User Tag List

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
312 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Ankarada Patlama 17 Şubat 2016

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bombayi patlatan suriyeliymis,sasirdikmi? Tabikide hayir,adamlar suriyelileri neden bizim ulkede tutmaya calisiyolar saniyolarki? Iste tamda bunu gordukleri icin istemiyolar suriyelileri. Siz hala para baglayin,burs verin. Kendi ulkenizdeki basarili ama imkani olmayan kac kisiye sahip ciktiysaniz,onlarada sahip cikin.. basimiz sagolsun.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şehitlerimize Allah(cc) rahmet eylesin. Ailelerine sabır ihsan etsin.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Terör nedir.biliyormusunuz...

Terörist denilen her eylem ve suikasti yapabilen kişilerin nedense hep halktan insan öldürüp, şanslarını önemli insan yada vekilden yana kullanmamalarıdır
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Terör nedir.biliyormusunuz...

Terörist denilen her eylem ve suikasti yapabilen kişilerin nedense hep halktan insan öldürüp, şanslarını önemli insan yada vekilden yana kullanmamalarıdır
    o onemlı sahısları patlatıp kahraman olasım var artık nasıl bı seydır nasıl vıcdan dayanır masum ınsanları olduren ve oldurtenlere..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bir arkadaşımın sosyal medyayı kısıtlayarak ülkeyi koruyorsunuz bravo diye face te paylaştığı düşüncesine gelen yorum ;
    90 yıldır hayatı durdurdular ona şaşırmıyorsun bunamı şaşırıyorsun...

Adamı tanımam etmem 90 yıl önce çok şükür Cumhuriyetin 3. yılını kutluyorduk 95 yıl dersen İzmir in göbeğinde Yunanlar Türk kadınlarına tecavüz ediyordu sen ara verildiğini söylediğin süreden önce bu ülkenin hali neymiş anlat öğrenelim diye cevap yazdım..

Hala ne bi cevap var ne bir bildirim..

Sadece şahsi çıkarı için bu kadar kötülüğe susamaz insanoğlu.. Gerçekten Başka birşey var bu işte. Türk halkı bu kadar gözü kapalı anlayışsız bir toplum hiçbirzaman olmadı olamaz..
    dostum Türk halkı yıne sesını cıkarmaya çalısıyor ama orda ama burda ama gazetede ama tv de ,ülkeyi ele geçirip yagmalayanlar gücü elinde tutanlar Türk değil ki,yandaşları dahil,gücü elinde olan parmağında oynatıyor yargının hali ortada , askerin hali ortada,medyanın hali ortada,senin dediğin ancak ya iç savaşla çözülür ya darbe yapılır yada türk mürk kalmaz ortada.Gidişatta başka alternatif gören beri gelsin.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cehaletin oldugu bir ulkede, ne kadar din siyaseti yaparsan, insanlari dine dondurursen, o kadar dibe cekersin. Bizim milletimiz hicbir zaman bilime ve ogrenmeye ac olmadi. Ac olmama sebebi gecmisten muslumanlikla gelen kadercilik ve nasip anlayisi. Ne gelirse allahtan mantigi sayesinde "nasil bu hale geldik " denecek noktaya geldik. Gocebe oldugumuz donemlerde, basarisizlik yasadigimiz olaylar ile yerlesik duzene gecip, muslumanligi benimsedigimiz olaylari degerlendirince, aslinda ne kadar da geriye gittigimizi gormus oluruz. Suan yasadiklarimiz da bence bunun sonucudur.

Arap benim din kardesimmis.. yahu ben samandim bilmem kac sene once, nereden kardes olduk ? Bu millet otukende var olmadi mi ? Oldu. Eeee muslumanlik, arap dib kardesim falan ne is ? Tamam musluman oldun, eyvallah, cok sukur. Madem gelistir kardesim kendini. Din emretmis sana oku diye. Sen napmissin, koskoca birhic. En okumusun 2016 da kiz cocuguna meyletmek ile ilgili fetva veriyor. Durum bu kadar vahim.

Sen kardesin olmayan, senelerce arkandan bogazini kesen araplar icin din kardesim dersen, sonucu bu olur. Kimse kusura bakmasin, hicbir arap benim din kardesim falan degil. Benim cahil, cuhela takimindan, kizina meyleden pislikten, 1 torba altin icin kendi cografyasinin insanini olduren bir din kardesim yok. Olen hic bir ortadoguluyada acima duygum yok. Kimse kizmasin, bu hale %49 getirdi bizleri.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konularda bişey yazmıyım yazmıyım diye tutuyorum kendimi ama dayanamıyorum ***** o.ç yüzünden memleket cehenneme döndü ,Allah belasını versin artık yeter, gemiciklerinizi de alın defolun gidin .(siteye zarar verecek bişey yazdıysam özür dilerim) ama artık yeter .
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unutuldu bile buraya kadardı..
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amaçta unutturmak değil mi zaten.. Neden yayın yasağı geliyor sanıyorsunuz.
    O değilde bu hafta survivor da kim elenir acaba???

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amaçta unutturmak değil mi zaten.. Neden yayın yasağı geliyor sanıyorsunuz.
    O değilde bu hafta survivor da kim elenir acaba???
    Survivorda ki tek formül , Yılmaz Morgül.
    imzasız..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neleri unutturmadılar ki.. En iyimser şekilde 2 hafta sonra hiç yaşanmamış gibi olacaktır..

Bu arada patlamanın ardından bir kaç saat içinde bombacı pi ç in tüm seceresini döküp ille de YPG'ye bağlanmak istemesi çok manidar.. Başımızdakilere hiç güvenemiyorum..

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam o kadar çakal ki, sevmediği askerleri Suriye' den getirdiği sığınmacılarla patlattı. Ülkede bir kaos ortamı, herkeste bir korku başlattı. Millet paranoyak olucak yakında. Amerika' nın kendi yaptığı gibi yaptı, patlatan şahıs Suriye' li girmeyi düşündüğü ülke Suriye, ne tesadüf. Tıpkı Amerika' nın Müslüman topraklara girmeyi düşünürken ikiz kuleleri kendi vurması ve suçu Usame Bin Ladin' e atması gibi. Amerika halkı o zamanlar Müslümanlardan nefret ediyordu ve Amerika müslüman topraklarına halkının sesi çıkmadan girdi.

Amerika' nın kuklası olmuşuz, yazık.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım şu, cahil olan okumayan / araştırmayan / biat kültürünün neferi olan insanları anlıyorum.

Yargılamak haddim değil ama zamanı geldiğinde kendileri ya da sonraki nesiller yaptıkları yanlışları görecekler.

Anlamadığım şu çevremde okumuş araştıran belli bir seviyenin üzerinde olan ama yaşananları görmeyen insanlar da var.

Ben arkadaşlarımla siyaset konuşmam, siyaset ayrımcıdır insan arasında. Ne hikmetse bir çoğu da beni zıt görüşüm.

Din temelli siyaset ülkemizde hep kazanmıştır ve maalesef kazanacaktır. Ama insanları şunun ayrımına nasıl varamıyor aklım almyor.

Bir lider Müslüman olabilir ama dini vecibelerini insanların gözüne sokmanın gereği yok.

Ben Lider'in dürüş / tarafsız / eşit / adil / topluma örnek olan birleştiren ve toplumun yararına hizmetler sunan biri olmasını isterim.

Dini ne kadar yaşayıp yaşamadığı onu ilgilendirir. Öyle bir hava yaratılıyor ki sanki x dönem öncesi ülkede din ve gereklilikleri yaşanmıyor yada engelleniyordu.

Ben münferit olaylar harici böyle bir olayı ne gördüm ne duydum. Daha özgür bir ülke olma vaadiyle yola çıkıyorsun ama insanlara dayatmalar yapıyorsun.
    (lislerin imam hatip' çevirilmesi gibi)

Ve idrak edemediğim diğer nokta % 49 luk bir bloğun parçalı da olsa % 51 lik bir bloğa "sus" deme hakkı nereden geliyor ?

Dün bir haber spikeri hükümetin ne suçu var bombacıyı nerden bilsin dedi Videoyu izlerken insanlığımdan utandım, sen nasıl bir mantık ile böyle bir cümle kurabiliyorsun diyen olmadı adama şaka gibi.

Herkes beğendiği görüşü savunur /savunmalıdır ama ölümüne bağlı olmak, diğer görüşe mensup olanları bertaraf etmek faşistlikten başka bir şey değil benim gözümde.

Müslüman olarak geçinen ülkemizde hangimiz Müslümanlığı tam manasıyla yaşıyoruz, bunu soruyorlar mı kendilerine.

İnsanlara olan inancım "Çalıyor ama çalışıyor, çalıyor ama Müslüman çalıyor" cümlesini işittiğimde bitti.

Adam öyle şuursuz ki "çalmak eylemi ile Müslümanlığı" aynı cümle içinde kullanabiliyor.

Daha şuurlu bir toplum olmamız dileğiyle.

Hakk'ın rahmetine kavuşan tüm şehit ve sivil vatandaşlarımız için başsağlığı diliyorum.

Başına gelmeden anlamaz insan, ne kadar üzülsek te acıyı ailesi yakınlar yaşıyor. Rabbim sabır versin hepsine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

birde şöyle birşey buldum ama ne kadar doğrudur bilemem.. ''Ambulanscı Arkadaşımın anlattığını yazıyorum 3 tane askeri otobüs patlamış 30 ar tane ölü var hepsi dolu diyor yaralı varmış dedim yaralımı kalmış diyor o kadar ölüyü de açıklamazlar diyor''

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım şu, cahil olan okumayan / araştırmayan / biat kültürünün neferi olan insanları anlıyorum.

Yargılamak haddim değil ama zamanı geldiğinde kendileri ya da sonraki nesiller yaptıkları yanlışları görecekler.

Anlamadığım şu çevremde okumuş araştıran belli bir seviyenin üzerinde olan ama yaşananları görmeyen insanlar da var.

Ben arkadaşlarımla siyaset konuşmam, siyaset ayrımcıdır insan arasında. Ne hikmetse bir çoğu da beni zıt görüşüm.

Din temelli siyaset ülkemizde hep kazanmıştır ve maalesef kazanacaktır. Ama insanları şunun ayrımına nasıl varamıyor aklım almyor.

Bir lider Müslüman olabilir ama dini vecibelerini insanların gözüne sokmanın gereği yok.

Ben Lider'in dürüş / tarafsız / eşit / adil / topluma örnek olan birleştiren ve toplumun yararına hizmetler sunan biri olmasını isterim.

Dini ne kadar yaşayıp yaşamadığı onu ilgilendirir. Öyle bir hava yaratılıyor ki sanki x dönem öncesi ülkede din ve gereklilikleri yaşanmıyor yada engelleniyordu.

Ben münferit olaylar harici böyle bir olayı ne gördüm ne duydum. Daha özgür bir ülke olma vaadiyle yola çıkıyorsun ama insanlara dayatmalar yapıyorsun.
    (lislerin imam hatip' çevirilmesi gibi)

Ve idrak edemediğim diğer nokta % 49 luk bir bloğun parçalı da olsa % 51 lik bir bloğa "sus" deme hakkı nereden geliyor ?

Dün bir haber spikeri hükümetin ne suçu var bombacıyı nerden bilsin dedi Videoyu izlerken insanlığımdan utandım, sen nasıl bir mantık ile böyle bir cümle kurabiliyorsun diyen olmadı adama şaka gibi.

Herkes beğendiği görüşü savunur /savunmalıdır ama ölümüne bağlı olmak, diğer görüşe mensup olanları bertaraf etmek faşistlikten başka bir şey değil benim gözümde.

Müslüman olarak geçinen ülkemizde hangimiz Müslümanlığı tam manasıyla yaşıyoruz, bunu soruyorlar mı kendilerine.

İnsanlara olan inancım "Çalıyor ama çalışıyor, çalıyor ama Müslüman çalıyor" cümlesini işittiğimde bitti.

Adam öyle şuursuz ki "çalmak eylemi ile Müslümanlığı" aynı cümle içinde kullanabiliyor.

Daha şuurlu bir toplum olmamız dileğiyle.

Hakk'ın rahmetine kavuşan tüm şehit ve sivil vatandaşlarımız için başsağlığı diliyorum.

Başına gelmeden anlamaz insan, ne kadar üzülsek te acıyı ailesi yakınlar yaşıyor. Rabbim sabır versin hepsine.
    aslında cevap çok basit, PARA. diyorsun ya hadi beyinsiz kitle neyse, adı üstünde beyinsiz. diğer akıllı ve mantıklı kitle nasıl olurda bunların yanlışlarını görmez. ben sana söyleyim görmek istemez çünkü adam onlardan nemalanıyor. bu çok açık. hangi o partiye oy veren kişi ile tartışma/münakaşa/fikir teatrisine girsem, hepsi aynı ağızdan konuşuyorlar. İSTİKRAR... neyin istikrarı ? onların cebine giren paranın istikrarı. zengin seçmen ve millet açısından olay tamamen budur. diğerleri zaten g.tünün kılıyım mantığı, ona çözüm yok.

Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde şöyle birşey buldum ama ne kadar doğrudur bilemem.. ''Ambulanscı Arkadaşımın anlattığını yazıyorum 3 tane askeri otobüs patlamış 30 ar tane ölü var hepsi dolu diyor yaralı varmış dedim yaralımı kalmış diyor o kadar ölüyü de açıklamazlar diyor''
    bu olayda benim yakınım olmasa da bir ablamın iş arkadaşı vefat etti. bu vefat üzerine tabiki güven hastanesine gidilmiş ve en az 20 ambulansın olduğunu görmüş tanıdığım kişi. kesinlikle her olayda olduğu gibi bununda üstünü örtüyorlar.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çetinemeçte servis şöförunun kafasına sıktılar az önce eski mersedes kaçti.

Mobese sitesinden alıntıdır.

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saldırıda ölen sivil memurlardan biri bizim komşuydu, az önce cenazesi geldi kadıncağızın.
    Herkes birşeyi kader kısmete bağlıyor ama bu bile bile lades olmak.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saldırıda ölen sivil memurlardan biri bizim komşuydu, az önce cenazesi geldi kadıncağızın.
    eryaman servisiymiş..arkadaşımda orada çalışıyor dün kurumdaki tüm personel ölü gibiymiş..hepsinin gözleri önünde gerçekleşmiş. Allah sabır versin..
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin de ailesinin de başı sağ olsun Hakan Hocam..

Vadesi yetmiş, olacağı varmış, kader, kısmet, fıtratında var böyle şeyler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)