YouTubeDR.ECU
hazır konu varken ben de bir danışayım
daha once venedik milano ve romaya gittim, geçenlerde sırf schengen almak için yine italyaya başvurdum, bu yüzden sadece ilk girişim italya olsun diye 2-3 gün girip çıkacağım ama nereye gitsem bilemedim
bolognaya gidip ferro fabrikasına falan mı gitsem yoksa napoli floransa mı? ya da şöyle doğası iyi denize girebileceğim neresi var italyada
İtalya dan aldın diye İtalya dan girmen şart değil. Örneğin 2 ülke gezeceksen en uzun kalacağın yerden schengen alırken girişi seyahat programına göre diğer ülkeden yaparsın. X ülkeye indiğinde sorarlarsa 2 gece burada kalıp sonra İtalya ya geçeceğim. orada da 5 gece kalacağım dediğin an giriş mühürü vurulur
hocam ben hep italyadan başvurduğum için ve hep ilk italyaya gittiğim için 2 sene aldım bu sefer. eğer yeni aldığım vizeyle ilk girişim başka ülkeye olursa idatadaki arkadaşlarımın dediklerine göre bir sonraki başvuruda 6 ay anca alırsın dediler. Ayrıca herhangi bir gezi programımım yok sadece vizenin süresi bittiği için yenilettim. İtalya gir çık yaptıktan sonra dubrovnik düşündüm sezon bitmeden
guncel olsun milano plani var 3 gunluk nerelere gidelim nereleri gezmemiz gormemiz gerekir, nerelerde yemek yenir, eglenilir.yardimci olabilir misiniz?
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Nereye giderseniz gidin turları tercih etmeyin, özgürce kendi programınızı oluşturun bence.
Ben önceki hafta gittim eşimle Roma'ya...Fiumicino Havaalanından Europcar'dan BMW 118d kiraladım. Bookingten 4 yıldızlı ortalama bir otel ayarladım.
İlk gün Roma'da heryeri gezdik, ikinci gün atladık arabaya sahil tarafındaki otobandan 350km Pisa'ya gittik. Akşamına Floransa'yı gece gezdik ve geceyarısı içerideki otobandan Roma'ya geri döndük. Son gün de tekrardan Roma'da uzak olan noktaları dolaştık. 3 güne 3 farklı yer sığdırdık çok da keyifli oldu. Araba kiralamanın tek handikapı otopark problemi, çok ciddi otopark paraları ödedik, otobanlar da biraz tuzlu ama değer özgürce dolaşmaya...
Floransa'ya tekrar gitmek istiyorum, o zaman da Bologna ve Milano yapacağım. Tek şehir için İtalya'ya gitmek mantıksız.
Bu hafta da iş gezisi için Venedik'teydim. Venedik'ten Padova yaptık. Venedik kışın kesinlikle gidilecek biryer değil, bir de bizim gibi yağmur haftasına denk gelirseniz zerre keyif alamazsınız. Kanallar dışında bir esprisi yok. Yazın gidilirse belki bi tık keyif alabilirsiniz ama onun dışında anlamsız. Venedik'te kesinlikle araba kiralamayın, otele bile arabayla gidemezsiniz. San Marco havaalanından taksiyle geçtik biz, Venedikteki Roma meydanına, 40 euro fiyatı var. Daha uygun isterseniz otobüsler de var. Roma meydanından heryere teknelerle gidiyorsunuz, tüm ulaşım böyle sağlanıyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)