facebooka erişim engellendi
Kızılay herhangi bir acil ihtiyaç olmadığına dair açıklama yaptı. Yine de aralıklarla kan vermekte fayda var arkadaşlar. Sağlık açısından da iyi.
Olayla ilgili ise sorumlu her kim varsa öbür tarafta cezasını çekmesi dileğiyle. Artık bu tarafla ilgili umudu kestim ve herhangi bir şey beklemiyorum.
Arenimo
TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...
LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???
Normalde Facebook ve Twitter kullanmıyorum ancak yazılanlardan sonra denedim gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum.
Sadece Ankara İstanbul gibi şehirlere uygulanan bir durum olabilir mi ?
anında yayın yasağı gelir, istihbarat zafiyeti yoktur denir, kürsüden de bi güzel kınanır istikrar devam eder. ALLAH'tan Şehitlerimize rahmet dilerim.
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
habertürn internet sitesindeki haber..
Ankara'da askeri lojmanların olduğu bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi. Ankara Valiği, 18 kişinin hayatını kaybettiğini, 45 kişinin yaralandığını açıkladı
haber link: http://www.haberturk.com/gundem/habe...-olu-10-yarali
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Annem geldi şimdi o taraflardan taksi otobüs hiç birşey yokmuş ne 5'i ne 10'nu diyor heryer kıyamet gibi olmuş. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Bunları yapanın Allah belasını versin göz yuman devletinde...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Babamlar heyet ile oraya geçmişler valilik sanırım birazdan açıklamayı yeniler 30+ ölü olduğu tahmin ediliyor yaralı bilgisi de yanlış verilmiş büyük ihtimal , haberciler ve yayın araçları bölgeye 1 km'den itibaren alınmadığı için net bilanço gece ya da sabaha doğru açıklanır . Bölge yarın da trafik akışına kapalı olacakmış
41+ şehit deniyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)