User Tag List

Sayfa 14/33 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
616 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Koray Karaman - 1000 TL için karakterinden vazgeçti (Dolandırıcılık hikayesi)

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başta Polo gti a hiç bir şekilde olmak 4 tırnak büyük vs. Yorum yapan insan Nasıl olur da böyle döner anlamıyorum.

Yolladığım ürünün poloya uyumlu olduğunu defalarca söyledim, hala söylüyorum. konu açan kişinin baştaki yorumlarına bakarsak ne olursa olsun bu coolerın Polo gti a montaj olmadığını yazmıştı? Şimdi ne değiştide işlem yapılmadan direkt Bolt on şeklinde takılmazsa yakıtımı karşıla diyorsun? Ben bu şekilde bir iddiada bulunduysam kanıtla coolerı 2 kat fiyatına geri alıcam söz.

Türkiye'de bu ürünün ticaretini yapıp satan bir kişi uyumlu diyor. Bu kadarı bana yeter kim ne isterse yazsın hak yerini bulur umarım.
    yahu kardesım gercekten anlamandan yana problem yasadıgına ınanmaya basladım. ben sana dıyorum ki 1.4 tsi a uygun olabilir ama polodakı yer ufacık panelın ırzına gecmeden kesıp bıcmeden olmuyor . kaldı kı sen bana traslaman gerekecek abi bilmem ne diyip de kendı urun resmını gönderseeydın haklıydın . ama elımızde bolt on olan bir ürünün versmi var pazaarlama asamasında ve sonra üniversal bir ürün var teslım asamasında. daha sen neyın pesındesın. ben sana butun herseyı teklıf edıyorum. arabanın ırzına gecıp babam da monte edder bu urunu. ben ırzına gecılmesın dıye polo gti için mi diye sormusum sana . sende evet demıssın hatta bolt on YANİ DİREK TAK COOLER RESMİ GÖNDERMİŞSSİN. DAHA SONRA DA KOCAMAN BİR İNTERCOOLER GÖNDERMİŞSSİN. YAHU DAHA NEYİN PEŞİNDESİN KARDEŞİM . ETEĞİNİ HAZIRLA GELECEGIM O ZAMAN HADİ BAKALIM

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray kardeş sen hala neyin çabasını veriyorsun.benım anladığm kaadarı ile adam al tak ürün istiyor.neden kesip biçsin arabasını.akıl mantığın alıyormu.ya kaldı ki gönderdiğin ürünle resim farklı.Valla kabak tadı veriyor yorumların.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .
    Tek takıldığım nokta, attığın ürün fotoğrafıyla gönderdiğin arasında dağlar kadar fark olmasını hala açıklayamıyor olman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TanerErbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Objektif olarak konuya dahil olmak istiyorum

Aranizdaki konusmada Bold On olarak satildimi bu ürün satilmadimi?

Ürün universal oldugu icin illaki olucaktir Poloya, islem gerekecektir
    TANER ABİCİM illaki olacaktır. cunku 8 lt lık üniversal bir intercooler. hf olması önemli değil , apexi , mishimoto yada as950 coolerı da olsa işlem yaptıktan sonra hepsi olacaktır. buraya kadar doğru mu ? ben vatandasa polo gti a uygun cooler arıyorum dedım. 1.4 tsi a uygun demedim . bunu hala arkadas idrak edemiyor. yahu sen söyle bu parçaları getıren sensin. polonda var. arabanın ırzına geçip sağı solu traslmayı göze aldıktan sonra. 6** 7** tl lere dünya kadar cooler varken ( kaliteli kalitesiz bunu tartısmıyorum ama iş görecek kadar ) ben neden 1200 tl bayılıp üniversal bir cooler alıp sagı solu traslayım. he traslama ve universal sözcugu de senınle hakan abı konustuktan sonra ben arkadasa durumu anlattıgımda ortaya cıktı. sonradan dılıne dolandı . konu 1.4 tsi a uygun olması değil . konu polo gti için uygun olup olmaması ve urunun pazarlanırken ki malzemeden farklı gelmesi

şöyle dusunelim internetten iphone 6 alıyoruz. adam bize telefonun fotografını gönderıyor . fotograflarda iphone 6 . kargo bi geliyor iphone 9 . e kardesım biz iphone 6 istedik . ee abi o da iphone . işinin görür. konusturur seni . varmı böyle bi ticaret ?

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol RedSun...
    Bi ara uğrayıp birlikte inceleriz o volanı
    Gel gel mangal yapıcaz üzerinde volanın
    2.0T FSI

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cry kardeş sen bi fotografi gönderdiğin ürün ile kargodan çıkan ürünün petek sayisina bakarmisin. Biri 10 petek gönderdiğin 15 petek. Arada farklar var. Durum bu.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ürünü alan yerinde olsam biraz da vaktim olsa Koray denen şahsı mahkemeye verir nickinin hakkını verdirecek kadar ağlatırdım.
    Adam hala inatla kabul etmiyor kıvırıyor da kıvırıyor. Sattığın ürün al tak şeklinde poloya uyumlu ürün değil. Sende al tak ürün diye satmışsın.
    Bilmiyorsan önce bolt-on nedir öğren ondan sonra mal sat. Bilmeden mal satıyorsan da arkasında dur geri al.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taner Bey ,
    ilk sayfalarda da yazmıştım, mesele bolt on olup/olmaması denmesi/denmemesi değil gönderilen resim ile gönderilen ürünün farklı olması.

Objektif olarak konuya dahil olmak istiyorum

Aranizdaki konusmada Bold On olarak satildimi bu ürün satilmadimi?

Ürün universal oldugu icin illaki olucaktir Poloya, islem gerekecektir

TanerErbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sem2.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TANER ABİCİM illaki olacaktır. cunku 8 lt lık üniversal bir intercooler. hf olması önemli değil , apexi , mishimoto yada as950 coolerı da olsa işlem yaptıktan sonra hepsi olacaktır. buraya kadar doğru mu ? ben vatandasa polo gti a uygun cooler arıyorum dedım. 1.4 tsi a uygun demedim . bunu hala arkadas idrak edemiyor. yahu sen söyle bu parçaları getıren sensin. polonda var. arabanın ırzına geçip sağı solu traslmayı göze aldıktan sonra. 6** 7** tl lere dünya kadar cooler varken ( kaliteli kalitesiz bunu tartısmıyorum ama iş görecek kadar ) ben neden 1200 tl bayılıp üniversal bir cooler alıp sagı solu traslayım. he traslama ve universal sözcugu de senınle hakan abı konustuktan sonra ben arkadasa durumu anlattıgımda ortaya cıktı. sonradan dılıne dolandı . konu 1.4 tsi a uygun olması değil . konu polo gti için uygun olup olmaması ve urunun pazarlanırken ki malzemeden farklı gelmesi

şöyle dusunelim internetten iphone 6 alıyoruz. adam bize telefonun fotografını gönderıyor . fotograflarda iphone 6 . kargo bi geliyor iphone 9 . e kardesım biz iphone 6 istedik . ee abi o da iphone . işinin görür. konusturur seni . varmı böyle bi ticaret ?
    Olayin Coolerin Markasi ile ilgili olmadigini biliyorum

Kimseyi korumak icin yazmiyorum

bir Cooleri uyumlu olmasi ile Bold On (Al/Tak) arasinda fark var

uyumlumu evet, Bold On mu hayir
    Polo GTI owner

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sem2.2 şu konuda şu mesajı atmış:

http://www.techturkey.com/forum/asir...t=#post8018053

POLO GTI için demiş.

"Herkes biliyor ki, Polo GTI için direk Plug&Play tüm markalarda intercooler var.
    adamda bundan bahsetmiş zaten "Polo GTI için" diyerek.
    Eğer öyle bir derdi olmasa, 7-8litrelik intercooler arıyorum diye konu açardı.

adamın bu mesajını görüp, PM atmışsın ve telefon numaranı göndermişsin ve whatsapp dan yazmışmaya başlamışsınız.
    Adamda sana sormuş, TEKRAR

Polo GTI için değil mi diye ?
    sen de EVET uyuyor Polo GTI a arkadaşlarım kullanıyor demişsin.

hatta bir mesajında kendini ele vermişsin.
    Sem2.2 sana ufak kalıyor cooler diyince, EVET SANA GÖNDERDİĞİM RESİMDE BELLİ ZATEN demişsin. Şu mesaj:
    http://i.hizliresim.com/Rogj9R.png

Adam ne yapsın şimdi, adama ilk attığın resimde karşılaştır bak fark bu kadar diyorsun, o markanın Plug&Play ürününü yolluyorsun, yani adamın istediği ürünün resmini yolluyorsun,
    sonra adam sana bir daha soruyor, yine oluyor diyorsun, e adama resimde atmışsın adam daha neyi sorgulasın ki ?
    nerden bilsin senin böyle bir davranışta bulunacağını ?

Sonra mal gidiyor adama,
    mal gittikten sonra KESİP BİÇECEKSİN POLO GTI a olması için diyorsun.

adam ilk başta POLO GTI İÇİN ARIYORUM diyor. sen de Polo GTI için var diyip adamla iletişime geçiyorsun,
    malı satıyorsun sonra panelini keseceksin diyorsun...

ne ala memleket...

Yaptığın şark kurnazlığı arkadaşım kusura bakma.

Valla 10 gün önce Kırmızı S3 ümü sattım, aynı kasa. iyi ki de satmışım. mimlenecekmişiz yoksa...
    Loading...

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala uzatıyorya konuyu yok mahkeme verdim yok poloya uyar falan.
    Abi gti için parça arıyorum demiş var elimde yazmışsın yolladığın ilk foto bolt-on ürün abide teyit etmiş onaylamış.
    Şu forumda o kadar yaşı tecrübesi olan abiler yazmış haksızsın ürünü geri al parayı öde . Haklıda olsam bu kadar insandan sebep eyvAllah der, ürünü geri alırdım. Ki ayıp harbiden mağdur etmişsin abiyi, 1000lira az para değil bir yerden çıkmadan dönersin kararından inşaAllah.
    MR.EVO53

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala mahkemeye verdim diyor ya

ozaman ne yazıosun buraya arkadaşım kapat çeneni savunurusun orda kendini
    değerli arkadasım. artık kimden akıl alıyorsa bu kadar basitleşti olay . dediğin gibi .. madem mahkemelik durum var bu kelimeler niye ? yorumun için ayrıca teşekkürler

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tarafı da tanımam etmem..
    Ancak satıcı, okuduklarım sonrası gözümde "mendil satsa alınmayacak" karakterde biri.. Daha yaşı da genç.. Umarım büyüdüğünde 1000 TL'nin ismine gelecek lekeden çok daha kıymetesiz olduğunu idrak edecek olgunluğa ulaşır..
    Daha da batıyor olması cabası . misket oyunu mu zannediyor anlamıyorum. umarım gerekli cevaplarla zaman içerisinde fazlasıyla karsılasacaktır. yorumunuz için tesekkurler
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satici arkadas bu kadar muhabbetin uzerinde o prayi geri odemez ve cooleri almaz ise yasi daha cok genc.

Camiada kendini bitirmis demektir tech e tasinmis bu denli bir konu nereye giserse gitsin ustunden kac yil gecerse gecsin unutulmayacaktir.

Kaybeden kendisi olacaktir. O yuzden yerinde olsam hic bu toplara girmez arkadasin parasini iade eder kendi aramda anlasir konuyu kapattirirdim.
    bu kadar adam yanlıs bir bu arkdas doğru sanırım. ben arabamdan bile şüphe etmeye basladım açıkcası . kendi bileceği iş. cok araba yapmıs dedıgıne göre , cok da cevresı varmıs . umarım az cok tanırlar artık kişiliğini ....
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bukadar pişkinlik olmaz bide dava edicekmiş. hakim o davayla sana güler
    kesinlikle katılıyorum . nasıl ederse etsin . istanbula gitmişken ifade veririm ya da o verir artık zaman gösterecek değerli arkadasım. teşekkürler yorumun için

Alıntı RedELite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında konu cok basit bir sekilde Uzlasmaya gidebilirdi fakat Koray arkadasın rijit tutumu yüzünden Bu olay büyüyecek gibi..

Konu su sekilde uzlasılabilirdi ; Koray yaptıgı dolandırıcılıktan dolayı pişman olucaktı, Sem aga'nın kendisinden özür dileyecekti. Her insan hata yapar hatasız kul olmaz abicim Suan sıkısıgım param yok biraz müddet ver diyecekti. Sem aga'da Olur boyle Sütü bozukluklar dolandırıcılıklar Sana su kadar gün mühlet yatır paramı al Coolerını diyecekti. Olay kapancaktı buralara kadar gelmezdi.

Simdi olay farklı boyuta geldi Olacakları soyliyim ; Sem aga istanbula gelecek (Tabi gelirken Ettigi Küfürleri Saymıyorum), Korayın yakasına yapısacak. Gidecekler bi Ustaya Cooler'ı taktırmaya Usta bu buna olmaz cok büyük orasını kesicez burasını traslıcaz diye konusacak. Sem aga Çıldıracak Ve tekrar parasını isteyecek Korayda vermeyecek. Ortalık karıscak. Sonucunda Koray Basmada fistan giyip Elinede bi tane Tulum alıp İstanbul sokaklarında İskoçya Erkekleri gibi dolasacak.. (Benim görüsüm budur)
    değerli arkadasım. sanıyorum gelecegı görmek gibi bir yeteneğin var. adam kendine güveniyor olsa bunu kabul eder ve bizz de olayın seyrini görürüz. tıpkı tahmin ettiğin gibi olacaktır. bundan eminim. yorumun için tesekkurler ...

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Davanın başına benim yazdığım ilk yorumu yazdırmassanız kırılırım

Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paran yoktu senin nasıl 2 katı fiyatına geri alıcaksın @cry ?
    baska bir ürün sattı herhalde. yada a3 ü a6 diye de satmıs olabilir ...

Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bolt on demedim. Poloya uyar dedim. Kurnazlığa bak. Her şeye uyar o zaman.
    Böyle mantıkla hareket ediyorsanız. İşiniz zor.
    şaştım kaldım vallaha . bir delik buldu cıkmaya calısıyor ama o delik yanlıs delik . kendi bileceği iş arkadasımızın ....

Başta Polo gti a hiç bir şekilde olmak 4 tırnak büyük vs. Yorum yapan insan Nasıl olur da böyle döner anlamıyorum.

Yolladığım ürünün poloya uyumlu olduğunu defalarca söyledim, hala söylüyorum. konu açan kişinin baştaki yorumlarına bakarsak ne olursa olsun bu coolerın Polo gti a montaj olmadığını yazmıştı? Şimdi ne değiştide işlem yapılmadan direkt Bolt on şeklinde takılmazsa yakıtımı karşıla diyorsun? Ben bu şekilde bir iddiada bulunduysam kanıtla coolerı 2 kat fiyatına geri alıcam söz.

Türkiye'de bu ürünün ticaretini yapıp satan bir kişi uyumlu diyor. Bu kadarı bana yeter kim ne isterse yazsın hak yerini bulur umarım.
    BEN DEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM KORAY EFENDİ .AZICIK DELİKANLIYSAN GELDİĞİMDE GÖRÜŞÜRÜZ.

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CRY mısın Koray mısın her neysen cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun.

Adam konu açmış, polo gti için şu parçaları arıyorum diye.

Sen ne yapmışsın, gidip adama özel mesaj atmışsın elimde var satarım vs.

Bu ne anlama geliyor? Polo gti için uygun demek.

Adam senin bir ilanından gelip ürünü almayı talep etmemiş kapiş? Sen adamın polo gti için aradığı ürün için ona özel mesaj atmışsın.

İstiyorsan dava aç, mağdur olan arkadaşın avukatı şu yukarıda yazdığımı mahkemede söylese direk kaybedersin. Biz de seve seve yardımcı oluruz.

Sen bu yaşta cin olmadan adam çarpma kafasından çık yoksa bigün fena çarparlar.

Fakir edebiyatı da yapma git bul biryerden 1000 tl adamın parasını öde, 1000 tl için rezil kepaze olma buralarda, adamlığına laf ettirme...modifiye camiasında 10 sene sonra bile karşına çıkar bu...
    Cocuk oyuncagı zannediyor arkadasımız . mahallede top kavgası sandı herhalde. benım hakkımda böyle yorumlar yapılacak ve ben haklı oldugumu dusundugumde cevap vermeden duracagım? yolu yol degil koray kardesımızın. ama bunu anlayamıyor ...
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray kardeş sen hala neyin çabasını veriyorsun.benım anladığm kaadarı ile adam al tak ürün istiyor.neden kesip biçsin arabasını.akıl mantığın alıyormu.ya kaldı ki gönderdiğin ürünle resim farklı.Valla kabak tadı veriyor yorumların.
    bi şunu anlatamadık değerli arkadasım. ben ve diiğer üyeler yazmaktan usanmadı cok sukur ki . anlayana kadar devam ....

Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek takıldığım nokta, attığın ürün fotoğrafıyla gönderdiğin arasında dağlar kadar fark olmasını hala açıklayamıyor olman.
    olur mu hiç öyle ? aradaki farkı görelim diye atmıs sag olsun . sonra da iyiliğimizi düşünüp daha büyüğünü göndermiş. daha büyük daha etkili hesabı yapmıs . ama tutmadı o hesap . soruya cevabını merakle beklemekteyım. yorumunuz için tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayin Coolerin Markasi ile ilgili olmadigini biliyorum

Kimseyi korumak icin yazmiyorum

bir Cooleri uyumlu olmasi ile Bold On (Al/Tak) arasinda fark var

uyumlumu evet, Bold On mu hayir
    taner abi yanlıs anlama lütfen , konunun seyri değişiyor cunkü . adama bi konuyu anlatamadık gitti . forumca seferber olduk ama yok anlatamıyoruz neden farklı ürünler üzerinden konustugumuzu . adam da bi liman buldu kendine oraya sıgınıyor coolerın universal olmasından dolayı. teşekkürler yorumların ve açıklamaların için
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sem2.2 şu konuda şu mesajı atmış:

http://www.techturkey.com/forum/asir...t=#post8018053

POLO GTI için demiş.

"Herkes biliyor ki, Polo GTI için direk Plug&Play tüm markalarda intercooler var.
    adamda bundan bahsetmiş zaten "Polo GTI için" diyerek.
    Eğer öyle bir derdi olmasa, 7-8litrelik intercooler arıyorum diye konu açardı.

adamın bu mesajını görüp, PM atmışsın ve telefon numaranı göndermişsin ve whatsapp dan yazmışmaya başlamışsınız.
    Adamda sana sormuş, TEKRAR

Polo GTI için değil mi diye ?
    sen de EVET uyuyor Polo GTI a arkadaşlarım kullanıyor demişsin.

hatta bir mesajında kendini ele vermişsin.
    Sem2.2 sana ufak kalıyor cooler diyince, EVET SANA GÖNDERDİĞİM RESİMDE BELLİ ZATEN demişsin. Şu mesaj:
    http://i.hizliresim.com/Rogj9R.png

Adam ne yapsın şimdi, adama ilk attığın resimde karşılaştır bak fark bu kadar diyorsun, o markanın Plug&Play ürününü yolluyorsun, yani adamın istediği ürünün resmini yolluyorsun,
    sonra adam sana bir daha soruyor, yine oluyor diyorsun, e adama resimde atmışsın adam daha neyi sorgulasın ki ?
    nerden bilsin senin böyle bir davranışta bulunacağını ?

Sonra mal gidiyor adama,
    mal gittikten sonra KESİP BİÇECEKSİN POLO GTI a olması için diyorsun.

adam ilk başta POLO GTI İÇİN ARIYORUM diyor. sen de Polo GTI için var diyip adamla iletişime geçiyorsun,
    malı satıyorsun sonra panelini keseceksin diyorsun...

ne ala memleket...

Yaptığın şark kurnazlığı arkadaşım kusura bakma.

Valla 10 gün önce Kırmızı S3 ümü sattım, aynı kasa. iyi ki de satmışım. mimlenecekmişiz yoksa...
    engin abi şükür ya . şu özetten ben ve diğer arkadaslar en az 20 kez geçti ama anlamıyor cocuk. bu arada s3 ü evet iyi ki satmıssın. hoş cocuk s3 e biniyorum diyip a5 e de binebilir . tutarsızlık heryerinde elemanın.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pişkinliğin bu kadarı...

adam POLO GTI için Cooler arıyorum diyor,

adama var diyorsun

Plug&Play ürünün fotoğrafını yolluyorsun adama ( adamın istediği ürünün )
    Adam sana soruyor Polo GTI için değil mi diye, EVET diyorsun. zaten resim gönderdim karşılaştır bak diyorsun büyüklüğü.
    yani gönderdiğin resimdeki ürünü yollayacağını söylüyorsun

adam senin gönderdiğin resmi atıyor ustasına,
    ustası tamam doğru al diyor.

malı yolluyorsun FARKLI MAL...

adama arabanı kes uydur diyorsun

burada çıkıp hala kendini savunuyorsun...

hepimiz SALAĞIZ, bi sen akıllısın amk, ne ala memleket ya...

KORAY KARAMAN, farkında değilsin ama şu davranışın, bu konu burada yıllarca kalacak ve her okuyan 100 insan evladının 99 u (burada şu anda olduğu gibi) alıcıya hak verip senin haksız olduğunu ve hatta belki dolandırıcı olduğunu düşünecek...

bence yanlış yoldasın,
    bir abi tavsiyesi, gönder adama parasını geri.
    gönderdiğin resimle, gönderdiğin ürün farklı. ÖZET BU !

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cryın mesajlarını alt alta okuyunca
    http://www.techturkey.com/forum/sear...st&showposts=1
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

S1NAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmiyim yazmiyim dedim ama yazık günah be kardeşim şuanda konuyu 51 kişi okuyor. Gün içinde yazılan postlarla birlikte akşama kadar belki 1000'lerce kişi okuyacak. isminin soyisminin şahsiyetinin kişiliğinin bedeli 1000 lira mıydı be adam ? Hani bazı yaşlı dedeler nineler vardır ya işine geleni duyar işine gelmeyeni duyamıyorum der sende tam öyle yapıyorsun şuanda . Olay biraz da tükürdüğünü yalamamak olayına döndü senin açından ama herşeye rağmen parasını geri gönderip ürününü teslim almak en mantıklısı olucak. Yoksa diğer türlü ciddi ciddi her anlamda sıkıntı yaşayabilirsin. Alıcı kardeşim tabiri caizse sende peygamber sabrı var allah yardımcın olsun .
    The Best or Nothing

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ne ugrasıyorsun ver mahkemeye o ugrassın dursun elınde yazılar resımler hersey mevcut yada yatırsın paranı o kurtulsun bu durumdan

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 günde 14000 e yaklaşmış görünteleme.ciddi bir rakam.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan ne biçim insanlar var?

Attığın fotodaki cooler ile gönderdiğin bir kere aynı değil bu 1.

Adam üstüne basa basa bolt on mu diye sormuş, belli ki senin gibi kasap değil, kesilsin biçilsin istemiyor. evet demişsin bu 2.

Alper abi ile yaşadığın diyaloğu da biliyorum, bir kere daha dinlemiştim arabanın ne halde olduğunu. Al cooler'ı ver parasını uzamasın bu mevzu bence hiç.
    Unutma ki para kazanılır ama güven bir kez kayboldu mu geri gelmez. Adın çıktı bile.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler