User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: İtalya Turları ve Ferrari,Lamborghini Fabrika Müze Turları Hk

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır konu varken sorayım turingden ehliyet için işlem yapmadan gidip yurtdışında araç kiralamak istesek kiralayabilir miyiz? Oldu kiraladık polis çevirse nasıl bir sorun ile karşılaşırız bilen var mı acaba?
    Karayoluyla çıkış yapmadığınız sürece sorun olmaz ehliyet, araç kiralanabiliyor yani.
    Gerçi yeni tip ehliyet ile artık beynelmilel ehliyete de gerek kalmayacak.
    YouTube
    DR.ECU

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu varken ben de bir danışayım

daha once venedik milano ve romaya gittim, geçenlerde sırf schengen almak için yine italyaya başvurdum, bu yüzden sadece ilk girişim italya olsun diye 2-3 gün girip çıkacağım ama nereye gitsem bilemedim

bolognaya gidip ferro fabrikasına falan mı gitsem yoksa napoli floransa mı? ya da şöyle doğası iyi denize girebileceğim neresi var italyada

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır konu varken ben de bir danışayım

daha once venedik milano ve romaya gittim, geçenlerde sırf schengen almak için yine italyaya başvurdum, bu yüzden sadece ilk girişim italya olsun diye 2-3 gün girip çıkacağım ama nereye gitsem bilemedim

bolognaya gidip ferro fabrikasına falan mı gitsem yoksa napoli floransa mı? ya da şöyle doğası iyi denize girebileceğim neresi var italyada
    İtalya dan aldın diye İtalya dan girmen şart değil. Örneğin 2 ülke gezeceksen en uzun kalacağın yerden schengen alırken girişi seyahat programına göre diğer ülkeden yaparsın. X ülkeye indiğinde sorarlarsa 2 gece burada kalıp sonra İtalya ya geçeceğim. orada da 5 gece kalacağım dediğin an giriş mühürü vurulur

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalya dan aldın diye İtalya dan girmen şart değil. Örneğin 2 ülke gezeceksen en uzun kalacağın yerden schengen alırken girişi seyahat programına göre diğer ülkeden yaparsın. X ülkeye indiğinde sorarlarsa 2 gece burada kalıp sonra İtalya ya geçeceğim. orada da 5 gece kalacağım dediğin an giriş mühürü vurulur
    hocam ben hep italyadan başvurduğum için ve hep ilk italyaya gittiğim için 2 sene aldım bu sefer. eğer yeni aldığım vizeyle ilk girişim başka ülkeye olursa idatadaki arkadaşlarımın dediklerine göre bir sonraki başvuruda 6 ay anca alırsın dediler. Ayrıca herhangi bir gezi programımım yok sadece vizenin süresi bittiği için yenilettim. İtalya gir çık yaptıktan sonra dubrovnik düşündüm sezon bitmeden

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ben hep italyadan başvurduğum için ve hep ilk italyaya gittiğim için 2 sene aldım bu sefer. eğer yeni aldığım vizeyle ilk girişim başka ülkeye olursa idatadaki arkadaşlarımın dediklerine göre bir sonraki başvuruda 6 ay anca alırsın dediler. Ayrıca herhangi bir gezi programımım yok sadece vizenin süresi bittiği için yenilettim. İtalya gir çık yaptıktan sonra dubrovnik düşündüm sezon bitmeden
    Program yoksa problem yok. Hayırlısı diyelim

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guncel olsun milano plani var 3 gunluk nerelere gidelim nereleri gezmemiz gormemiz gerekir, nerelerde yemek yenir, eglenilir.yardimci olabilir misiniz?
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nereye giderseniz gidin turları tercih etmeyin, özgürce kendi programınızı oluşturun bence.

Ben önceki hafta gittim eşimle Roma'ya...Fiumicino Havaalanından Europcar'dan BMW 118d kiraladım. Bookingten 4 yıldızlı ortalama bir otel ayarladım.

İlk gün Roma'da heryeri gezdik, ikinci gün atladık arabaya sahil tarafındaki otobandan 350km Pisa'ya gittik. Akşamına Floransa'yı gece gezdik ve geceyarısı içerideki otobandan Roma'ya geri döndük. Son gün de tekrardan Roma'da uzak olan noktaları dolaştık. 3 güne 3 farklı yer sığdırdık çok da keyifli oldu. Araba kiralamanın tek handikapı otopark problemi, çok ciddi otopark paraları ödedik, otobanlar da biraz tuzlu ama değer özgürce dolaşmaya...

Floransa'ya tekrar gitmek istiyorum, o zaman da Bologna ve Milano yapacağım. Tek şehir için İtalya'ya gitmek mantıksız.

Bu hafta da iş gezisi için Venedik'teydim. Venedik'ten Padova yaptık. Venedik kışın kesinlikle gidilecek biryer değil, bir de bizim gibi yağmur haftasına denk gelirseniz zerre keyif alamazsınız. Kanallar dışında bir esprisi yok. Yazın gidilirse belki bi tık keyif alabilirsiniz ama onun dışında anlamsız. Venedik'te kesinlikle araba kiralamayın, otele bile arabayla gidemezsiniz. San Marco havaalanından taksiyle geçtik biz, Venedikteki Roma meydanına, 40 euro fiyatı var. Daha uygun isterseniz otobüsler de var. Roma meydanından heryere teknelerle gidiyorsunuz, tüm ulaşım böyle sağlanıyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)