User Tag List

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
312 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Ankarada Patlama 17 Şubat 2016

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen seferki bombalı saldırıdan birgün sonra gene böyle bir haber okumuştum neden hep patlamadan birgün sonra bu bence şu demek bakın yakalıyoruz işte sırf reklam olsun diye birde 500 kilo diyor connect hemde 500 kg yani yarım ton yüklediğin anda o arabanın arkası yere sürtmekten kıvılcım çıkarır Haber linki
    #RenaultSport Clio-R

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen seferki bombalı saldırıdan birgün sonra gene böyle bir haber okumuştum neden hep patlamadan birgün sonra bu bence şu demek bakın yakalıyoruz işte sırf reklam olsun diye birde 500 kilo diyor connect hemde 500 kg yani yarım ton yüklediğin anda o arabanın arkası yere sürtmekten kıvılcım çıkarır Haber linki
    Şimdi reklamlar..

Çalışıyoruz, görevdeyiz, şöyle yakalar böyle sorgularız imajı verilemeye çalışılsın..

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam adam.. net..

Çok basit ama bir okadarda anlamlı oturtmuş yine..

ig: erayender

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çeşitli sosyal medyadaki geri zekalıları görüyorum "fransada olunca bayrak koydunuz şimdi hükümete saldırıyosunuz"diye
    Eyyy arkadaşım sen kendini fransayla bir mi tutuyorsun adamlar bizi 3. dünya ülkesi görüyor 2 ayda bir patlama oluyor günlük 6-7 şehit veriyoruz.
    Daha sen kendi eleştiri yapabilcek akla sahip değilsin ki ülkeyi yönetenlere hesap soracak kadar kendine güvensizsin.
    Madem merak ediyorsun anlamayacaksın yada işine gelmeyecek yinede anlatayım fransada patlama sonrası olanları;
    -Ordu ve istihbarat hemen olay yerini incelemeye başladı (bizde mit olayları tvden takip etti)
    -Olağan üstü hal ilan değildi (yayın yasağı geldi acunun programlara devam)
    -Sınırlar kapatıldı (3 milyar euro gelcek sınır kapanmaz)
    -Bütün devlet yöneticileri evde telefondan tweet atmak yerine olay yerlerine gitti (kınama mesajları)
    -Terörü destekleyen ve tehlike arz edecek herkes vatandaşlıktan çıkarıldı (bizde bombacının patlaması lazım tutuklanması için)
    -Dünyanın başını çeken ülke başkanları başbakanlar fransaya destek verdi (yinede bizim bakanlardan daha çok sahiplenip kınama tweeti yerine konuşarak kınadılar)

Şimdi sevgili hülo bunları neden yapılmadığını sorguladığın bir gün sende bizden olcaksın sorgulayacaksın yoksa bir gün terör saldırısında ölsen 2 günde unutulcaksın unutturulcaksın arkadan ağlayanın bile kalmayacak
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çeşitli sosyal medyadaki geri zekalıları görüyorum "fransada olunca bayrak koydunuz şimdi hükümete saldırıyosunuz"diye
    Eyyy arkadaşım sen kendini fransayla bir mi tutuyorsun adamlar bizi 3. dünya ülkesi görüyor 2 ayda bir patlama oluyor günlük 6-7 şehit veriyoruz.
    Daha sen kendi eleştiri yapabilcek akla sahip değilsin ki ülkeyi yönetenlere hesap soracak kadar kendine güvensizsin.
    Madem merak ediyorsun anlamayacaksın yada işine gelmeyecek yinede anlatayım fransada patlama sonrası olanları;
    -Ordu ve istihbarat hemen olay yerini incelemeye başladı (bizde mit olayları tvden takip etti)
    -Bütün devlet yöneticileri evde telefondan tweet atmak yerine olay yerlerine gitti (kınama mesajları)
    -Terörü destekleyen ve tehlike arz edecek herkes vatandaşlıktan çıkarıldı (bizde bombacının patlaması lazım tutuklanması için)
    -Dünyanın başını çeken ülke başkanları başbakanlar fransaya destek verdi (yinede bizim bakanlardan daha çok sahiplenip kınama tweeti yerine konuşarak kınadılar)

Şimdi sevgili hülo bunları neden yapılmadığını sorguladığın bir gün sende bizden olcaksın sorgulayacaksın yoksa bir gün terör saldırısında ölsen 2 günde unutulcaksın unutturulcaksın arkadan ağlayanın bile kalmayacak
    Ülkenin durumu söylediğinizden dahada vahim.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyarbakırda olan patlamada lise ve üniversite hayatımı paylaştığım koca yürekli iyilik dolu bir insanı şehit verdim bu gün memleketi kütahya simav da toprağa verdik insanı geçtim karıncayı incitemeyecek biriydi kısa dönem erdi 2 ayı vardı
    terhis olacaktı kavuşamadık kardeşimize biz nereye gidiyoruz niye elimiz kolumuz bağlı yeter artık ya
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl olsa spor araba yüklü olsada dikkat çekmez gibi düşünülmüş gibi,

