User Tag List

Sayfa 7/33 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
616 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarim maduriyetiniz giderilir ben sadece kurdugum cumleyi yazma maksadimi acikladim
    Dediginiz gibi goreceli kavram maduriyetin giderilmesine faydasi yok
    ..::PASSATURBO1::..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H22Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birincisi 3000lira cumlesini ben kullandim die ustume aliniyorum
    Lan cumlesini bana mi kullandin ?
    Ikincisi benim kast ettigim urun 3000 lira ikinci eli 1500 liradir genelde
    Bu tarz urunlerin ustu hakkidir alti hesapli ama 1000 lira yarisindanda ucuz
    Senin dedigin gibi sen 200bin liralik arabani 100bine vermezsin ya cok zor
    Durumdasindir yada isin icinde is vardir anlatabildim mi?
    Ayrica kimseyi savunmadigimi bilmeni isterim iki tarafida savunmuyorum
    Ben 7500 tl ye aldığım Varis full carbon yarış kanatımı 2500 tl ye sattım. Napsaydım 1 sene daha bekleyip götümemi soksaydım kanatı mesela? Ne oluyor şimdi yarısından daha az fiyata verdim. Öyle mantık mı var?

Bendeki kanatı 2500 tl ye alan adam salak mı oldu mesela? yada çakal mı oldu?

Kanla bu işler öyle olmuyo buldunmu beleşe yapışıcan

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Petek aralıgını saydım Resmini gönderdiginde 10 tane petek aralıgı var, Gelen zımbırtıda 15 tane var. Bu alenen Dolandırıcılıktır. Hala Koray Kahraman iddia ediyor uyuyor diye Sonuna kadar burda Sem aga haklıdır. Benim anlamadıgım nokta Üniversal ürününün üstünde HFS Nasıl yazıyor ?

Ayrıca uyuyor kesiliyor biciliyor takılıyor diye Kendini yırtan arkadas Ustasına Sem aganın ustasının nosunu versin tarif etsin takılıyormu takılmıyormu cümle alem gorsun.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyrun resmin acık hali budur. sonradan dikkat etmeme ragmen burada da kanal sayısı sayılmıyor tam. gercı ben art nıyetlı dusunmedım hıc o yuzden iş işten gectıkten sonra çizgileri saymak aklıma geldi . bazen basireti baglanıyor insanın cogu forum konularında bunu daha acı sekılde gördük.
    Bu resimdeki cooler sana gelenle ayni. Ama araca baglimidir yada tamponu koyunca sigar mi bilmiyorum yani yine ilk resimdekindne farkli

irfanyalınay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müsait olduğum bir zamanda gereken yazılacaktır ekran görüntüleriyle birlikte. İsim soyisim telefon numarası ile ilgili buraya gereksiz konu açılması mahkemede görüşülecektir. İyi akşamlar herkese.
    ilk yazacağın şey göndereceğim diye attığın resimdeki ile real de gönderdiğin ic arasında ki 5 kanal farkın açıklaması olsun.ya çok çakalsın öyle böyle bu işten yırtarım diyorsun ya da çok safsın elinde ki ic ne olduğunu bilmeden aynıdır diye netten bulduğun resmi gönderiyorsun..

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okudum acıkcası mağdur olmanıza üzüldüm.Şahsi fikrim sizdede hata olduğu.Biri uyar dedi diye almanız dogru değil ölçülerini isteyip geldiği gün kontrol etmelisiniz. Yurt dışından aldıgım bir üründe aynı sıkıntıyı yaşadım üstünden zaman geçtiği icin alamayız dediler.Araştırmak kontrol etmek alıcının yapması gereken şeyler malesef.Çok araştırmakda bu işin bir parçası.
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş şunu açıkla senin poloda kullanan var diye gösterdiğin resimdeki intercooler ile gönderdiğin intercooler aynı değil birisi boy olarak 2 katı nerdeyse. Sonra akılvar mantık var demişsin bizde forumda burada akıl var mantık var 2 resim aynı değil diyoruz.

Bunu açıklar mıısn?

Senin ürün bu dediğin resim:

Adama gelen ürün resmi:
    2 cooler arasindaki fark bariz belli satilan cooler ile gonderilen cooler bariz farkli adam gelmis hala buraya yazabiliyor insan biraz da olsa utanir be bide saka gibi saksakcilari var onlar daha rezil durumdalar yalamaya devam etsinler.. konuyu acan arkadas gecmis olsun Allah tan bulur zaten cezasini ama s3 un plakasi benimde aklimda bariyerlerim meshurdur..

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okudum acıkcası mağdur olmanıza üzüldüm.Şahsi fikrim sizdede hata olduğu.Biri uyar dedi diye almanız dogru değil ölçülerini isteyip geldiği gün kontrol etmelisiniz. Yurt dışından aldıgım bir üründe aynı sıkıntıyı yaşadım üstünden zaman geçtiği icin alamayız dediler.Araştırmak kontrol etmek alıcının yapması gereken şeyler malesef.Çok araştırmakda bu işin bir parçası.
    kesinlikle hatamın oldugunun bilincindeyim. cok tanıdıgın biri de olsa herşeyini isteyip bunaltıp kontrol edeceksin ki sorun yasama ama bizim durum biraz farklı. bana gönderilen ilk fotograf yanıltıcı oldu. yoksa dırek bana kendi ürünün fotografını gönderse benimde akıl aldıgım kişiler ki bu opel garaj hakan abi başta olmak üzere bu ürünün büyük ve bizim araclar ıcın uygun olmadıgını anlayabılırdı. cunku urunu elımde görduklerınde sasırdılar ve bu buyuk olmaz dedıler ve nıtekımde de haklı cıktılar. sizin adınıza da üzülmüş bulunmaktayım. bundan sonra daha temkinli ve aynı sehırden alısverıs yapılmalı kesınlıkle... yorumunuz için teşekkür ediyorum ..

Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu resimdeki cooler sana gelenle ayni. Ama araca baglimidir yada tamponu koyunca sigar mi bilmiyorum yani yine ilk resimdekindne farkli
    evet maalesef kurtaracak bir yanı yok. butun konu cok basıt aslında. madem bu kadar resım var elinde ( urun aracıma uymuyor dedıkten sonra patır patır gelen resımler kendı aracının montajı sırasında ) neden baska resım gönderıyorsun. belkı bunu göndermese bizde diyecegız kı aaaa ürün büyük olmaz uymaz. ne senın canın sıkılacak ne benim . neyse hayırlısı olması herkesin ortak temennisi. teşekkürler yorumunuz için...
    Alıntı irfanyalınay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk yazacağın şey göndereceğim diye attığın resimdeki ile real de gönderdiğin ic arasında ki 5 kanal farkın açıklaması olsun.ya çok çakalsın öyle böyle bu işten yırtarım diyorsun ya da çok safsın elinde ki ic ne olduğunu bilmeden aynıdır diye netten bulduğun resmi gönderiyorsun..
    Vatandasın yüklediği satıcı ile konusmasını ben zaten yükledim. dedim ya kendını haklı gösteriyor konusmanın parçalarını kullanıyor olmasın diye hemen hemen bütün konusmanın görüntüsünü aldım . maalesef niyeti biraz değişikmiş arkadasımızın. YA TUTARSA dedi ama üzgünüm koray kardeşim TUTMADI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6098 S.lı Türk Borçlar Kanunu (Yeni) MADDE 219
    III. Ayıptan sorumluluk

1. Konusu

a. Genel olarak
    Satıcı, alıcıya karşı herhangi bir surette bildirdiği niteliklerin satılanda bulunmaması sebebiyle sorumlu olduğu gibi, nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan, kullanım amacı bakımından değerini ve alıcının ondan beklediği faydaları ortadan kaldıran veya önemli ölçüde azaltan maddi, hukuki ya da ekonomik ayıpların bulunmasından da sorumlu olur.
    6098 S.lı Türk Borçlar Kanunu (Yeni) MADDE 225
    5. Satıcının ağır kusurunun sonuçları
    Ağır kusurlu olan satıcı, satılandaki ayıbın kendisine süresinde bildirilmemiş olduğunu ileri sürerek sorumluluktan kısmen de olsa kurtulamaz.
    *Ürünü gönderen kişi bahsettiği nitelikte ürün göndermemiştir.

*Alıcı ısrarla Polo Gti için uygunluğunu sormuş ve "olur onayı" ile ürünü satın almıştır.

*Alıcının bilmem kaç ay sonra ürünü aracına taktırmaya gitmesi sorun teşkil etmez. Uygun olmadığı o gün anlaşılmıştır. Sonuçta daha zamanaşımına var baya bi süre.

*Satıcının yapması gereken tek şey ürünü iade alıp ürünün karşılığında aldığı 1.200,00- TL'yi geri ödemektir.

*Satıcı mahkemeye gideceğini belirtmiş de; alıcı burada başından geçeni anlatmış. Kendisine alıcı değil birkaç forum üyesi başka sıfatlar takmış. Dolayısıyla alıcıya dava falan açacağından bahsetmiş. Eğer ki dava açılırsa zaten satıcının haksız çıkacağı ortadadır.

*Bir Avukat olarak satıcıya tavsiyem bu işi davalık falan etmeden ürünü iade alıp parasını iade etsin adamın. Satıcı şu anda tamamen haksız pozisyonda çünkü. Alıcı iade için dava açarsa ürünü zaten dava sonunda iade edip parasını yasal faiziyle alacağı gibi; mahkeme masrafları ve alıcının avukat masrafını da satıcı çeker. Yani aldığı paranın 3 katı bir para çıkar cebinden. o 3 katı para için de bindiği arabasına haciz koyulur-yakalama çıkarılır-ihale ile yok parasına sattırılır-tahsilat yapılır.

Nacizane tavsiyem; para ne zaman ödenecekse ona göre bir tarih verilsin; 2 tarafın da mütabık kaldığı bir şekilde ürün ve para iade edilsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H22Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarim maduriyetiniz giderilir ben sadece kurdugum cumleyi yazma maksadimi acikladim
    Dediginiz gibi goreceli kavram maduriyetin giderilmesine faydasi yok
    niyetinizin farkındayım problem yok yorumunuz ve temenniniz için teşekkür ederim
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 cooler arasindaki fark bariz belli satilan cooler ile gonderilen cooler bariz farkli adam gelmis hala buraya yazabiliyor insan biraz da olsa utanir be bide saka gibi saksakcilari var onlar daha rezil durumdalar yalamaya devam etsinler.. konuyu acan arkadas gecmis olsun Allah tan bulur zaten cezasini ama s3 un plakasi benimde aklimda bariyerlerim meshurdur..
    değerli arkadasım... maalesef şaşırmaktan başka çare yok bazı yorumlara bu forum neler gördü bunlar sadece ses .... yorumunuz ve temenniniz için teşekkürler ... yanına kalmaması temennimdir ....

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG]

konuyu açan arkadaşım hata sende, bak adamın yollayacağım dediği cooler ile sana yolladığı cooler birebir aynı(üstten bakınca) sen fotoda yanlış yere bakmışsın, bakman gereken yeri kırmızıyla çizdim

şaka maka böyle çamura yatma görmedim yaaa. utanmadan bide bidaha rahatsız etme yazmış, oldu canım etmeyiz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *Ürünü gönderen kişi bahsettiği nitelikte ürün göndermemiştir.

*Alıcı ısrarla Polo Gti için uygunluğunu sormuş ve "olur onayı" ile ürünü satın almıştır.

*Alıcının bilmem kaç ay sonra ürünü aracına taktırmaya gitmesi sorun teşkil etmez. Uygun olmadığı o gün anlaşılmıştır. Sonuçta daha zamanaşımına var baya bi süre.

*Satıcının yapması gereken tek şey ürünü iade alıp ürünün karşılığında aldığı 1.200,00- TL'yi geri ödemektir.

*Satıcı mahkemeye gideceğini belirtmiş de; alıcı burada başından geçeni anlatmış. Kendisine alıcı değil birkaç forum üyesi başka sıfatlar takmış. Dolayısıyla alıcıya dava falan açacağından bahsetmiş. Eğer ki dava açılırsa zaten satıcının haksız çıkacağı ortadadır.

*Bir Avukat olarak satıcıya tavsiyem bu işi davalık falan etmeden ürünü iade alıp parasını iade etsin adamın. Satıcı şu anda tamamen haksız pozisyonda çünkü. Alıcı iade için dava açarsa ürünü zaten dava sonunda iade edip parasını yasal faiziyle alacağı gibi; mahkeme masrafları ve alıcının avukat masrafını da satıcı çeker. Yani aldığı paranın 3 katı bir para çıkar cebinden. o 3 katı para için de bindiği arabasına haciz koyulur-yakalama çıkarılır-ihale ile yok parasına sattırılır-tahsilat yapılır.

Nacizane tavsiyem; para ne zaman ödenecekse ona göre bir tarih verilsin; 2 tarafın da mütabık kaldığı bir şekilde ürün ve para iade edilsin.
    Açıklamanız için çok teşekkür ediyorum . Arkadaşa dediğim gibi herşey yoluna yordamına göre devam ediyor problem yok . kendisi bu kadar insandan ve benden özür diler bende ürününün güzelce kargolarım hatta 3. bir kişinin dükkanında nezaretinde kargo açılır. anlayanlar bakar problem yoksa paramı yatırır. hatta gönderdiğinden daha temiz ve düzenli bir kargo ile karşılaşacaklarınında garantisini veriyorum. hatta 60 tl kargo ücreti ödedim o saçma sapan kargolamaları yüzünden o da benden ona harçlık olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [IMG][/IMG]

konuyu açan arkadaşım hata sende, bak adamın yollayacağım dediği cooler ile sana yolladığı cooler birebir aynı(üstten bakınca) sen fotoda yanlış yere bakmışsın, bakman gereken yeri kırmızıyla çizdim

şaka maka böyle çamura yatma görmedim yaaa. utanmadan bide bidaha rahatsız etme yazmış, oldu canım etmeyiz....
    iphone 6 aldık kutudan iphone 9 cıktı.... daha büyük daha iyi )))) haklısın biladerim göz yamuşması olmuş hata bizde art niyetle baksaydık şeytan ayrıntıda gizliymiş . teşekkürler yorumun için )))

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam elma resmi yollamış gelen ürün armut.
    Satıcı alıcıyı tatlı dille güzel bağlamış, alıcının yanlışı güvenip gelen kargonun ne olduğuna bile bakmamış. Boyutları sormamış gelen ürünü ölçmeden teslim almış. Ne olursa olsun bunların hiç biri satıcıyı aklamaz. Alıcı sormuş "elma var mı" satıcı "evet" demiş. Para ödenmiş ürün gelmiş şimdi burada "armutum çok lezzetli" demenin manası yok. Hatalı ürün yollamışsın adama parayı ödemen lazım. Kimse senin s3'ünün taksidini ödemek zorunda değil.

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

adam var, adam var...

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam direk geri gönder der alırdım geri. Ah almaya değer mi?

Zamanında Bursa ya oto teybi satıp(üst seri pioneer) adam şöyle böyle dedi diye hemen geri almıştım ki hiiiç tanımadığım beni sahibinden.com ilanından bulan adamdı.

Bazen 3-5 hesabı yapmadan zararı göze almak lazım.

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Noldu daha çözülmemiş mevzuu Başlık da değişmiş..

Yaw bu Satan adam tamam resimdekinden farklı bi cooler göndermiş de alan adam 8 günde farkedememiş mi farklı olduğunu ? hayır bi de teşekkür etmiş

Satan ayrı kurnaz, alan ayrı bi cambaz.. bakalım nolcak sonu
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noldu daha çözülmemiş mevzuu Başlık da değişmiş..

Yaw bu Satan adam tamam resimdekinden farklı bi cooler göndermiş de alan adam 8 günde farkedememiş mi farklı olduğunu ? hayır bi de teşekkür etmiş

Satan ayrı kurnaz, alan ayrı bi cambaz.. bakalım nolcak sonu
    Adam işini gücünü ayarlamış oda 8 gün sürmüş kaldıki 28 günde sürebilirmiş bunun cambazlığı nerde?

Amma çok takılıyorsunuz teşekkür etmesine..

Kargo eline ulaştığında insanlık yapmış hem kargonun geldiğini haber vermiş hem alışveriş için teşekkür etmiş.. bu yaptığında HAYIR Bİ DE diye belirtecek ne var? Normal insanların yapması gerekeni yapmış adam...

Öyle bir yazıyorsunuzki adam malzemeyi takmış çok memnun kalmış teşekkür etmiş üstüne daha sonra böyle bir konu açmış havası estiriyorsunuz..

Satıcı arkadaş biraz önce konuyu okuyordu haklı olsam bu kadar insan benim hakkımda böyle şeyler yazsa işi gücü bırakır oturur cevabımı yazarım koyacağımı söylediğim ekran görüntülerini 50 kere yüklerdim..

mustafa_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buna benzer bir olayda benim başıma geldi. Satıcı bendim. Aracıma double din ekranı aldım yurtdışından. Meğer 7' ekranlarla uyumluymuş. 8' olanını alıp bunu satılığa çıkardım ve kalın harflerle belirttim. Birisi aldı gönderdim. Uymadı diye aradı. Birkaç mesaj sonra gönder dedim ama senin hatan kargosunu öde dedim. Kapıya kargo geldi 25 küsür ödemesi var dedi kargocu. O sinirle teslim almadım ve ne olduğunu da bilmiyorum. Ama satıcı parasını geri aldı tabi. Hatalı da olsa ben yinede alıcıyı mağdur etmedim, kelime oyunları yapıp işin içinden sıyrılmaya kalkmadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler