruz.

Bunu açıklar mıısn?

Senin ürün bu dediğin resim:

Adama gelen ürün resmi:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zx6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun , malesef böyle kunduz gibi arkadaşlar hala var aramızda , sen sana yakışanı yapıp hakkını haram etmissin emin ol bir gün çıkar, ALLAH'ın adaleti yarına bırakırda yarına bırakmaz
    Farklı şehirden ürün almak cidden tehlikelii
    Bi değişiği benimde başıma geldi ne zaman böyle bi konu okusam sinir katsayım artıyor
    350z için 09 far ve stop aldım stoplardan birinin arkası çatlak çıktı
    Satana bi türlü kabul ettiremedik iyi konuştuk olmadı, semtine bi ufak ziyaret yapınca abi kusura bakma diyip geri aldı
    Audisinin plakasını aldım bigün yolda gazlarken denk gelirsek senin için döveceğim kardeşim merak etme

Çıkacagından hiç şüphem yok .Eminim ki olur olmadık bir yerde karşısına cıkacaktır. Şunu da sizin yazınız aracılıgı ile açıklamıs bulunayım. Amacım; bu arkadas veya bu arkadas gibi yarın bir gün çakallık peşinde koşacak olanlara ufak da olsa bir uyarı. belki bir nebze şunlara gözü takılır da ders alırlar. Yaşları genç veya yaşlı hiç fark etmez. karakterini kendin düzeltemiyorsan yarın bir gün başkası zorla , seve seve düzelttirir. Tıpkı sizin gibi. Şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlığı düzelttim bu şekilde tam anlatılmış oldu sorun karşı taraftan açıklama bekliyoruz artık yaparsa.
    teşekkür ederim

Japan16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşın dediği gibi fabia rsten çıkan bi cooler nasıl sadece Polo gti için üretilmiş olur bunun bir mantığı var mı? Daha fazla insanların ismini lekelemeye çalışma bence adam ürünün arkasında durmuş sen uyduramamışsın diye o kadar süre sonra geri alacak değil. Ha almıyor diye de böyle lekeleyemezsin ayıptır bin lira madem para degil bu kadar ugrasmaya deger mi diye dusunuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki tarafta hatalı

başkada birşey olmaz

Hacı insanlara güvenmek hiç biryerde suç değildir. Sırf iyi niyetlisin diye kimse seni s*kemez kusura bakma. Şu günümüzde iyi niyet bulmak gerçekten zor ama sırf insanlık yaptı diye bir kişinin s*kilmesi onu suçlu yapmamalı.

Hırsızın hiç mi suçu yok atasözü bunun için kullanımış işte.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok komik gerçekten

resmi gonderilen ürün ile alıcının eline geçen ürün aynı değil

ustune uyumlu olduğu idda ediliyor , olmadığı net hala daha olur deniyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1200 tl'yi karttan çekip yollayan sonra da ağlayan sensin, kimi neyin nasıl zorladığı ortada..

Çekirdeğimi aldım forumu okumaya devam ediyorum saygılar..
    Şükür ağlayan eden yok . Gülümseyerek takip ediyorum sayenizde emin olun amacınızın ne oldugunu da çözebilmiş değilim. eğer bir prim almıyorsanız sevinmenize bir luzum da göremedim. neyse 3 5 de size göndereyim kola da alın yanına kredi kartımdan çekeceğiim yine söz mutlu olun diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Urun satanin yancilari da piyasaya cikti, hayirli olsun.. Bu forumdan ogrendigim sey, illa sehirdisindan birsey alacaksam orada yasayan bir tanidigim gormeden hicbir sey almam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu bunu bilmem de benim ağzım yandı. Büyük konuşmak istemem ama ben bu saatten sonra görmediğim şeyi almam. Görsem de ikinci else almam.
    Benim de ağzım yandı. Bilenler hatırlayanlar vardır... volan hikayesi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler