User Tag List

Sayfa 9/33 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
616 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *Ürünü gönderen kişi bahsettiği nitelikte ürün göndermemiştir.

*Alıcı ısrarla Polo Gti için uygunluğunu sormuş ve "olur onayı" ile ürünü satın almıştır.

*Alıcının bilmem kaç ay sonra ürünü aracına taktırmaya gitmesi sorun teşkil etmez. Uygun olmadığı o gün anlaşılmıştır. Sonuçta daha zamanaşımına var baya bi süre.

*Satıcının yapması gereken tek şey ürünü iade alıp ürünün karşılığında aldığı 1.200,00- TL'yi geri ödemektir.

*Satıcı mahkemeye gideceğini belirtmiş de; alıcı burada başından geçeni anlatmış. Kendisine alıcı değil birkaç forum üyesi başka sıfatlar takmış. Dolayısıyla alıcıya dava falan açacağından bahsetmiş. Eğer ki dava açılırsa zaten satıcının haksız çıkacağı ortadadır.

*Bir Avukat olarak satıcıya tavsiyem bu işi davalık falan etmeden ürünü iade alıp parasını iade etsin adamın. Satıcı şu anda tamamen haksız pozisyonda çünkü. Alıcı iade için dava açarsa ürünü zaten dava sonunda iade edip parasını yasal faiziyle alacağı gibi; mahkeme masrafları ve alıcının avukat masrafını da satıcı çeker. Yani aldığı paranın 3 katı bir para çıkar cebinden. o 3 katı para için de bindiği arabasına haciz koyulur-yakalama çıkarılır-ihale ile yok parasına sattırılır-tahsilat yapılır.

Nacizane tavsiyem; para ne zaman ödenecekse ona göre bir tarih verilsin; 2 tarafın da mütabık kaldığı bir şekilde ürün ve para iade edilsin.

bu tarz satış konularını es geçmeden bızı bu şekılde bılgılendırırsenız çok sevınırız..

hatta 'forum avukatı' gıbı moderatorluk verılırse forumda bu tarz konuların bıteceğıne ınanıorm, bıtmesede yapılan yanlışlıklarda haklı olan kışı mağdur olmamış olur..

bıde bılmedığım ıçın soruyorum, bu tarz davalara oncu olma şansınız yok mu? yanı nasıl olsa masrafınızı karşı taraftan alabılıyorsunuz hemde arkadaşa yardımcı olmuş olursunuz, ış yoğunluğunuz ne durumdadır yada bu ışler benm dedğım kadar kolaymıdır bılmıorm ama kendı fıkrımı merak edıp sorma gereğı duydum..

alıcı arkadaş oyunu kuralına gore oynuyor ve sakınlığınden dolayı kendısını tebrık edıorm, herkesın belırtığı gıbı bende belırtmek ıstıorm ıkı tarafıda tanımam bu tarz konularada yazma taraftarı deılm ama arkadaşın motor ustası yada ıntercooler ustası olması gerekmiyor bı urunu gormuştur pazarlığını yapar alır kımse kımsenın kafasına sılah dayamıo zorla sattırmıo 100'e de verır 3000'e de verır burda sorun yok pazarlıkta anlaşmışlar satış başlamış, alıcı bahsedılen urun ıçın o fıyatı verıo urun denıldığı gıbı deılse alıcı tartışmaksızın haklıdır, olaya duz mantıkla bakalım detayları ıncelememıze tartışmamıza gerek yok obur turlu olursa yazılıp çızılecek konuşulacak çok şey olur ve bır sonuca varılmaz olayın kısaca ozetı budur..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki bazi insanlar artik 1000 tl yi geri vermiyimde adim cikarsa ciksin kivamina geldi guzel

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş sen nası bir satıcısın Allah aşkına izah etsene. gönderdiğin fotoyla gelen ürün arasındaki farkı 3 yaşındaki bebe anlar.neyi savunuyosun hala.hiç mi Allah korkunuzda yok sizin. 1000 tl 1200 tl belki o adama bişey kaybettirmez belki ama sen ? Getir kardeşim polo gti lı bi arkadaşını madem kazalıdır aracın belkı falan demişsin ya hani. al ustanıda gelsin bakalım oturtabılıyor mu ? Bi de vag grubuna biniyosun . Ya olur ya da olmaz. Bu işin oluru falan yok kesip biçilicek kadar olsa firma polo gti ürünü diye satmaz bunu.belli ki başka bi araca ait neyin falanını filanını yapıyosun hala. Allah tan bana denk gelmedi böyle bir alışveriş. Heralde bu arkadaşımız gibi gülüp geçmezdim ben. Umarım çözersiniz mevzuyu aranızda . Bence daha fazla yokuş yapma. Malının arkasında duran adam gider haklısın yanlış mal göndermişim der. Kmse sana r yaptın diye k*cıyla gülmez . helal olsun der geçer. Allah ıslah etsın

burock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyrun resmin acık hali budur. sonradan dikkat etmeme ragmen burada da kanal sayısı sayılmıyor tam. gercı ben art nıyetlı dusunmedım hıc o yuzden iş işten gectıkten sonra çizgileri saymak aklıma geldi . bazen basireti baglanıyor insanın cogu forum konularında bunu daha acı sekılde gördük.
    Arkadaşım zaten ilk fotoğraftaki cooler ile bu fotoğraftaki cooler ın farkını anlamak için farklı açılardan fotoğraf koyması lazımdı ki arkadaş burada uyanıklığa yatmış kendince, cooler ın giriş çıkışları ( bu linkte var HF Series Polo 1,4 GTI Intercooler - ) 90 derece silikon hortumları bile almazdın.
    Umarım çözersin geçmişolsun

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fotoğrafını yolladığın üründen farklı bir ürün yoklayacaksın, sonra utanmadan buraya gelip konuşacaksın.. Pişkinliğin sözlük anlamı bu olsa gerek..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akıl var mantık var intercoolerın fabia rsten çıktığını biliyor ve bende Polo gti için uyumlu olduğunu söylüyorum. Söylediklerimin arkasındayım sadece Polo gti için üretilen bir cooler olsa fabia rs ten çıkıyor her şey ortada. Ben Polo gti için uyumlu olduğunu söyledim ki bunun hala arkasındayım Polo gtide kullanan arkadaşım da var. *** atmak çok kolay. Dolandırıcı demedim diyorsan bu şekilde mağdurmuşsun gibi konu açmıcaksın.
    Sen orda pişkinlik yapmışsın biraz.. adam sana customı demiş cevap vermemişsin... Custom istemediği belli adamın... fabia rs mabia rs önemli değil bolt onlar aynı marka grubunun diğer araçlarınada uyabilir fabia - polo - cupra vs gibi... O şekilde uyumlu oldugunu düşünmüştür arkadaşta doğal olarak... Sen de emin değilsen "ABİ BEN SANA TAM ÖLÇÜSÜNÜ GÖNDEREYİM Bİ KONTROL ETTİR YANLIŞ OLMASIN EMİN DEĞİLİM" demen lazımdı... Ve uymamış... Buda olabilir ama sen "uyumlu" dediysen ve uymuyorsa geri alacaksın bu kadar basit... "UYUMLU" diyen sensin çünkü.. Benim anladığım bu ürün gti için bolton olmasa bile universal olsa bile " UYSA BU ADAM BUNU ÜRÜNÜ ALACAK"... ama uymuyor abi 50 kere mi söylemek lazım.Ha o arkadaşında hatası var ben olsam "get" açtırırdım sahibinden den uyarsa yatırırdım paranı uymadı geri gönderirdim ürünü... Sana güvenmiş hata etmiş.. alışveriş bitmiş.. Ama biraz gurur sahibi biraz insanlık sahibi birisi ürünü geri alırdı... Gerekirse ufak bi miktar gönderir gerisinide önümüzdeki ay göndericem zordayım vs der o şekilde hallederdi..." BENİ BİDAHA RAHATSIZ ETME KARDEŞ" demezdi.... Yanlış yapmışsın bu kadar basit ve dönemiyorsun yanlışından... Dön güzel kardeşim ürünü geri al kusura bakma de insanlık yap... Hepimiz hata yaparız neler yapmadık ki... Yanlışın neresinden dönersen kardır.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler Ben ne Satanı ne de Alanı Tanımam Bana Boş Yapmayın.. 100'den fazla adamla bu forumdan ticaretim oldu hala da devam ediyo çoğuyla daha 1 tanesiyle 1 kelime problem yaşamadım.. iş biraz titizlikle alakalı.. cooler'ı takan usta boş bi adam değil, madem ustan da var sor, ölç , ona göre karşı taraftan da ölçüleriyle vs foto al ki işin sağlam olsun.. haa kırık çatlak patlak kaynak vs çıkar o ayrı o zaman istediğini söyle..

Alan arkadaş çok acemice davranmış ben onu söylüyorum, içinizden bi kaçınız satanı savunuyo diye düşünüyo.. herşeyden önce tabiiki kendi memleketimde olanı savunurum da savunulacak yan bırakmıyo..
    Bu tarz düşünüp bu kafayla gidersen seninde konunu acarlar merak etme.
    İlk 2-3 sayfada satıcıdan daha cok giderlisin dostum.
    Satıcının attıgı resımle kargoda gönderdiği ürünü görmüyosun herhalde.
    Alıcının ne cakallıgı var burda.

Gecmıs sayfalarda seven7 nin cok güzel bi acıklaması var tekrar bi göz at bnce

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hastasıyım bu tarz konulara genel ilerleyiş

-1. satıcı haklı/haksız sikayetnini carsaf carsaf resimleriyle en ince detayı yazmasına karsı afallayan satıcının,

-2.ve en güzel kısım suclanan kısmın daimi R si ve abuk subuk savunmaları öncesinde; klasik yersen taktıgıyle mahkemeye veriyorum geyiyiği, su cakma note 3 konusundada yazmıştım burayada yazim nolur ak benide ver
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *Ürünü gönderen kişi bahsettiği nitelikte ürün göndermemiştir.

*Alıcı ısrarla Polo Gti için uygunluğunu sormuş ve "olur onayı" ile ürünü satın almıştır.

*Alıcının bilmem kaç ay sonra ürünü aracına taktırmaya gitmesi sorun teşkil etmez. Uygun olmadığı o gün anlaşılmıştır. Sonuçta daha zamanaşımına var baya bi süre.

*Satıcının yapması gereken tek şey ürünü iade alıp ürünün karşılığında aldığı 1.200,00- TL'yi geri ödemektir.

*Satıcı mahkemeye gideceğini belirtmiş de; alıcı burada başından geçeni anlatmış. Kendisine alıcı değil birkaç forum üyesi başka sıfatlar takmış. Dolayısıyla alıcıya dava falan açacağından bahsetmiş. Eğer ki dava açılırsa zaten satıcının haksız çıkacağı ortadadır.

*Bir Avukat olarak satıcıya tavsiyem bu işi davalık falan etmeden ürünü iade alıp parasını iade etsin adamın. Satıcı şu anda tamamen haksız pozisyonda çünkü. Alıcı iade için dava açarsa ürünü zaten dava sonunda iade edip parasını yasal faiziyle alacağı gibi; mahkeme masrafları ve alıcının avukat masrafını da satıcı çeker. Yani aldığı paranın 3 katı bir para çıkar cebinden. o 3 katı para için de bindiği arabasına haciz koyulur-yakalama çıkarılır-ihale ile yok parasına sattırılır-tahsilat yapılır.

Nacizane tavsiyem; para ne zaman ödenecekse ona göre bir tarih verilsin; 2 tarafın da mütabık kaldığı bir şekilde ürün ve para iade edilsin.
    Unutmamak lazım ki bu forum alım/satım sitesi amaçlı değil o yüzden yönetimin koyduğu ilan kuralları dışında alıcı ve satıcı taraf arasında mesafeli sözleşme yok, yönetimi bağlayacak bir durum da yok.

Bahsettiğin yasa ve durum sahibinden.com gibi alım/satım sitelerinde geçerli bildiğim kadarıyla da 15 günlük bir süreç var, yazın tel sattım mesela hoparlörünün ömrü bitmiş o masraf ettiği miktarı arkadaşa geri eft yaptım, diğer türlü get ile aldığı için telefonu iade etse benden kesilen ücret vb derken 200 tl zararım olacaktı durduk yere misalen.

Garantili / iade olabiliteli işlem yapılmak isteniyorsa mesafeli sözleşme kullanan bir alım/satım sitesi üzerinden 3 kuruş fazla olsun kafam rahat olsun şeklinde alışveriş yapılmalı veya sıfır ürüne yönelmeli diye düşünüyorum.

2000 yerine 1200 e aldı arkadaş ama belki maliyeti ona 4000 tl olacak, bu da bir derstir. Yoğurdu üfleyerek yemeyi herkes öğrenmeli.

Satıcı arkadaşa ise sözüm yok, vaad edilen ürün ile gönderilen ürün yarı yarıya farklı boyutlarda..

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben alicida tek kusur goruyorum oda mal geldiginde direk anlamasi gerekirdi, mal bu degil gibi ama bu durum saticinin yaptigi yanlisi degistirmez
    Keske herkes masum ve iyi ahlakli olsa.
    Gecen sokakta gariban cocuk kalem satiyodu aldim 1 tl ye , 2 dk sonra geldi yanima abi k bakma ben sana bozuk kalemi verdim galiba al yenisini yada parani veriyim diye.

Olay bir sirketin yoneticisi olup iyi arabalara binmek degil olay durust olmak hataliysaniz kabullenmek bunu yaparsaniz sirketin yonetiminde degil emin olun basinda olursunuz.
    Elleme Sekelesin...

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boylelerini oyle bi hale sokacaksin ki koprude su bile satamayacak
    Yapabilecegi en buyuk aktivite sivi tuketimi olacak
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arsızın götüne kazığı sokmuşlar "anam bu çatırtı nerden geliyo"demiş...
    Ulan adamı dolandır sonra ifşa ediyo diye "gerekli işlem bıdı bıdı" diye atar gider yap

İsim soyisim fotoğraf diyip 2 kere instagram adresi paylaşmak ?
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...t=#post7631158
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...t=#post7714076
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en bayıldığım kısmıda işi yaptıktan sonra avukatım var mahkemelerde süründürecem geyiği. E çocukta haklı mahkemeler haklıyı değil haksızı koruyor bu ülkede. Evine hırsız giriyor elinde silah var öldürüyorsun suçlu sen oluyorsun. Elindeki silah oyuncakmış.
    En güzel lafta Allah görüyor. Dün ben yazdıktan sonra da bana telefondan yazını kaldır dedi. Yalan mı dedim değil ama helalleştik ayrılırken dedi. Konu araba konusu değil senin yazdığına bak diyor ona göre alakasızmış. Bana kız gibi araba dedin diye direk notere gidip alsaydım anlamadan ne olacaktı dedim. Hala konu araba konusu değil dedi. Sonra da Allah görüyor dedi. Allah ı neden karıştırırlar anlamıyorum. Her boku ye sonra Allah görüyor. Şu demek sen kazığı yedin ama Allah görüyor ben hesabını veririm sen kazıkla devam et demek.
    IN BOOST WE TRUST

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MustafaCam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ Sem2.2 ben bunca olaya rağmen sakin kalıp ağzınızdan yanlış bir kelime, küfür vb. çıkmadığı için tebrik ediyorum cidden sabırlı insanmışsınız. Allah beterinden korusun olur böyle şeyler dicem ama durumda gayet açık umarım hak yerini bulur , tekrar geçmiş olsun
    Güzel temenniniz ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim ...

Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    derler yavrum derler, polo'yada olur derler fabia'yada olur derler

Alıntı RC'ON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay spor gazetsi, ulan nasıl bir genişlikse artık.
    S..... et takma kafana kardeş, iyi tarafından bakmayı dene.
    Sonuçta sevap almış oldun, sayende forumca bir insan daha tanımış olduk...
    Evet kesinlikle haklısınız. Benim başıma geldi yarın bir gün sizi de bulmasın diye bu kadar uğraş verip yazıya dökmüş bulunmaktayım. ama bir kaç arkadasa bu bile cok gelmiş yorumlardan okudugumuz kadarıyla . neyse önemli olan sizin gibi arkadaslarımızn , abilerimizin böyle kişilere karşı biraz uyarabilmekti . amaca ulaşıldı gibi görünüyor . bu olayların bitmesi temennimle . iyi günler....

Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demekki bazi insanlar artik 1000 tl yi geri vermiyimde adim cikarsa ciksin kivamina geldi guzel
    1.000 tl kimileri için isim soyismden değerli olmuş anlaşılan.... Lidyalılar bilseydi böyle olacagını bulurlarmıydı parayı acaba ) teşekkürler yorumunuz için ...

Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş sen nası bir satıcısın Allah aşkına izah etsene. gönderdiğin fotoyla gelen ürün arasındaki farkı 3 yaşındaki bebe anlar.neyi savunuyosun hala.hiç mi Allah korkunuzda yok sizin. 1000 tl 1200 tl belki o adama bişey kaybettirmez belki ama sen ? Getir kardeşim polo gti lı bi arkadaşını madem kazalıdır aracın belkı falan demişsin ya hani. al ustanıda gelsin bakalım oturtabılıyor mu ? Bi de vag grubuna biniyosun . Ya olur ya da olmaz. Bu işin oluru falan yok kesip biçilicek kadar olsa firma polo gti ürünü diye satmaz bunu.belli ki başka bi araca ait neyin falanını filanını yapıyosun hala. Allah tan bana denk gelmedi böyle bir alışveriş. Heralde bu arkadaşımız gibi gülüp geçmezdim ben. Umarım çözersiniz mevzuyu aranızda . Bence daha fazla yokuş yapma. Malının arkasında duran adam gider haklısın yanlış mal göndermişim der. Kmse sana r yaptın diye k*cıyla gülmez . helal olsun der geçer. Allah ıslah etsın
    son 3. cümleniz de bir sözcük var ..''adam'' .... bence bu konu için arkdasa yakıstırılacak sıfatlardan değil... herkes bunu anlatıyor ama arkadasımız anlamıyor. tesekkurler yorum ve dusunceleriniz için...

Alıntı burock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım zaten ilk fotoğraftaki cooler ile bu fotoğraftaki cooler ın farkını anlamak için farklı açılardan fotoğraf koyması lazımdı ki arkadaş burada uyanıklığa yatmış kendince, cooler ın giriş çıkışları ( bu linkte var HF Series Polo 1,4 GTI Intercooler - ) 90 derece silikon hortumları bile almazdın.
    Umarım çözersin geçmişolsun
    art niyet oldugu basından beri belli ama sonunda öğrenince böyle sıkıntılı oluyor değerli arkadasım... ilk fotograf bizi tongaya düşürdü .neyse sağlık olsun...temenniniz ve yorumunuz için tesekkür ederim ...

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotoğrafını yolladığın üründen farklı bir ürün yoklayacaksın, sonra utanmadan buraya gelip konuşacaksın.. Pişkinliğin sözlük anlamı bu olsa gerek..
    )

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen orda pişkinlik yapmışsın biraz.. adam sana customı demiş cevap vermemişsin... Custom istemediği belli adamın... fabia rs mabia rs önemli değil bolt onlar aynı marka grubunun diğer araçlarınada uyabilir fabia - polo - cupra vs gibi... O şekilde uyumlu oldugunu düşünmüştür arkadaşta doğal olarak... Sen de emin değilsen "ABİ BEN SANA TAM ÖLÇÜSÜNÜ GÖNDEREYİM Bİ KONTROL ETTİR YANLIŞ OLMASIN EMİN DEĞİLİM" demen lazımdı... Ve uymamış... Buda olabilir ama sen "uyumlu" dediysen ve uymuyorsa geri alacaksın bu kadar basit... "UYUMLU" diyen sensin çünkü.. Benim anladığım bu ürün gti için bolton olmasa bile universal olsa bile " UYSA BU ADAM BUNU ÜRÜNÜ ALACAK"... ama uymuyor abi 50 kere mi söylemek lazım.Ha o arkadaşında hatası var ben olsam "get" açtırırdım sahibinden den uyarsa yatırırdım paranı uymadı geri gönderirdim ürünü... Sana güvenmiş hata etmiş.. alışveriş bitmiş.. Ama biraz gurur sahibi biraz insanlık sahibi birisi ürünü geri alırdı... Gerekirse ufak bi miktar gönderir gerisinide önümüzdeki ay göndericem zordayım vs der o şekilde hallederdi..." BENİ BİDAHA RAHATSIZ ETME KARDEŞ" demezdi.... Yanlış yapmışsın bu kadar basit ve dönemiyorsun yanlışından... Dön güzel kardeşim ürünü geri al kusura bakma de insanlık yap... Hepimiz hata yaparız neler yapmadık ki... Yanlışın neresinden dönersen kardır.
    Yanlış yerde oldugunu umarım canı yanınca öğrenmez. ama öyle olacak gibi görünüyor. yarın bir gün karşısına misli ile cıkacagı kanısındayım. yorumunuz ve özetiniz için teşekkür ederim...

Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz düşünüp bu kafayla gidersen seninde konunu acarlar merak etme.
    İlk 2-3 sayfada satıcıdan daha cok giderlisin dostum.
    Satıcının attıgı resımle kargoda gönderdiği ürünü görmüyosun herhalde.
    Alıcının ne cakallıgı var burda.

Gecmıs sayfalarda seven7 nin cok güzel bi acıklaması var tekrar bi göz at bnce
    )

Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben alicida tek kusur goruyorum oda mal geldiginde direk anlamasi gerekirdi, mal bu degil gibi ama bu durum saticinin yaptigi yanlisi degistirmez
    Keske herkes masum ve iyi ahlakli olsa.
    Gecen sokakta gariban cocuk kalem satiyodu aldim 1 tl ye , 2 dk sonra geldi yanima abi k bakma ben sana bozuk kalemi verdim galiba al yenisini yada parani veriyim diye.

Olay bir sirketin yoneticisi olup iyi arabalara binmek degil olay durust olmak hataliysaniz kabullenmek bunu yaparsaniz sirketin yonetiminde degil emin olun basinda olursunuz.
    değerli arkadasım. keşke heryanımız o cocuklardan dolu olsa. kimsenin bırakın parasını kaybetmesını canı sıkılmaz... işi gücü aksamaz , uğraşmaz . gül gibi geçinip gideriz... ama çürükler heryerde.. bu şekilde ayıklamak yapılacak en iyi şey gibi. umarım ben ve koray arkadasımız da dahil herkes ufak da olsa bir pay çıkarır şu konudan...
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boylelerini oyle bi hale sokacaksin ki koprude su bile satamayacak
    Yapabilecegi en buyuk aktivite sivi tuketimi olacak
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arsızın götüne kazığı sokmuşlar "anam bu çatırtı nerden geliyo"demiş...
    Ulan adamı dolandır sonra ifşa ediyo diye "gerekli işlem bıdı bıdı" diye atar gider yap

İsim soyisim fotoğraf diyip 2 kere instagram adresi paylaşmak ?
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...t=#post7631158
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...t=#post7714076
    gerekli işlemleri merak ile beklemekteyim . aslında bize teşekkür etmeli . sizin sayenizde instagramda takipçi kazanacak ve benim sayemde de tanınmış kişi olacak şu saatten sonra ... iyilik de yaramıyor değerli yorumunuz için teşekkürler....

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en bayıldığım kısmıda işi yaptıktan sonra avukatım var mahkemelerde süründürecem geyiği. E çocukta haklı mahkemeler haklıyı değil haksızı koruyor bu ülkede. Evine hırsız giriyor elinde silah var öldürüyorsun suçlu sen oluyorsun. Elindeki silah oyuncakmış.
    En güzel lafta Allah görüyor. Dün ben yazdıktan sonra da bana telefondan yazını kaldır dedi. Yalan mı dedim değil ama helalleştik ayrılırken dedi. Konu araba konusu değil senin yazdığına bak diyor ona göre alakasızmış. Bana kız gibi araba dedin diye direk notere gidip alsaydım anlamadan ne olacaktı dedim. Hala konu araba konusu değil dedi. Sonra da Allah görüyor dedi. Allah ı neden karıştırırlar anlamıyorum. Her boku ye sonra Allah görüyor. Şu demek sen kazığı yedin ama Allah görüyor ben hesabını veririm sen kazıkla devam et demek.
    değerli abicim... sanıyorum arkadas ben sıctım nereye sıvayayım bölümüne geçmiş. ''allah görüyor '' cümlesi bazılarının agzından cok kolay cıkıyor . umarım kelimelerin ağırlıgının farkına geç olmadan varır . yorumunuz için ayrıca teşekkürler ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok samimi arkadaşımdan kısa sürede ödemek için borç aldığımda sürekli aklıma geliyordu yemedim içmedim resmen bir aya öderim dediğim parayı iki haftaya ödedim üstümden yük kalktı resmen. Vicdan meselesi Allah görüyor koray denen şahsın işine gelmez ama hatırlatalım ölüm de var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000 lira icin adini , karakterini satan baska paraya nelerini satar siz hesap edin . Bak bu yorumu iyi oku dava edeceksen en basa yazdir bunu giris cumlesi olsun

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yazismada hic bolt on cumlesi gecmemis.

Satici 2 foto yollamis. Biri sattigi urun degil. Diger fotoda sattigi urunun fotosu.

Kesin bi tarafi suclamak bence haksizlik olur.iki tarafta hatali.

BÖYLE Bİ KARGO ŞEKLİYLE DE YETENEKSİZSİNİZE GİRSENİZ HERHALDE YARI FİNALE KADAR ÇIKARSINIZ .NEYSE SORUNSUZ GELDİ ŞANSIMIZA

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ürün geldiğinde anlaması gerek demişssiniz de arkadaşımızda genç birisi belli ki ilk kez cooler alıyor ve o yüzden emin olmak için soru sormuş bir çok kez..resimde görmüş satıcı da tabiri caizse Kandırmış arkadaşımızı.Alper abiye de telefonla arayıp kaldır vs demiş. Yaran var gocunuyosun belli ki arkadaşım. Yol yakınken dön bence inadından. Ayıplamaz kimse seni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler