Başından beri okudum .. alışverişte hatalar olur .. yanlışlar olur .. ama düzeltilir.. abi mal hatalı çıktı senide mağdur ettik dese ve 1000 tlyı gonderseydi keşke 20'liyaşlar delidolu yaşlar ancak yanlışla doğruyu ayırabilicek zeka ve mantık sevıyesıne yeterli yaşlar... Şu dakikadan sonra 10000 binde verse üzerine cooler da verse farketmez ...Adın çıkıcağına canın çıkıcak... Onur Haysiyet Şeref için yaşar insan .. burda bukadar buyugu kucugu herkes hatalısın derken aksini iddia etmek ve bu kadar netken durum ... yazık çok yazık... imkanım varken bile hayalimde ki arabayı sırf çalışanlarım ve işimde sıkıntı yasarım dıye ertelıyorum ***** pıyasa ssartları , hayal enınde sonunda olur da mağduriyetler kolay giderilmez ... adam 1000 tl için 23 sayfa konu açtırdı utanmadı sıkılmadı..
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Hatalar yanlışlar olur abi fakat buradaki arkadaş defalarca güzellikle söyledi ki haklı olduğu halde.
Ben de bu işlerde hassasımdır o yüzden arkadaşı çok iyi anlıyorum. Şu an cidden merak ediyorum nasıl bir yaptırım uygulanacak diye.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
İlk yorumum çok heyecanlıyım.. bence de parçayı alan arkadaş haklı ve mağdur. Satıcı arkadaşa ise diyecek bişeyim yok,keşke konu buralara gelmeseymiş..
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
yeni iş kolu;
2000 lira sermaye koyuyosun. 1000 liraya mal alıp, millete "yanlış" mal olarak satıyosun kabul etmiyosun. kendine sövdürüyosun. sonracığıma hakaret davası açıyosun kalan 1000 lirayı avukata verip. 5000 liralık hakaret davası açsan 3000 lira çorba oh mis. ayda 1 kişiyi vursan böyle çalışma yat ohh![]()
Adam kendinin haklı olduguna falan inanmıyor beyler öyle olsa gelir şuraya bişeyler yazar. Şuraya girip yazmaya dahi yüzü yok utanıyor. Ama parayı çok seviyor o paranın kendisine nasıl geldiğini önemli değil yeterki gelsin modunda birilerini tokatlamış yada bileğinin hakkı ile kazanmış gerçekten umrunda değil.
Afedersiniz ama pzevenk gibi davranıyor. Karıda satsa milletide dolandırsa para paradır işte. Gelsin yeterki. Adam olsa gelir şuna cevap yazar misal ama onuda yapmayacak.
Yapamayacak çünkü zerre kadar haklı olduğuna oda inanmıyor.
Konuyu en başından okuyarak geldim sabah 10 dan beri okuyorum ve son yorumdan sonra bende katılıyorumSatırlarıma başlamadan önce alıcı arkadaşı içtenlikle tebrik ediyorum ki çok sabırlı ve üslubunu bozmadığı için. Konu alenen belli satıcı göle maya çalmış. Ve artık bu tür cambazlıklar yapan yada yapmaya çalışan kişiler mevzuya uyanmışlar olsa gerek whatsapp sms vs gibi yollarla anlaşma ve pazarlık değil "ara konuşalım" yada "numara ver arayayım" tekliflerinde bulunuyorlar. Meşhur olmamak için galiba
![]()
35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES
Herifin her lafı kolpa. Bi de 15 avukata sormuşmuş onlarda bişey çıkaramazlar iyi dolandırmışsın demişler. Amk S3 e biniyorsun ama 1000 lira paran yok veremiyorsun. Lan km de 75 kuruş yakıo o alet.
IN BOOST WE TRUST
Ad değiştirmek cok kolay karalansa ne olur ki giden vakit nakit sinir stress
Konu silinse ne olur kitlense ne olur
Adamin birisi bundan dv almis memnun kalmış mesela burada uyeligi devam edecek mi asil soru mu ?
Uyeliginin bence silinmesi gerek satıcının![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Tabi ki silinmesin. Silinmesin ki kimsenin ağzı yanmasın aklına gelsin![]()
35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES
Bu satıcı bir daha ilan açıp satış yaparsa ne olucak![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bana da birkaç yıl önce Sinan S2k isimli üye berbat bir diferansiyel göndermişti temiz diye.Hatta delikti diff. Geri al diye bir kez söyledim. Ben senin bozmadığını nerden bileceğim dedi, Allaha havale ettim kendisini. Yapacak bişey yok. Vakit olsa uğraşırdım, nasılsa fitil fitil çıkar diye bıraktım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)