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adamlar kendi halkına ve insanına değer veriyor bunlar değer nedir görmemişler . Nasıl bir yürüyüş oldu nasıl güzel bir şekilde andılar hepimiz televizyondan seyrettik . Yas ilan edildi vs.. Bizim ülkemizde değer mi veriliyor ki ?

İğrendim artık yemin ediyorum bir imkanım olsa kız arkadaşımı da alıp ailemle beraber sittir olup gidecem ülkeden ama yok lanet olsun ki yok . Kalıp mücadele verecek hiçbir şey yok elimizde.
    Vermediğimiz mücadele kalmadı hem siyasal anlamda hem de sözlü olarak. Girmediğimiz muhabbet sohbet kalmadı insanlara biraz doğru bilgi ile yaklaşıp kafalarına gerçeği sokalım dedik başaramadık. Her aldığım cevap sonunda üzüntüye boğuldum ,her aldığım cevap başaramayacağımızı gösteriyordu aslında.

Başka bir şey var bu işin içinde ben artık öyle düşünüyorum. Nasıl bir bağlanma nasıl bir aşk tapma anlam veremedim gitti .
    imzasız..

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatamazsin anıl o kadar konuşursun en sonunda yine aynı cümle adamlar yol yaptı derler anlatamazsin yani
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl olsa spor araba yüklü olsada dikkat çekmez gibi düşünülmüş gibi,
    11 Ocak tarihinde çalıntı ilanı verilmiş.. 46 şehir dolanmış.. Patlamadan önce Ankara içinde 16 saat kaydı var diyorlar...
    Bunca TEDESE, MOBESE sadece trafik cezası kesmek için var demek ki..
    Adamlar bir çevirir sorgular kimsin nesin diye.. Böylesi ortamda çalıntı araba emniyetin şeyinde değil demek ki..

Üstüne MİT çıkmış; canlı bomba eylemi olabilir, Ankara, İstanbul İzmir terör olayı bekleniyor, TSK güzergahları hedef olabilir diye açıklama yapabiliyor.. Her şeyi bilip hiç bir b.k yapmamak nasıl bir görev anlayışıdır..

Ve maalesef hiç bir yetki kurumu buna reaksiyon vermiyor.. Biz kınıyoruz onlar da kınıyor.. Biz söyleniyoruz onlar da söyleniyor.. E arkadaş kim önlem alacak amk

Bu zihniyet anlayış daha çok şeye gebe..

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar acı ki nedense terör saldılarını duydukça,teröre verilen taviz aklıma geldikçe,ak'ların aklanmaya çalışmasını gördükçe inan ÇILDIRIYORUM,UTANIYORUm
    Taa zamanında Habur sınır kapısında davulla,zurnayla karşıladılar,diyarbakırda terörist sorumlusu ile kol kola girip şarkı söylediler,terörist partisi ile pazarlık yaptılar,imralı'ya geçiş sağlamaya kolaylık sağladılar
    Elin gavuru serefsiz suriyelileri saldılar etrafa, başımıza bela ettiler milletin başına terörist getirdiler

Şimdi bunları görüpte,okuyup YOL YAPTIK,SAĞLIKTA SIRA beklemiyorsunuz,ONE MINUTE dedik derlerse,hiç şaşırmam...

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler boşuna vicdan boşuna bu nefes tüketmeniz ak parti seçmenine ver parasını hertürlü senide destekler,amaç para ucu dokunmadıkca parasına bakar işini yapar bu kadar net malesef çok üzülerek söylüyorum roll ortamında bile kanka mecbur akp ye verdim işler kötü kanka mecbur akp ye verdim ekonomi düzelsin diye malesef biz bunlara arkadaşımız kankamız diyoruz bir gün cenaze haberi gelirse kanka kusura bakma benimde işim var cenaze namazına gelemicem dicem !!!
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istikrardan kastınız şehit cenazelerindeki istikrar mıydı ? halk bunu ya yanlış anladı ya böyle işine geldi...

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöle bir olayda var mit tırları kime gidiyodu işide yardıma içinde ne vardı bilmiyom silah vs diyolar felan,,işid kimle savaşıyo senin yıllarca savaştıgın pkk yla,mit tırlarını kim durdurdu tsk,,tsk kimle savaşıyo pkk yla ,,,sizce burda stratejik bi hata yokmu,,,demekki bizim tayyiple mit dogru birşey yapmaya kalkışmış bizim halkın bir kısmı ile tsk bunu baltalamaya çalışmış,,,birde olayın bu tarafından bakın,,,,

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşid dediğin TERÖR ÖRGÜTÜ nden medet uman bir hükümet ne yazık ki acizdir .

ki İşid her seferinde İstanbul u hedef alıp er geç alacağız dediği günleri ne çabuk unuttunuz.

Reyhanlı saldırısını ne çabuk unuttunuz, niğdede 1 polis 2 askerin öldürüldüğünü ne çabuk unuttunuz.

Ama daha öncede yazdım ya bu düşüncedeki herkesin işine böylesi çok daha kolay geldi

çünkü ümmetçi fikirleriniz içinizde hiç bitmedi sadece saf ve sek Türkçü olamadınız birazcık olsaydınız sağdaki soldaki terör örgütlerinden değil

Aradığınız kudreti Damarlarınızdaki TÜRK kanında bulurdunuz. bi türlü idrak edemediğiniz sorun tam da bu işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar kendi halkına ve insanına değer veriyor bunlar değer nedir görmemişler . Nasıl bir yürüyüş oldu nasıl güzel bir şekilde andılar hepimiz televizyondan seyrettik . Yas ilan edildi vs.. Bizim ülkemizde değer mi veriliyor ki ?

İğrendim artık yemin ediyorum bir imkanım olsa kız arkadaşımı da alıp ailemle beraber sittir olup gidecem ülkeden ama yok lanet olsun ki yok . Kalıp mücadele verecek hiçbir şey yok elimizde.
    Vermediğimiz mücadele kalmadı hem siyasal anlamda hem de sözlü olarak. Girmediğimiz muhabbet sohbet kalmadı insanlara biraz doğru bilgi ile yaklaşıp kafalarına gerçeği sokalım dedik başaramadık. Her aldığım cevap sonunda üzüntüye boğuldum ,her aldığım cevap başaramayacağımızı gösteriyordu aslında.

Başka bir şey var bu işin içinde ben artık öyle düşünüyorum. Nasıl bir bağlanma nasıl bir aşk tapma anlam veremedim gitti .
    Anıl adamlar değer veriyo aslında kendi seçmenlerini mal olarak görüp onları makarna ve kömürle satın alıyor
    Ama bu satın alınan malların tek bildiği değer maddi şeyler hiç manevi devlet veya Atamızın ilkeleri hakkında fikirleri yok...

Son olarak kalın yaptığım yerin cevabı "silkeni severler,seveni silkerler"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan forumda bu konuyu görüp "acaba akşam survivorda kim elenir veya bugün hangi diziler vardı" diye düşünüp ülkenin geleceğinin umrunda olmayan bir sürü kişinin var olduğuna eminim...
    Bence en acısıda bu sağırlaştık hissizleştik ve alıştık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöle bir olayda var mit tırları kime gidiyodu işide yardıma içinde ne vardı bilmiyom silah vs diyolar felan,,işid kimle savaşıyo senin yıllarca savaştıgın pkk yla,mit tırlarını kim durdurdu tsk,,tsk kimle savaşıyo pkk yla ,,,sizce burda stratejik bi hata yokmu,,,demekki bizim tayyiple mit dogru birşey yapmaya kalkışmış bizim halkın bir kısmı ile tsk bunu baltalamaya çalışmış,,,birde olayın bu tarafından bakın,,,,
    Ben de bu anlatılanlara kim inanır diyordum meğerse kanlı canlı varmış..

İŞİD dendiğinde "Müslüman" kisvesi altında olmaları mı bir sempati, medet umma durumu var? İŞİD denen örgüt canavarlardan oluşan, önüne gelene tecavüz edip diri diri yakan bir terör örgütü bunun farkında olun isterseniz..

Ayrıca bu lanet İŞİD senin ülkene saldırmış, insanlarını öldürmüş.. Ordaki eli bir güçlensin ondan sonra ne olacak gelecek seni beni bulup ülkeyi şuandaki Suriye, Irak durumuna sokacak.. O zaman düşünür müsünüz acaba Tayyeeb ve ne iş yaptığı belli olmayan MİT yanlış bir şey yapmış diye..

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen hah kendin yazmissin ne guzel hata var elin teror orgutune benim vergimle nasil yardim gider ? Bunu yazmissin bak kendi ellerinle. "Halkin bir kismiyla" TSK'ya yedirmeye calisman da sokmez buranin seviyesi farkli burada yemezler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)