User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: shell yanlis yakit

gokhansaler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acikcasi agizda sigara benzin doldurma vakalari olmasa ben self servis taraftariyim, yaslilik ve dalginlik disinda da yanlis yakit konacagini dusunmuyorum
    oda ayrı bir zevk tabi elin mazot kokuyor ayakkabına dökülüyor ayakkabın şekil değiştiriyor falan) ha bir de deposunun nerede olduğunu bilmeyenler var... petrolü birbirine katarlar)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedELite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben pompaya yaklasırım dayıya derim Bana Su kadarlık Nitro Dizel Yada Ultimate Dizel, Yada Wmax Dizel artık nerden aldıysam performans yakıtı hangisiyse onu soyler mutlaka sonuna Dizel der ve pompaya bakarım Dizelmi koyuyor diye Takıntı bende bu basıma gelmedi hiç gelmez diyede bişey yok o yüzden önlemi alalım nolur Nolmaz..

Bende yarın ilk işim İ30'uma benzinli pompası sokturmak olcak deposuna bakalım Giriyormu tabanca merak ettim..
    dizel kalındır her pompa girer P.S: Ford'ların akıllı kapakları hariç! ama benzinli aracın dardır dizel girmez.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim personelin biri benzinli araca pompa ucunu zorlayarak dizel vermisti pompa odasinda hep birlikte alkisladik. Sonra 3 evet le ugurladik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim personelin biri benzinli araca pompa ucunu zorlayarak dizel vermisti pompa odasinda hep birlikte alkisladik. Sonra 3 evet le ugurladik.
    öyle bir olayı bende görmüştüm serviste yapamıyorlar da doğru düzgün renault clio idi kapakta benzin yazıyor ama depo dizel gibi anal olmuş hep) meğersem içine kaçmış geri getirememişler parçayı )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)