User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sivil polisten kaçmak

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga herşey tamamda yazıları okudum ha düzeltti ha doğru yazacak dedim ama olmadı...

Dur ihlali nedir ya.... Polis ihlal yapmaz ihtar yapar Dur ihlalini yapan sensin onlar ihtar yapmış yoksa sen polislere dur ben suçluyum dedindinde dur ihlali mi yaptılar....

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikada ya da avrupada kuraldır polis durdurduktan sonra arabadan in demeden arabadan inilmez. Biz de de aynı ama uyan yok. Adamlardan tırstın mı kapıları kapatırsın beklersin. Saldırırsa kaçarsın ya da iner çıktığı deliğe sen sokarsın o başka. Ama direk kaçmak şu demek zaten polis olduklarını biliyorsun. Nereden mi anladım? Birincisi kimse yolda denk gelipte ahanda bu x kişisi dalalım diye durup yol kesmez. Takip eder durup indiğinde dalar. Başında kendin demişsin egzoz açık dolaşıyordum diye. Yoksa bunu belirtmezdin. Sende karşındakilerin sivil olduğunu biliyordun bu açık ve net. Haa sivil olduklarını söyleselerdi duracak mıydın? Hayır gene kaçacaktın. O yüzden o tekme müstehak.
    Isvicrede yasiyorum. Her sivil polisin arka caminda LEDli bi dalga var (Camlar filimli oldugu icin, yanmadan görünmez. Adam önüme gecer STOP POLIZEI diye bir yazi gecer o dalgadan, sag cekersin. Arabadan cikip ilk önce Kimligini gösterip kendini tanitir. Hangi sebepten durdurdugunu söyler. Ona görede ceza yazar yada diyelim acik egsozla gecen birisinide Mahkemeye verir. Hemen TÜV icinde termin alir. Bu kadar basit.

muratGT643 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim olabileceklerin yanında cüzi sayılacak bir ceza ile kurtardın diye düşün, bundan iki sene öncesi ankarada esatta çevirmeye durmadım durmadığım gibi alkolun verdiği yetkiye dayanarak önlerinden tabiri caizse yanlıyarak geçtim. Arkadan plakaya 300 küsür bir ceza geldi , makbuzunu anı olarak saklıyorum evde. dursam araçta eksoz var arka koltuk iptal nos tüpü oturuyor , bende alkol, ucuz kurtardım diyebilirim. Lakin bir daha yapar mıyım yapmam heralde zaten alkolüde bıraktım geçen sene sağlıktan dolayı.
    Not: Daha sonra da defalarca çevrildim ve çevirmeden kaçtığımla ilgili soru soran eden hiç olmadı takma kafana sen
    GRUP TEKEL

İNŞAAT MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ. KONUT, UNIVERSİTE, OKUL VE HASTAHANE İNŞAATLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELENDİRME

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben galiba tam anlatamadım yazdıklarımı.Tekrardan yazayım.

Konu sahibi arkadaş gece yarısından sonra egsoz açık vaziyette gazlıyor değil mi,evet.Sivil polisler durdurmaya çalışmış,ancak durduramamış değil mi,evet.Bu memurlar plakayı çok rahat bir şekilde göreceklerdir.Çünkü adam arabaya tekme atacak kadar yakın ve arabanın hızı tekme atmaya müsait olacak kadar yavaş.Plakadan numaraya ve adrese tam 30 saniye içinde ulaşabileceklerdir.E be adam,sen bu adama illa işlem yapmak istiyorsan git evinden al,kendisine ulaş ? Ne diye arabaya tekme atıyorsun amaç ne yani bu nasıl bir cezalandırma şeklidir ?

