Yoktu abi alkol, fakat hiç dur ihlali yapmadan, önüme kırıp arabadan inip ben yanından geçerken tekme atması ne kadar doğru?
Sağlık olsun, gençliğimizin hızlı akan evreleri.
Haksız olduğum konuları belirtmişsiniz, yani inanın ki önümü kesinci bi anda ne olduğunu anlayamadım yani tamamen refleks üzerine kaçtım oradan, hani o an ne sigorta, ne eksoz hiç birşey aklıma gelmedi.
Tek aklıma gelen birileriyle önce zamanda takışmıştık, acaba onlar mı fakat sonradan radar sayfasından araç plakasını görünce iyice taşlar yerine oturdu.
Teşekkür ederim yorumunuz için, Ben nereden bilecektim onun sivil polis olup beni uyarmak için yada ceza yazmak için önüme kırdığını.
Yani ben suçluyum kabul ediyorum, fakat bu hareketleri yapan polis benden daha da suçlu, gerekli merciilere pazartesi günü olayı bildiricem zaten.
Konuyu tam okursanız detaylı olarak, bazı taşları yerine oturtabilirsiniz.
Keşke siren yaksa dur dese, ona amenna, fakat hiç birşey yok direk önüme kırdı.
insanlık hali heyecan ile kaçtımBen yaptığımı zaten tasdif etmiyorum, hayırlısı bakalım pazartesi günü ak koyun kara koyun çıkacak meydana.
Gecenin bir vakti, eksoz modelimi yazamadım kusura bakmayın51 'lik düz boru orta yok, Sonda Kumandalı diye tabir edilen varex sistemi mevcut.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, fakat ben bu olayda suçlu olduğumu kabul ediyorum, yaptığı hareketin yanlışlığı benim zoruma gidiyor, araca tekme atmak nedir ya ? Ben öğrenmesem sivil polis olduğunu belki önümde durdu diye korkucam ateş edicem hiç bu yönden düşünen yok.
Slammed Society Corci !
sivil polis senin önüne kırmaz onun öncesi vardır. Bence eksik hikaye biraz
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
kaçmışsın artık ceza gelince görürsün ne kadar olduğunu
bir an önce sigortanı yaptır.
dur ihtarına uymamak sigortasız araç kullanmaktan yazar bence
Yahu güzel kardeşim nerden tutsak elde kalıyorsun.
1-) Egzost ile çevreye rahatsızlık veriyorsun,
2-) Araçta ZORUNLU OLMASI GEREKEN sigortan yapılmamış, yaradana sığınıp binmişsin.
Allah korusun birine vursan ya da biri önüne atlasa hayatın kayar.
3-) Polisten kaçıyorsun, polis senin ne olduğunu ne niyette olduğunu nereden bilsin.
Şükret şüpheli araç / terörist sanıp arkandan sıkmamış. Sıksalar ölsen öldüğünle kalırsın.
Ortam zaten gergin, yapıştırırlar şüpheliydi, bomba yüklü araç sandık diye yürür giderler.
Abi/arkadaş tavsiyesi önce sigortanı yaptır. Sonra git karakola efendi gibi. Korktuğum için kaçtım de.
İnsan gibi anlatırsan yardımcı olurlar. Yoksa plakan şuan emin ol her ekipte vardır, denk gelirsen fena yatırırlar.
Bir de tekme attı şikayetçi olsam ne olur deme o cümleyi aklından bile geçirme.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
o sivil seninle ugrasmamis ona sukret.
Verilmiş sadakan varmış bırak tekmeyi arabayı delik deşik ederlerdi ortalık kaynıyor benim anladığım sen daha ne yaşadığının farkında değilsin
Geçmiş olsun,ülkenin güvenlik durumu iç açıcı değil o yüzden bu durumlarda kaçmak en son seçenek olmalı sonra açıklayamazsınız durumu.
Kardeşim geçmiş olsun keşke dursaydın 18 yaşında daha ehliyeti çıkartmamışım jandarma dur dedi bende durmadım kaçtım peşimden gelmedi sadece fener tuttu arkadan sonrasında ceza gelmişti arkadan ruhsat sahibine senin zamanlama yanlış olmuş tam terör olaylarının arttığı bu zamanda ama herşey tecrübedir eminim tekrardan aynısını yapmazsın tekrardan geçmiş olsun
Bu aralar polislerin işaret ve uyarılarına uymanızı tavsiye ederim beyler bu işin şakası yok kim vurduya gidersiniz yada mart karları yağar farkında olmadan![]()
Terör ortamında olduğumuz şu aralar polis iyi ateş etmemis sana. Vursa niye vurdun demezler polise makul şüphe var
SWAT
Arkadaş baştan hatalı birşey diyemeyeceğimde...
Genel olarak, kabahatimiz yada bir eksiğimiz yokken bir sivil araç önümüzü kesse araçtan inse iki kişi ha bu sivil polistir deyip durmalı mıyız? Yoksa?
Yani ben yalnızken sıkıntı yokda arabada eşim, kızım vs olsa benim aklıma herşey gelir psikopata bağlayabilirim o an...
Nasıl tepki vermek lazım böyle bir durumda?
Ben şahsen sivil polis oldugunu sonradan öğrendim hatta, tekme attı hiç polisin tekme atacağı aklımdan geçmemişti.
Bilmiyorum ben kaçma taraftarı oldum, belki bana ihbar verse dur dese duracaktım.
Hayırlısı artık olan oldu, pazartesi ilk iş emniyete gitmek olacak ama herşeyi detaylı şekilde anlatıcam.
Slammed Society Corci !
Üniformalı polisin dubalarla yaptığı uygulamadan kaçmak tamam ama örneğin ben sivilin polis olduğunu nerden anlayacağım ?
Olaya şu açıdan bakın.Bu adam egsozu açık gazlıyor.Polisin burdan yola çıkarak bu adamın terör ile işi olmadığını anlaması lazım.Arabaya tekme atması da alenen art niyet.Çok meraklıysa yakalasın plakadan bulsun cart curt ama sen niye tekme atarsın ki.Bu olayı ben yaşasam sönmeze bağlardım kesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)