Google a
Koray Karaman Hakkında
yazarsanız da 1. sayfada çıkıyor ama en altta..
yavaş yavaş gelir...
Ben etiket ekledim birazdan yukariya çıkar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bende Koray Karaman yazdığımda 2. safya 4. sırada çıkıyor. İlk sayfa linkedin ve facebook vs hesapları var.
Ben tam anlamadım şimdi Koray Karaman dolandırıcı mıymış ? Koray Karamandan alış veriş yapmıcak mıyız ? Dolandırıyor mu ? Koray Karaman isimli şahıs bilmediğimden soruyorum şimdi itham etmek gibi olmasın ama Koray Karaman dolandırıcı mıymış ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Arkadaş çıkar açıklama yapar, özrünü diler, parayı iade eder. Ondan sonra arkadaşın dediği şekilde bir şeyler ayarlanabilir. Arkadaşın söylediği doğru. Bugün hiç bir iş veren kurum yada IKcı google'a bakmadan geçmiyor. Mahkeme, üst düzey yöneticilik işine de takılmayın zırvalamıştır, hata yapabilir insanlar. Çıkıp dese evet hata benim yedim bir b*k kabulde ediyorum diye ben şahsen bir şey diyemem. Nihayetinde yıllarca duracak bir konu. Adını temize çıkarması daha güzel olurdu.
Benim için burada olay bin lira değil coolerda değil. İnsanlara üzülüyorum. İnsanlara kızıyorum. Neden sonucunu düşünmeden iş yapar insan. Anlayamıyorum. Sonrada koy g*tüne diyorum.
özet: bıldırki hurmalar gelir yarın tırmalar
Siteyi o kadar okumus sahit olmussunuz hala daha neye guvenerek boyle alisveris yapiyorsunuz ki? Bu tarz alisverislerin yapildigi guvenli siteler var urun eline gectigi ve sende uygun gordugun zaman site parayi saticiya aktariyor. Reklam yapmak istemiyorum. Kullanin artik su ticaret sitelerini olsun bitsin.
Konuyu goy goya döndüğü için kapadım. Taraflar ya da konuyla ilgisi olanlar mesaj yazmak isterlerse, özel mesaj atsınlar tekrar açarım.
Konu, konu sahibinin gelişmeleri yazması için yeniden açılmıştır.
Bir süre sonra goy goya başlayacağınızdan, başladığınızda tekrar kilitlenecektir.
Abi senin mesajın sayesinde şöyle genel bir cevap yazayım... Arkadas kesinlikle hiç bir şekilde haksızlıgını kabul etmiyor. nıye bu resmı gönderdın dediğimizde de cevap alamıyoruzbizde avukat arkdasım ile birlikte gerekli işlemler için bir dilekçe yazıp savcılıga basvuracagız . işlerim bir kaç gündür yogun. güzel bir uslub ile gerekli dökümanlar eşliğinde arkadasıma göndereceğim , o da gerekli düzelttmeleri yapıp savcılıga vereceğiz . durum bu şekilde .böylece KORAY KARAMAN İSİMLİ ŞAHSIN karakteri belli oldu .Dilerim ki bu yaptıkları bir yerde karşısına cıkar. bunun için hukiki yollardan elimden gelenin fazlasını yapacagım . kendisi ile tanısmak için de ( kendi isteği üzerine ) ilk fırsatta istanbula gideceğim . durumlar bu şekilde. satılık ilanı açtım ancak hukuki süreç içinde satamayacagım için kaldıracagım... KORAY KARAMAN İLE OLAN DURUMUMUZ BU ŞEKİLDEDİR.
![]()
Madem bir cevap yok, başka insanların da canını yakmaması adına Koray Karaman'a süresiz bye bye diyoruz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)