Benim arabam 2011 model ve 40 bin kilometre olmadı henüz.Kazası boyası yok.Bir şey olmasın diye AVM nin en dip köşesine parkederim daima.Kapalı garajım yok bu yüzden de yazları güneş altında kalmasın diye bir sabah bir öğlen bir akşam üzeri günde 3 kez erinmeyip yer değiştiriyorum.Oto yıkamacı benim kadar özenmez diye 5 yıldır bir kez oto yıkamacıya götürmedim,kendim yıkadım sildim.Gittiğim yerlerde önden arkadan sağdan soldan en az 2 metre mesafe olmadıkça park etmedim.Motor ısınmadan performanslı kullanmadım,bir gün olsun beklemeden stop etmedim.Benim evlat gibi baktığım arabaya,sen gelip tekme atacaksın çizip belki de kaportayı göçüreceksin he ? Hani apaçi gibi burda atar gider cümlesi yapmak asla benim tarzım değil ama öyle bir dünya yok.Bana ateş etsin,arabama ateş etsin,kaçtım görevini yaptı memur diyeyim.Ama arabaya tekme atmak çok çirkefçe.Arabam canımdan kıymetli olduğu için değil,yapılan hareketin mallığına uyuz oluyorum.

Polis egsozu açık gece yarısından sonra gazlayan birinin genç olduğunu anlayamaz mı,gayet de anlar.Terörist gece yarısı egsozlu gazlayıp tüm dikkatleri üzerine toplar mı ? Terörist Samsun'da mı eylem yapar büyük şehirler varken ?

Kaçan arkadaş ne kadar haksızsa polis de o kadar haksız.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arabaya çarparak durdurma bile yapabilir.

Kaçarsan silahla bile sıkma yetkisi bile var sanırım.

Polisten kaçmanın sonucu ne olmasını bekliyorsunuz ki

Kafanızı okşayıp neden kaçtın canim kardesim mi diyeceklerdi
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda ciddi anlamda bi akıl tutulması yaşanıyor, başka bi açıklaması yok

HE amk hee biz siz masumsunuz polislerin alayı çöp beş para etmez tekme atar bunlar boş zamanlarında

çünkü raadlar abiii nolacak iyi para alıyorlar bi de rüşvet alır tamam yolunu bulur......

Nası adamlarsınız siz arkadaş, gecenin bi vakti egzoz açıp geziyorsun , dur ihtarına uymuyorsun, polisin yanından geçerken tekme atmasından rahatsız oluyorsun kusura bakma kardeşim hem senin canına hem başka birinin canına bişe gelmediğine seviyorum şu an.

Koca bi toplum, kim kime dum duma kimse bu kadar da efendilik insancıllık beklemesin, polyannacılık oynamayın

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkasından plakayı alır geregini yaparsın,, tekme olayı sanki egsozun beni rahatsız etti vs al sana tekme gibi olmuş,,, aracı tekme atarak durdurmaya çalışan polisde de nasıl bir ruh hali varsa artık,,,,

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkasından plakayı alır geregini yaparsın,, tekme olayı sanki egsozun beni rahatsız etti vs al sana tekme gibi olmuş,,, aracı tekme atarak durdurmaya çalışan polisde de nasıl bir ruh hali varsa artık,,,,
    Kacarken o an ki refleks hareket o vurma

Silah çekip vursa daha mi iyidi

Hem suçlu hem güçlü olmak bence anayasanin 5. Maddesi bu ülkede.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egsoz mevzusundan dolayi zannediyorum tekme atmis . Mevzu egsoz degilde arac farkli ust segment bisey olsa acaba yapar miydi onu merak ediyorum? Hakli-haksiz durumu degilde tekme olayi biraz asagilama tarzi olmus bence

MuzafferKirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda ciddi anlamda bi akıl tutulması yaşanıyor, başka bi açıklaması yok

HE amk hee biz siz masumsunuz polislerin alayı çöp beş para etmez tekme atar bunlar boş zamanlarında

çünkü raadlar abiii nolacak iyi para alıyorlar bi de rüşvet alır tamam yolunu bulur......

Nası adamlarsınız siz arkadaş, gecenin bi vakti egzoz açıp geziyorsun , dur ihtarına uymuyorsun, polisin yanından geçerken tekme atmasından rahatsız oluyorsun kusura bakma kardeşim hem senin canına hem başka birinin canına bişe gelmediğine seviyorum şu an.

Koca bi toplum, kim kime dum duma kimse bu kadar da efendilik insancıllık beklemesin, polyannacılık oynamayın
    Ya bilader sakamisin?
    Dur ihtari olmadi diyorum. Herhangi bir ikaz yok. Anlatamiyorum galiba.
    Dubali cevirmeden kacmadim.
    Yada siz cidden anlamak istemiyorsunuz.
    Slammed Society Corci !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga herşey tamamda yazıları okudum ha düzeltti ha doğru yazacak dedim ama olmadı...

Dur ihlali nedir ya.... Polis ihlal yapmaz ihtar yapar Dur ihlalini yapan sensin onlar ihtar yapmış yoksa sen polislere dur ben suçluyum dedindinde dur ihlali mi yaptılar....
    Düzeltmen için teşekkür ederim.
    Bir daha ki yazılarımda yazim hatalarini pm olarak atarsan daha iyi sonuçlar alabiliriz.
    Slammed Society Corci !

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuzafferKirli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bilader sakamisin?
    Dur ihtari olmadi diyorum. Herhangi bir ikaz yok. Anlatamiyorum galiba.
    Dubali cevirmeden kacmadim.
    Yada siz cidden anlamak istemiyorsunuz.
    Evet şakayım ben, espriliyim aynı zamanda ama şu an ciddi yazıyorum kardeşim benim

Polis senin önünü kesiyor, durmanı sağlamaya çalışıyor bunları sen dur ihtarından saymıyorsun heralde, ille de duba olacaktı diyorsun ya da

Lamı cimi yok kardeşim, dur diyorsa duracaksın, korkabilirsin insanlık hali sonra arabama tekme attılar dersen biraz absürd olur.

Ortalık zaten karışık halen daha polis şöyle yababilirdi böyle yapmalıydı deniyor anlam veremiyorum,

Osman Pamukoğlu Paşa'nın bir pkk sempatizanı bir kadınla tartışması geldi aklıma, kadın TC askeri köylere saldırdı diyor, osman paşa'da köy evlerinden ateş açılıyor üstüme napacaktık diye soruyor, kadında kadınları ve çocukları bi yere ayırırsınız sonra ( pkk lıları kastederek ) neyi kurtarıyorsanız kurtarın diyip savaşırsınız diyince paşa direk şu soruyu soruyor '' SİZİN ÜSTÜNÜZE HİÇ KURŞUN GELDİ Mİ '' sessizlik. durum aynen bu. hayatında bi halt görmemiş, bizzat ölüm tehlikesini belki bir kere yaşamamış adam gece gündüz kelle koltukta çalışan polise laf ediyor şöyle yapsın böyle yapsın diye inanın işte bu tam bi akıl tutulması.

Sevmiyorum soran varsa o şak şakçı polisleri, akpnin kadrolu polislerini fetonun torpiliyle polis olmuşları, kadına tokat atan polisi, gezide orantısız güç kullanan polisi vs vs . inanın karşı olduğum binlerce nokta var ama yapılan haksızlık var bende karşısındayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir daha ki yazılarımda yazim hatalarini pm olarak atarsan daha iyi sonuçlar alabiliriz.
    Slammed Society Corci !

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde cidden egzoz sesini seven biriyim ama gece gece açıp milleti korkutan,rahatsız edenlere de bir o kadar ayar oluyorum. Yapmayın çocuğu uyuyan var,çok yorgun olan var,hastası olan var biraz düşünün.
    Konuyla alakasız oldu ama söyleyim istedim
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazartesi gidecem demiştin gittinmi naptın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde cidden egzoz sesini seven biriyim ama gece gece açıp milleti korkutan,rahatsız edenlere de bir o kadar ayar oluyorum. Yapmayın çocuğu uyuyan var,çok yorgun olan var,hastası olan var biraz düşünün.
    Konuyla alakasız oldu ama söyleyim istedim
    Abi cahillik iste, ben hatamin farkindayim zatende bi anlik düşünmedik. Hoş görün icin tesekkur ederim
    Slammed Society Corci !

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuzafferKirli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi beni bu nokta çok rahatsız etti.Muzaffer kardeşim böyle iğneleyici tarzda mesaj yazdığın adam 31 yaşında.Yapma böyle şeyler.Yapma ki üzülme.

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi beni bu nokta çok rahatsız etti.Muzaffer kardeşim böyle iğneleyici tarzda mesaj yazdığın adam 31 yaşında.Yapma böyle şeyler.Yapma ki üzülme.
    gençlerin kanı kaynıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ben onu ciddi sekilde yazdim, yanlis anlasildiysam kusura bakmayin, pm atarsa rencide olmam tarzinda dedim.
    Slammed Society Corci !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)